|
|
|
رئیس جمهور آمریکا نمی دونم چی شده بود توهم زده بود و گفته بود که اگر بخواهد می تواند ارتش ایران را نابود کند. اولاً بشین بینیم بابا برو بزرگت رو بیار دوماً رهبر عزیزم خوب جوابت رو داد. تو غریبی لاف نزن بزغاله !!!
|
|
در حالی که حملات هوایی جنگندههای متجاوز عربستان علیه یمن همچنان ادامه دارد، داعش مسوولیت یک انفجار در مقابل یک مسجد در این کشور را برعهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از سایت شبکه المنار، جنگندههای متجاوز عربستان بار دیگر در ادامه حملات خود علیه یمن منطقه جوعان واقع در استان صعده در شمال یمن را بمباران کردند.
یک منبع محلی در این استان عنوان داشت که جنگندههای عربستانی 4 حمله هوایی علیه مناطق مختلف این استان انجام دادند که در جریان آن دهها خودرو و تانکر نفت منهدم شدند.
استفان اوبراین، مسوول کمکهای بشردوستانه سازمان ملل عنوان داشت که ما تلاش داریم کمکهای بشردوستانه را به 3 میلیون یمنی برسانیم البته این مساله در گرو توقف حملات عربستان است.
قرار است اوبراین از بندر شهر عدن که طی 4 ماه گذشته در جریان حملات هوایی عربستان نابود شده است، بازدید کند.
از سوی دیگر داعش مسوولیت انفجار صورت گرفته برابر یک مسجد متعلق به شیعیان در صنعا پایتخت یمن را به عهده گرفت.
در جریان این انفجار که توسط یک خودروی بمبگذاری شده انجام شد، دست کم سه تن کشته و شش تن دیگر مجروح شدند.
سازمان دیدهبان حقوق بشر نیز جنگندههای عربستانی را به ارتکاب جنایات جنگی در یمن متهم کرده و خواهان انجام تحقیقات بینالمللی درخصوص حمله هوایی که علیه تعز طی چند روز گذشته صورت گرفته و به کشته شدن 65 تن انجامید شد.
|
|
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مشاور رئیسجمهوری روسیه میگوید مسکو پیش از تحویل اس 300 به ایران، آن را ارتقا میدهد.
به گزارش آسوشیتدپرس، ولادیمیر کوژین مشاور رئیسجمهور روسیه در امور تبادلات تسلیحاتی امروز پنجشنبه در یک مصاحبه گفت که مسکو پیش از تحویل سامانه اس ۳۰۰ به ایران، آن را به روزرسانی کرده و ارتقا میدهد.
این مقام روس با بیان اینکه از زمان انعقاد قرارداد فروش سامانه اس ۳۰۰ بین ایران و روسیه زمان زیادی گذشته، بر نوسازی و بروز رسانی این سامانه توسط مسکو تاکید کرد. وی به جزئیات بیشتری درباره زمان تحویل دادن آن اشاره نکرد.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه روز دوشنبه ۲۴ فروردینماه ممنوعیت فروش سامانه موشکی پیشرفته «اس ـ ۳۰۰» به ایران را لغو کرد. روسیه اجرای قرارداد تحویل این سیستم موشکی به ایران را در سال ۱۳۸۹ تحت فشار غرب متوقف کرده بود.
اس-300 سامانه موشکی سطحبههوای دوربرد و خودکششی با قابلیت استفاده در تمامی ارتفاعهاست که در ابتدا برای رهگیری هواپیماها و موشکهای کروز ساخته شده و بعدها توانایی رهگیری موشکهای بالیستیک نیز به آن افزوده شد.
اس-300 پیاماو یکی از مرگبارترین موشکهای زمین به هوای قابل استفاده در تمامی ارتفاعها به شمار میرود که توانایی پیگیری همزمان 100 هدف و درگیری با 12 هدف را دارد.
|
|
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، وزیر خارجه فرانسه که به تازگی از دیدار با مقامات ایرانی در تهران به پاریس بازگشته، میگوید که بازگشت شرکت فرانسوی پژو به بازار ایران سخت است اما رنو این مشکلات را ندارد.
رویترز گزارش داد: «لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه که با مقامات ایرانی دیدار داشته، در یک مصاحبه گفت که شرکت پژو سیتروئن که قبلا در بازار ایران نقش رهبری داشت، در قیاس با شرکت خودروسازی رنو برای بازگشت به این کشور با مشکلات بیشتری مواجه است».
در ادامه گزارش آمده است: «هر دو شرکت فرانسوی پژو و رنو قبل از تحریمهای بینالمللی اعمال شده در سال ۲۰۱۱ در ایران که آنها را به خروج از کشور مجبور کرد، از موضع مستحکمی در بازار ایران برخوردار بودند».
وزیر خارجه فرانسه که اخیرا به تهران سفر و با مقامات ایرانی دیدار داشت، در مصاحبه با رادیو «فرانس اینفو» تاکید کرد مجموع بازخوردی که او از آنها گرفته رویکرد مثبت در قبال شرکت رنو بوده اما درباره پژو این طور نبود.
لوران فابیوس گفت: «تا آنجایی که موضوع پژو مطرح است، رهبران ایرانی از آن به خاطر خروج چند سال قبل انتقاد میکنند. در نتیجه این موضوع(بازگشت پژو به بازار ایران) میتواند سختتر باشد».
|
|
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «نوام چامسکی»، اندیشمند، نظریهپرداز و تحلیلگر آمریکایی در مصاحبه ادعاهای مقامات آمریکایی درباره «تهدید ایران» را رد کرد و با بیان اینکه ایران به تعهداتش در پیمان انپیتی پایبند بوده، رژیم صهیونیستی را تهدید اصلی دانست.
چامسکی در این مصاحبه با شبکه خبری الجزیره در توضیح درباره مذاکرات هستهای بین ایران و ۱+۵ گفت: «سوال اصلی این است که علت اینکه به دنبال این توافق هستند، چیست؟»
این استاد دانشگاه ماساچوست سپس افزود: «منظور از تهدید ایران، دقیقاً چیست؟ سوال بنیادین هم همین است. این توافق، تهدید ناشی از ایران را محدود میکند، اما منظور از این تهدید چیست؟ جالب است که این سوال اصلا مطرح نمیشود.»
مجری شبکه خبری الجزیره در این قسمت، با قطع سخنان چامسکی گفت: «اما ایران، عضو پیمان انپیتی است و بسیاری بر این باورند که تعهداتش تحت آن را رعایت نکرده است.»
چامسکی در پاسخ به مجری الجزیره گفت: «ایران عضو انپیتی است و به آن پایبند بوده است. کشورهایی دیگری هستند که اصلاً این پیمان را امضا نکردهاند و عضو آن نیستند. به عنوان مثال اسرائیل عضو آن نیست، در حالی که سیستم تسلیحات هستهای گستردهای دارد.»
این تحلیلگر برجسته آمریکایی در بخش دیگری از این مصاحبه به تهدیدهای نظامی روزهای گذشته مقامات آمریکایی علیه ایران اشاره کرد و آن را نقض صریح توافق هستهای ایران دانست.
چامسکی گفت مقامات آمریکایی در روزهای گذشته «به صراحت گفتهاند اگر بخواهیم به ایران حمله میکنیم.»
او گفت: «چیزی به نام منشور سازمان ملل وجود دارد که استفاده از تهدید یا توسل به زور در مسائل خارجی را منع میکند.»
چامسکی با بیان اینکه «رهبران سیاسی آمریکا این قوانین را زیر پا میگذارند» افزود: «آنها میگویند ما مقید به اینها نیستیم، اگر بخواهیم از زور استفاده کنیم، میکنیم.»
|
|
به گزارش خبرنگار مهر، دروزی ها یک اقلیت کوچک حدوداً یک میلیون و پانصد هزار نفری را تشکیل می دهند که عمدتاً در سوریه، لبنان، فلسطین و اردن حضور دارند. دروزی ها در سده ۱۱ میلادی از اسماعیلیه منشعب شدند و از مکاتب گنوسی و فلسفه نوافلاطونی تأثیر پذیرفته اند. آنها خود را موحد می دانند اما برخی ابهامات درباره آنها وجود دارد که باعث شده برخی مذاهب اسلامی دیگر، آیین دروزی و پیروان آن را به خروج از اسلام و بدعت گذاری در دین متهم سازد.
در زمینه اندیشه ها و مبانی اعتقادی دروزی ها با دکتر سیدجواد میری، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به گفتگو نشسته ایم؛
*در ابتدا یک معرفی کلی از دروزی ها بفرمایید.
در مورد دروزی ها یک سری اطلاعات کتابخانه ای وجود دارد که می توان با یک جستجوی ساده به آنها دسترسی پیدا کرد. اطلاعاتی مانند اینکه دروزی ها کجا بوده اند و از کجا آمده اند و از چه زمانی وارد منطقه شده اند که من به طور خیلی خلاصه آنها را بیان می کنم، بعد وارد اصل مطلب می شویم.
با ظهور دولت فاطمیون در جهان اسلام که مرکز آن در قاهره است، معادلات سیاسی، کلامی، مذهبی فلسفی جهان اسلام دستخوش تحولات عظیمی می شود، چون فاطمیون شاید از تنها نحله های تشیع اسماعیلیه بودند که معتقد به باطن گرایی بودند و جزء نحله باطنیون بودند.
در آن زمان امویها و بقایای آنها، در جنوب اروپا و در مناطق اسپانیا و فرانسه کنونی بودند و عباسیان در بیشتر قسمت های سرزمین های خلافت اسلامی بودند و یک سری هم سلطنت ترکان غزنوی و بعدها سلجوقی که در قسمت های آسیای مرکزی، ایران امروز، ترکیه و بالکان بودند. تقریباً برخلاف این سه یا چهار نحله، اسماعیلیه تنها گروه و تنها مرکز دولتی بودند که اساس زندگی دینی خودشان را بر عنصر باطنی گرایی پایه گذاری کرده بودند.
ورود اسماعیلیون به جهان اسلام و تشکیل دولت و حکومتی بسیار قوی، نه تنها معادلات را در حوزه سیاست و روابط بین الملل آن روز، هم در جهان اسلام و هم خارج از جهان اسلام با دولت های مسیحی از بین برد، بلکه صف آرایی های کلامی، فقهی، حدیثی و فلسفی و فکری را هم به هم زد.
از درون شیعیان اسماعیلی باطن گرا در آن زمان فردی به نام حاکم بامرالله، یکی از خلفای فاطمیون بود. بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله را کشته اند و بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله کشته نشده، بلکه او به غیبت رفته و به نوعی برای آنها امام زمان محسوب می شود. خیلی از اسماعیلیون این را قبول نکردند و انشعابی در اینجا صورت گرفت و نتیجه آن انشعاب، نحله یا فرقه ای با عنوان دروزی ها شد که معتقدند حاکم بامرلله ششمین خلیفه اسماعیلی، تجلی واقعی خداوند در روی زمین است. اینها به دروزی ها معروف شدند.
|
|
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
|