<سوریه ۴۰ تانک «تی90» از روسیه تحویل گرفت
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1467
نویسنده : کامران وزیری
ناو  روسی حامل ۴۰ تانک «تی90» در ساحل طورطوس سوریه پهلو گرفته است و قرار است تعداد بیشتری از این نوع تانک پیشرفته در اختیار ارتش سوریه قرار گیرد.
 
خبرگزاری فارس: سوریه ۴۰ تانک «تی90» از روسیه تحویل گرفت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نوشته پایگاه خبری روزنامه الدیار، اخیرا یک ناو روسی حامل 40 تانک پیشرفته «تی90» به ساحل طرطوس سوریه رسیده که قرار است این تانک‌ها در اختیار ارتش سوریه قرار گیرد.

بنا به این گزارش، تعداد بیشتری از این نوع تانک‌ها قرار است در روزها و هفته‌های آینده به سوریه فرستاده شود تا تعداد تانک‌های «تی 90» ارتش سوریه به 500 فروند برسد و این برای اولین باری است که ارتش سوریه 500 تانک «تی90» در اختیار خواهد داشت.

به نوشته الدیار، هنگامی که ارتش سوریه 500 تانک «تی90» در اختیار داشته باشد، مطمئنا قوی‌ترین نیرو در صحنه نبرد خواهد بود و علاوه بر این سربازانی نیز همراه تانک‌ها حضور خواهند داشت که به همراه خود موشک ضد زره «کورنت اس» دارند.

این روزنامه لبنانی ادامه می‌دهد: 1000 توپ 180میلی متری نیز برای تجهیز نیروی زمینی در اختیار ارتش سوریه قرار خواهد گرفت و همچنین سه گردان سرباز نیز برای استفاده از این سامانه توپخانه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.

روسیه از روز چهارشنبه گذشته، با درخواست بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه و تأیید پارلمان روسیه، عملیات هوایی خود علیه تروریست‌ها را آغاز کرده است و روز پنج‌شنبه، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که تا کنون 50 جنگنده و بالگرد به روسیه اعزام شده و این تعداد در افزایش خواهد یافت.

روسیه، دولت دمشق را تنها نیرویی می‌داند که می‌تواند علیه تروریسم در سوریه مبارزه کند؛ بنابراین تصمیم گرفته است تا علاوه بر بمباران هوایی مواضع داعش، جیش‌الفتح و احرار الشام، تجهیزات توپخانه‌ای نیز در اختیار ارتش سوریه قرار دهد.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه،سوریه،اهداف مشترک،روابط راهبردی ,



بازدید : 1189
نویسنده : کامران وزیری
یک روزنامه روسی نوشته که جنگنده‌های تجهیز شده برای بمباران در هر ساعت و هر ارتفاع به سوریه اعزام شده‌اند و کماندوهای «مرگ سیاه» از پایگاه‌ها روسیه محافظت می‌کنند.
 

در این مقاله که توسط خبرگزاری اسپوت‌نیک ترجمه شده، به اعزام بیش از 50 فروند هواپیما و بالگرد روسی برای بمباران مواضع داعش در سوریه اشاره شده و آمده است: «همه هواپیماهای شرکت‌کننده در عملیات روسیه مدرنیزه شده و دارای جدیدترین سامانه‌های ناوبری و نشانه‌گیری هستند.»

بر اساس این گزارش، هواپیما های روسیه در پایگاه حمیمیم مستقر هستند و وسایل لازم از جمله مهمات را از پایگاه دریایی پشتیبانی نظامی روسیه در بندر طرطوس تأمین می‌شود.

پایگاه، مرکز فرماندهی، انبار مهمات و اردوگاه آموزشی داعش از جمله اهداف جنگنده‌های روسی در این عملیات بوده است.

ناوگان هوایی رزمی روسیه بیشتر متشکل از هواپیماهای سوخوـ24 ام و سوخوـ 25 است.

سوخو 24

بر اساس اطلاعات منتشره در سایت شرکت سوخو، هواپیمای سوخوـ24 ام، بمب‌افکنی تهاجمی است که برای موشک‌باران و بمباران اهداف زمینی و دریایی دشمن در هر وضع جوی، هر وقت شبانه روز و حتی ارتفاع پایین، مدرنیزه شده است.

 


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه، تغییر تاکتیک، مشارکت درمبارزه باتروریسم، احیای قدرت جنگ سرد ,



بازدید : 1341
نویسنده : کامران وزیری
به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه المنار در گزارشی به اهداف دخالت نظامی روسیه در سوریه که استراتژی این کشور را تشکیل می دهد اشاره کرد.

ناوگان دریایی روسیه

این اهداف عبارتند از:

1-تامین نفوذ روسیه در دریای مدیترانه و سوریه به عنوان آخرین کشور عربی همپیمان روسیه درخاورمیانه.

2-تلاش برای توازن نفوذ با آمریکا و وارد شدن به طور مستقیم به فضای نفوذ آمریکا با احداث پایگاه نظامی در مرز با ترکیه.

3-مقابله با گروه های افراطی در خاورمیانه برای ممانعت از بازگشت آنها به روسیه و همچنین نزدیک شدن بیشتر به مرزهای ترکیه یعنی کشور صاحب نفوذ و تاثیر گذاری بر جنگجویان قفقازی و آسیای مرکزی دشمنان خطرناک مسکو.

4-حفظ همپیمان روسیه یعنی بشار اسد در سوریه و حفاظت از ارتش سوریه همپیمان قدیمی اتحاد جماهیر شوروی سابق و روسیه کنونی.

5-تقویت ائتلاف با ایران در سوریه که گذرگاه دریایی جاده ابریشم(شامل چین-روسیه-ایران) را تشکیل می دهد. این ائتلاف با هدف رسیدن به آبهای گرم دریای مدیترانه به افغانستان نیز نیاز دارد تا به ایران و عراق و سوریه برسد با این تفاوت که افغانستان و عراق کشورهایی هستند که آمریکا برای قطع جاده ابریشم میان چین و روسیه و ایران در افغانستان و میان ایران و سوریه در عراق آنها را اشغال کرد. طرح آمریکا دراین دو کشور با شکست روبرو شد.

 


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه , سوریه , عراق و ایران + حزب ا , , , = 1+4 محور مقاومت ,



بازدید : 1156
نویسنده : کامران وزیری
پس از تشدید نبرد میان نیروهای افغان با شبه‌نظامیان طالبان، آخرین مقام دولتی از شهر قندوز فرار کرد و طالبان به صورت کامل تمام شهر را اشغال کردند.
 
خبرگزاری فارس: قندوز سقوط کرد/ فرار آخرین مقام دولتی/ طالبان تمام شهر را اشغال کرد/ نابودی آنتن‌ شرکت‌های مخابراتی
 

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، پس از تشدید نبرد میان نیروهای افغان با شبه‌نظامیان طالبان، آخرین مقام دولتی از شهر قندوز فرار کرد و طالبان به صورت کامل تمام شهر را اشغال کردند.

«محمد قسیم جنگل‌باغ» فرمانده پلیس ولایت قندوز که با شبه‌ نظامیان طالبان در نبرد بود، اینک میدان جنگ را خالی گذاشت و از این شهر به سمت یکی از فرمانداری‌های قندوز فرار کرد.

صدها نیروی نظامی افغان که در آخرین دقایق نبرد با طالبان از مقر فرماندهی پلیس می‌جنگیدند، نیز از شهر فرار کرده‌اند.

فرماندهی پلیس ولایت قندوز از 4 ساعت به این طرف تحت محاصره شدید طالبان قرار گرفته بود و برعلاوه آن تا ساعتی پیش تنها فرماندهی پلیس و فرودگاه شهر قندوز در اختیار نیروهای دولتی قرار داشت.

اینک با سقوط فرماندهی پلیس به استثنای فرودگاه قندوز تمام شهر به دست شبه‌نظامیان طالبان افتاده و بر اساس گزارش‌ها صدها کارمند دولتی و موسسات خصوصی در فرودگاه قندوز در انتظار آمدن هواپیما هستند.

با این حال، نبرد در اکثر مناطق به صورت کامل با پیروزی طالبان پایان یافته است، اما فرماندهان جهادی که قدرت سیاسی و پایگاه اجتماعی خوبی در قندوز دارند، وارد میدان نبرد با طالبان شده‌اند.

«حمید پویا» رئیس نهاد «بازار رسانه» در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، گفت: «میرعلم خان» فرمانده جهادی و چند فرمانده دیگر جهادی اکنون با افراد خود وارد نبرد در شهر شده‌اند.

در حالی که اکثر مناطق شهر قندوز تحت تصرف طالبان قرار گرفته، گفته می‌شود نخستین اقدام آنها خواستار همکاری مردم بوده و تأکید کرده‌اند که جهت برقراری نظام اسلامی و مشروع تلاش خواهند کرد.

با این حال، شبه‌نظامیان طالبان به سمت زندان ولایت قندوز نیز شتافته و دست‌کم 700 زندانی را از قید آزاد کرده و بر اساس گزارش‌ها این زندانیان به سمت فرماندهی شبه‌نظامیان طالبان رفته و برخی دیگر آنها به منازل مسکونی خود رو آورده‌اند.

اکثر این زندانیان به جرم حضور و فعالیت در گروه تروریستی طالبان از سوی نیروهای افغان زندانی شده بودند و برخی دیگر این زندانیان به جرم ارتکاب جرایم جنایی زندانی بودند.

طالبان همزمان که شلیگ‌های شادی در شهر قندوز را آغاز کرده‌اند، آنتن‌های شرکت‌های مخابراتی را نیز نابود کرده و به این صورت تماس‌های تلفنی و انترنتی را به صورت کامل با این ولایت ناممکن می‌کنند.

در بخش‌های از شهر قندوز تصاویر از شهدا و مقام‌های ارشد دولتی مانند «احمدشاه مسعود»، «اشرف‌غنی» و «عبدالله عبدالله» پیش از این نصب شده بود که با مخالفت شبه‌نظامیان مستقر در قندوز مواجه شد.

شبه‌نظامیان طالبان نخست این تصاویر را از دیوارها گرفته و پس از آن آتش زده‌اند.

شهر قندوز به عنوان نخستین شهر افغانستان پس از 14 سال شاهد تصرف کامل توسط شبه‌نظامیان طالبان است و فضای این شهر که روزی مهد فرهنگیان و ادبا بود اکنون به شهر وحشت‌زده‌ای تبدیل شده است.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: افغانستان، کابوس طالبان، ارمغان لشگرکشی غرب به سرپرستی آمزیکا ,



بازدید : 1179
نویسنده : کامران وزیری
روزنامه الرأی کویت مدعی شد بین نیروهای روس، ایرانی و حزب‌الله در سوریه تقسیم کار صورت گرفته است و هر کدام از این نیروها مناطق خاصی را پوشش خواهند داد.
 
خبرگزاری فارس: تقسیم کار بین روسیه، ایران و حزب‌الله در سوریه
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از چندین هفته گذشته اعلام کرده‌اند که روسیه حضور گسترده‌تری در سوریه خواهد داشت و در این راستا تجهیزات نظامی وسیعی را وارد خاک این کشور کرده است.

همچنین منابع خبری عربی و غربی مدعی ایجاد ائتلافی بین روسیه، ایران، سوریه و حزب الله برای مبارزه با تروریست‌ها هستند.

به نوشته روزنامه الرأی کویت، به گزارش منابع موثق روسی، اتاق عملیات نظامی سوریه، ایران، روسیه و حزب‌الله در سوریه تشکیل شده و برای تقسیم‌بندی جبهه‌های عملیاتی به هماهنگی رسیده‌اند. امری که هیچ یک از کشورهای ایران، سوریه و روسیه آن را تأیید نکرده است.

بنا به ادعای این گزارش:

1- نیروهای روسیه منطقه «لاذقیه» و «حماه» و برخی از نقاط استان «حلب» را پوشش خواهند داد.

2- ایران مسئولیت جبهه «دمشق» تا «درعا» و سپس استان «قنیطره» و منطقه جولان را بر عهده دارد.

3- نیروهای حزب‌الله نیز برای مقابله با «جبهه النصره» و «داعش» اقدام خواهند کرد و جنگنده‌های روسیه در استان های «ادلب»، «جسر الشغور» و برخی از مناطق ریف «حلب» را پوشش خواهند داد.

بنا به ادعای الرأی اکویت، نیروهای حزب‌الله از این پس از 75 تانک از نوع «تی77» و «تی 55» روسیه برخوردار خواهند شد.

حضور مستقیم روسیه نتیجه حماقت ترکیه است

به نوشته الرای کویت، ورود مستقیم روسیه به نبرد سوریه، پس از آن صورت گرفته است که ترکیه خطوط قرمز را زیر پا گذاشته و تسهیلاتی را در اختیار «جبهه‌النصره» برای ورود به منطقه «ادلب» و «صقب» قرار داده است که این اقدام آنکارا، منافع مسکو در سوریه را به خطر انداخته است و عقب‌نشینی اردوغان از موضع همیشگی خود در مورد بشار اسد و قبول باقی ماندن وی در قدرت در دوره انتقالی، نوعی معذرت‌خواهی وی از دولت روسیه محسوب می‌شود.

در همین راستا، روزنامه رأی الیوم نیز می‌نویسد: به گفته منابع موثق، حمله وسیع نیروهای روسیه، ایران و حزب‌الله از هفته آینده شروع خواهد شد و در درجه اول حمله به پایگاههای «داعش» در شرق سوریه و نیروهای «جبهه النصره» و «جیش‌الفتح» برای بازپس‌گیری شهر «ادلب» و اطراف آن، در دستور کار خواهد بود.

همچنین این عملیات به اطلاع آمریکا و کشورهای غربی نیز رسیده است.

رأی الیوم در انتها می‌نویسد: سفر ناگهانی «شیخ تمیم» امیر قطر به آنکارا و دیدار با اردوغان، برای رایزنی با وی بر سر اتفاقات تازه‌ای است که در سوریه می‌افتد.

در این سفر پادشاه قطر خواسته است تا دلایل عقب‌نشینی اردوغان از موضع سابق خود درباره بشار اسد و پذیرش نقش وی در دوره انتقالی را جویا شود.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه، سوریه ، عراق و ایران + حزب ا , , , = 1+4 محور مقاومت ,



بازدید : 1438
نویسنده : کامران وزیری

آنگلا مرکل

صدراعظم آلمان گفت آلمان و کشورهای اروپایی باید با همکاری آمریکا و روسیه راهکارهای لازم برای حل بحران سوریه را به کار گیرند.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در بین مقامات کشورهای اروپایی گفت آلمان و این کشورها باید با همکاری آمریکا و روسیه راهکارهای لازم در حل بحران سوریه را به کار گیرند.

مرکل در نشست وزیران خارجه کشورهای آلمان، روسیه، فرانسه و اوکراین که برای حل بحران اوکراین در برلین گرد هم آمده اند این اظهارات را بیان کرد. در همین حال وزیر خارجه روسیه در این جلسه ضمن اعلام آمادگی کشورش برای همکاری با آمریکا در حل بحران سوریه، از برگزاری رزمایش ها در سواحل این کشور ابزار نگرانی کرد.

از سوی دیگر شبکه تلویزیونی دولتی سوریه از ارسال ۸۰ تن کمک های اولیه از طرف روسیه خبر داد. روسیه اعلام کرده در کنار این کمک ها تجهیزات نظامی نیز برای کمک به دولت سوریه علیه تروریست های داعش ارسال کرده است.

همچنین فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی از تک روی های روسیه در خاک سوریه انتقاد کرد و گفت: امیدواریم روسیه به جنگ داخلی در سوریه دامن نزند.

اشتاین مایر همچنین در یادداشتی که در روزنامه نیویورک تایمز منتشر کرد، به توافق هسته ای ایران اشاره کرد که فرصت خوبی برای حل مشکلات سوریه فراهم آورده است. وی افزود: اکنون زمانی است که می توان از کمک ایران، عربستان و ترکیه برای حل بحران سوریه از طریق گفتگوهای مسالمت آمیز استفاده کرد.

گفتنی است باراک اوباما چند روز پیش از حضور نظامی روسیه در خاک سوریه ابراز نگرانی کرده بود. کشورهای غربی اعتقاد دارند کمک به بشار اسد از طرف روسیه موجب تقویت وی و کاهش انگیزه اسد برای مذاکره مستقیم با شورشیان می شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , قربانی تروریسم تکفیری , خط شکن محور مقاومت ,



بازدید : 1363
نویسنده : کامران وزیری

 پیشروی ارتش یمن

منابع یمنی از تسلط ارتش یمن بر منطقه الربوعه در ظهران در منطقه عسیر در جنوب عربستان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه المسیره یمن از تسلط ارتش و کمیته های مردمی یمن بر منطقه الربوعه در ظهران در منطقه عسیر عربستان خبر داد.

بر اساس این گزارش ارتش یمن بر مراکز قشبه، وحسن، وفایا و سهوه مسلط شده است.در جریان این عملیات ده ها نظامی سعودی کشته و زخمی شده است.ارتش یمن غنایمی به دست آورده است.

منابع یمنی از انهدام برج های مراقبت چهار مرکز مذکور و سوزاندن انبار سلاح و انهدام ۱۷ خودرو و ادوات نظامی سعودی ها خبر دادند.

شایان ذکر است که الربوعه یکی از مناطق در  عسیر در جنوب عربستان است که از شهر أبها حدود ۲۰۰ کیلومتر فاصله دارد و ساکنان آن ۱۵۰۰۰ نفر هستند.الربوعه در نوار مرزی میان یمن و عربستان و جنوب غرب ظهران و ۵۰ کیلومتری آن و نود کیلومتری استان سراة عبیده و ۸۰ کیلومتری استان الدایر بنی مالک واقع شده است.

منابع نظامی یمنی اعلام کردند: ارتش و کمیته های مردمی یمن ادوات نظامی سعودی ها را در نجران و مرکز نظامی الخوجره در جازان را هدف قرار دادند.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: یمن , تجاوز آل سعود , شجاعت مردم یمن , اسارت نیروهای آل سعود ,



بازدید : 1281
نویسنده : کامران وزیری

امنیت سایبریایران بیشتر از بسیاری از کشورهای دنیا در مرکز هدف حملات سایبری قرار دارد و شواهد نشان می دهد که بسیاری از موارد تهاجم سایبری با هدف حمله به کشورهایی مانند ایران طراحی شده است.

 به گزارش خبرنگار مهر ، اگرچه این موضوع چالشهای فراوانی برای کشور به دنبال داشته اما درنهایت باعث بیداری در عرصه جنگ سایبری شده و برای توسعه این بخش در سیاستهای توسعه ای کشور، اهدافی درنظر گرفته شده است.

روزانه بالغ بر ۱۰هزار سانحه امنیتی سایبری در کشور شناسایی می‌شود؛ اگرچه اغلب این حملات به سرعت خنثی می‌شود، اما رتبه ۱۹ایران در آمادگی امنیت سایبری، نشان می‌دهد تا رسیدن به وضع مطلوب، فاصله بسیار است.

در این زمینه، دستیابی به شبکه ای امن و تامین پدافند سایبری در زیرساختهای کشور در چارچوب سیاستهای کلی نظام دیده شده و علاوه بر تاکیدات برنامه پنجم توسعه که در سند راهبردی امنیت فضای تبادل اطلاعات – افتا – گنجانده شده است، در برنامه ششم توسعه نیز به موارد مهمی برای آمادگی امنیت سایبری اشاره شده تا ایران به یکی از قدرتهای سایبری منطقه در حوزه امنیت تبدیل شود.

وضعیت امنیت سایبری ایران از نگاه اهداف بالادستی نظام

سند راهبردی افتا مهمترین سند بالادستی نظام در حوزه امنیت سایبر محسوب می شود که طبق قانون برنامه پنجم توسعه تمامی ارکان کشور موظف به اجرای آن شده اند؛ در این سند الزاماتی در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات برای دولت و بخش خصوصی متصور شده است.

استقرار نظام مدیریت امنیت اطلاعات – ISMS - در دستگاه های حکومتی، استانداردسازی محصولات امنیتی در حوزه سایبر، راه اندازی مراکزی چون مرکز عملیات امنیت - SOC – و مرکز ماهر - CERT –  از جمله این الزامات است اما آنچه که در آمار مطرح شده از سوی درگاه پایش شاخص های فناوری اطلاعات کشور به چشم می خورد با این اهداف فاصله دارد.

برای مثال بر اساس آمار درگاه پایش شاخصهای فناوری اطلاعات کشور در سند راهبردی افتا، انتظار استقرار ۵۳ درصدی نظام مدیریت امنیت اطلاعات – ISMS – می رود اما تنها ۳۹ درصد این هدف محقق شده است؛ در مورد راه اندازی مرکز عملیات امنیت – SOC – نیز از ۱۰۰ درصد انتظار ۲۰ درصد پروژه محقق شده و پروژه گوهر – گروه واکنش هماهنگ رخدادهای امنیتی – از ۱۰۰ درصد تنها ۳۵ درصد به مرحله عملیاتی رسیده است.

در حوزه استانداردسازی و ارزیابی محصولات امنیتی نیز باوجودی که انتظار می رفت ۲۹ آزمایشگاه ارزیابی محصولات امنیتی در این بخش ایجاد شود، راه‌اندازی تنها ۸ آزمایشگاه در این زمینه محقق شده است.

امنیت سایبری

 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , علمی وفن آوری , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: اینترنت , فضای مجازی , حملات سایبری , ضرورت تدوین طرح جامع مقابله با حملات سایبری ,



بازدید : 1273
نویسنده : کامران وزیری
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: این نیرو با تکیه بر توان تخصص و توانایی‌ها جوانان و فرزندان برومند این مرز و بوم به دانش ساخت ناوگان شناوری و تامین تمامی نیازمند‌های خود مجهز شده است.
 
خبرگزاری فارس: دستیابی ارتش به دانش ساخت ناوگان شناوری‌/هرگونه تهدیدی را سرسختانه پاسخ می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری عصر امروز در حاشیه بازدید وزیر دفاع از منطقه یکم نیروی دریایی ارتش با اشاره به توانمندی‌های این نیرو اظهار داشت: با همت، تلاش و تکیه بر توان و تخصص جوانان و متخصصان ایرانی، امروزه در کشور این ظرفیت را فراهم کرده‌ایم که در صورت نیاز هر چه می‌خواهیم را در حوزه دفاعی بتوانیم طراحی و به مرحله اجرا و بهره‌برداری درآوریم.

وی با اشاره به پروژه‌های در دست اقدام و اجرای نیروی دریایی ارتش در بعد یگان‌های سطحی و زیرسطحی اضافه کرد: با توجه به دانش و تکیه بر ایمان نیروها، آمادگی این را داریم که هرگونه تهدیدی را سرسختانه پاسخ دهیم.

به گزارش فارس، دریادار سیاری، امروز در جریان بازدید سردار سرتیپ پاسدار دکتر حسین دهقان وزیر دفاع از منطقه یکم نیروی دریایی ارتش و دیگر امکانات مرتبط با وزرات دفاع، همراهی کرد.

یادآور می‌شود، وزیر دفاع در جریان سفر به هرمزگان از بخش‌های مختلف در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش که در بخش ساحل غربی بندرعباس واقع است، بازدید و سرکشی کرد.

وی بخش‌هایی همانند کارخانجات نداجا، و بخش‌های مرتبط با پروژه ناوهای در دست ساخت سهند و شیراز نیز بازدید کرد.

منطقه یکم نیروی دریایی ارتش واقع در بندرعباس، بزرگترین و اصلی‌ترین پایگاه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که علاوه بر پشتیبانی و پوشش ناوگان خود در آب‌های خلیج فارس و منطقه، در سال‌های اخیر ده‌ها ناوگان و ناوگروه را نیز به آبهای محدوده خلیج عدن اعزام کرده است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر , نیروی دریایی راهبردی , امیر دریادار سیاری ,



بازدید : 1213
نویسنده : کامران وزیری
رئیس هیأت مذاکره کننده سابق هسته‌ای کشورمان با بیان این که در برجام از توافق ژنو عقب نشینی‌هایی شده است، گفت: براساس قطعنامه ۲۲۳۱، موضوع ایران تا 10 سال ذیل ماده 41 در شورای امنیت باقی می‌ماند.
 
خبرگزاری فارس: در برجام از توافق ژنو عقب نشینی‌هایی شده است /نظارت‌های غیرمتعارف تهدید جدی علیه امنیت ملی
 

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سعید جلیلی رئیس تیم مذاکره کننده سابق هسته‌ای در نشست کمیسیون بررسی برجام در مجلس به بررسی برجام پرداخت.

وی در بخشی از اظهاراتش گفت: براساس برجام 9 هزار و 700 کیلو مواد غنی شده ما کاهش می‌یابد و 300 کیلو می‌ماند و قلب راکتور آب سنگین اراک با تزریق بتن به منفذهایش کارایی‌اش را از دست می‌دهد.

جلیلی پذیرش استثنا بودن ایران را از دیگر مواردی عنوان کرد که در برجام آمده و افزود: نتیجه آن حقوق کمتر و تکالیف‌ بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: طرف مقابل به خصوص آمریکایی معیارهایی را برای گفت‌وگو قرار داده‌اند که فراتر از ان‌پی‌تی و حقوق تعریف شده است.

به گفته رئیس هیأت مذاکره کننده سابق در برجام حتی از توافق ژنو عقب نشینی‌هایی صورت گرفته است.

جلیلی همچنین گفت: براساس برجام دستیابی به 190 هزار سو بعد از 40 سال امکانپذیر است. با پذیرش نظارت‌های غیر متعارف و فراتر از پروتکل دریچه‌هایی برای آژانس و حتی کشورهای صادر کننده اقلام و مواد ایجاد می‌شود و برای آنها حق راستی آزمایی قرار داده است و این تهدیدی جدیدی علیه امنیت ملی کشور است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در تحریم‌ها متاسفانه ساختار تحریم‌ها حفظ می‌شود و به سازوکار بازگشت پذیری فوری شورای امنیت مشروعیت داده می‌شود، عنوان کرد: اگر ایران به عدم پایبندی توافق مقابل به مفاد برجام اعتراض کند، این اعتراض موجب می‌شود تحریم‌ها برگردد و براساس قطعنامه 2231 شورای امنیت، موضوع ایران تا 10 سال ذیل ماده 41 در شورای امنیت باقی می‌ماند.

جلیلی در ادامه به محدودیت‌هایی که ایران در برجام پذیرفته اشاره کرد و به غنی سازی 20 درصد پرداخت و گفت: علیرغم تلاش شهدای ما که غنی سازی 20 درصد انجام و صفحات سوخت تولید شد، ما پذیرفته‌ایم دیگر هیچگاه غنی سازی 20 درصد نداشته باشیم و حتی برای تامین نیاز داخل، باید سوخت 20 درصد را از خارج خریداری کنیم.

وی با اشاره به دسترسی‌ها، نظارت و بازرسی از تاسیسات هسته‌ای نیز عنوان کرد: ما یکسری نظارت‌های 10 ساله 15 ساله و 20 ساله پذیرفته‌ایم. یکسری بازرسی‌ها را پذیرفته‌ایم که فراتر از پروتکل الحاقی است. دسترسی‌های روزانه‌ای که داده‌ایم فراتر از پروتکل است.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به گزارش مهر ماه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: در این گزارش به صراحت بیان شده که چه دسترسی‌هایی را از ایران می‌خواهند و بر این مبنا موظف شدیم از روز اجرا این دسترسی‌ها را در اختیار آژانس قرار دهیم. در ضمن پروتکل الحاقی نیز به صورت استثنایی اجرا می‌شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای , دکتر جلیلی , دقت نظر در دیپلماسی هسته ای! , توافق خوب! ,