به گزارش خبرنگار مهر، مهمان ناخوانده پارک ملی قصد رخت بستن ندارد. بیش از دو ماه است که زبانه های سوزانش همه را درگیر و متاسف کرده. قدیمی ترین پارک ملی ثبت شده ی ایران این روزها دیگر سبز نیست، هاله ی داغ نارنجی رنگی مهمان ناخوانده اش شده است، مهمانی که انگار قصد رفتن ندارد. اسمش با پارک ملی گره خورده شاید اگر همین روال ادامه پیدا کند به عنوان عضوی و گونه ای در پارک شناخته شود.
19 مرداد ، پنجاه و هفتمین سالگرد تولد پارک ملی گلستان، شاید مهمان ناخوانده هدفش جبران بی توجهی ما نسبت به پارک بود که آتش بازی راه انداخت و برایش جشن گرفت. جشنی داغ و پر از دود تا شاید نگاه ما قلم به دستان و مسئولان را به پارک جلب کند . پارک ملی ای که وقوع 6 آتش سوزی آن هم در 60 روز آمار هولناکی است، اینبار قلب پارک، غنی ترین و مهم ترین قسمت پارک میزبان آتش است. محدوده دیوار کجی شاهد از دست دادن از اراضی خود بود، منطقه ای که موقعیت جغرافیایی اش خود گواه بر عمدی بودن آتش سوزی است. 15 کیلومتر از ورودی پارک فاصله دارد، شرایطی ندارد که مسافران و یا افراد عادی بتوانند به آنجا دسترسی داشته باشند.
موضوع آتش سوزی های پیاپی پارک ملی گلستان را از مشاور رسانه ای مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گلستان پیگیر شدیم. الهه موسوی در گفتگو با خبرنگارمهر گفت: آتش سوزی وسیعی از عصر یکشنبه 19 مرداد بخش هایی از قلب پارک ملی گلستان را در برگرفت. بر خلاف دفعات قبل که آتش سوزی در حاشیه جاده آسیایی بود، این بار در قلب پارک و در محدوده ای به نام دیوار کجی رخ داد.
وی افزود: دیوار کجی، منظقه ای خشک است که مهار و اطفای آتش به راحتی و بدون امکانات به به راحتی امکانپذیر نبود به همین دلیل همان لحظات اول آتش سوزی، درخواست نیاز به بالگرد را به سازمان فرستادیم، از طرفی با ستاد حوادث استان نیز هماهنگی های لازم شد که یک بالگرد امدادی از طرف هلال احمر فرستادند.
وی ادامه داد: آتش در حال پیش روی و محیط بانان با امکانات اولیه که همان دبه های آب است در حال مهار آن بودند، اما باز هم کمیته بحران وزارت کشور به قول خود عمل نکرد و بالگردی فرستاده نشد.
800 هکتار به دلیل بی توجهی مدیران سوخت