|
|
نوشته شده در 12 / 11 / 1393
بازدید : 496
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: استقلال، آزادی، پیشرفت مادی و معنوی، وحدت ملی و شکوفایی استعدادها همه در پرتو اسلام و عمل به معارف اسلامی شکل میگیرد و علت اینکه امام خمینی (ره) بر روی کلمه جمهوری اسلامی تاکید داشتند نیز همین است که اسلام و اتکا به مردم باید محور و شاکله جمهوری اسلامی باشد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن صباغ مسئول کمیته مراسم ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در نشستی خبری که جهت اعلام برنامههای ستاد دهه فجر به مناسبت روز 12 بهمن برگزار شد، با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران نقطه آغاز تغییرات گستردهای در خاورمیانه و حتی جهان اسلام است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران الگوی بیبدیلی از حکومت در ادبیات سیاسی و جریانی برخوردار از آموزههای اسلام ناب محمدی، ارزشی و آرمانی است که طی دهههای گذشته همواره راه خود را به سوی اذهان آزادیخواهان در اقصی نقاط جهان گشوده و در این راه به توان ایدئولوژیکی، بالقوه و ذاتی خود متکی است.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری حکیمانه امام خمینی گرچه در حدود مرزهایی مشخص متولد شد، اما هیچگاه در چارچوب این مرز و بوم محدود نشد و ما امروز شاهدیم که تفکر و اهداف تاثیرگذار آن فراتر مورد توجه و درخواست مردم مسلمان در دیگر کشورها قرار گرفته است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه اسلام و مسائل دینی مهمترین ارزشی است که در طول دوران حیات انقلاب اسلامی برای ملت ما وجود داشته است، اظهار کرد: استقلال، آزادی، پیشرفت مادی و معنوی، وحدت ملی و شکوفایی استعدادها همه در پرتو اسلام و عمل به معارف اسلامی شکل میگیرد و علت اینکه امام خمینی (ره) بر روی کلمه جمهوری اسلامی تاکید داشتند نیز همین است که اسلام و اتکا به مردم باید محور و شاکله جمهوری اسلامی باشد.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب دینی و ضداستکباری است که با اتحاد و همدلی مردم و تبعیت مردم از امام خمینی (ره) و رهبریهای حکیمانه مقام معظم رهبری توانسته تمام فتنهها و دسیسههای دشمنان قسم خورده خود را خنثی کند، گفت: امام خمینی (ره) بدون اتکا به شرق و غرب و بدون استفاده از روشهای رایج از جمله تشکیل حزب و روشهای مسلحانه نهضت را آغاز کردند و با تکیه بر قدرت الهی و مدد گرفتن از ائمه معصومین و همچنین با تکیه بر مردم و پشتیبانی آنان بدون وعدههای مادی این انقلاب را رهبری کردند و به پیروزی رساندند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه با اشاره به اقدام یکی از نشریات فرانسوی در اهانت به ساحت پیامبر اسلام (ص)، با بیان اینکه اینگونه اقدامات و تلاشهای مذبوحانه دشمن در مقابل جبهه اسلام است، اظهار کرد: توهین به مقدسات اسلامی توهین به مقدسات همه ادیان الهی است و پیام پرمعنا، غنی و با محتوای مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و آمریکایی نیز توطئههای دشمنان را نقش بر آب کرد.
صباغ با تاکید بر اینکه به لطف خدا ایران اکنون به عنوان یکی از قدرتهای منطقه و در سطح جهان به کمک سایر ملل مسلمان شتافته و در بیداری اسلامی که در سالهای اخیر رخ داده است نیز نقش مفید و موثری ایفا کرده است ، گفت: انشاءالله پرچمی را که حضرت امام خمینی (ره) برافراشته است توسط خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری به دست صاحب اصلیاش حضرت ولیعصر (عج) سپرده شود.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
انقلاب اسلامی ,
دهه فجر ,
طلوع امید ایرانی ,
نوشته شده در 29 / 10 / 1393
بازدید : 1181
نویسنده : کامران وزیری
|
|
امام معصوم، خورشید آسمان حیات معنوی بشر است و طلوع و غروب ایشان در صحنه حیات بشر تابع قواعدی شبیه قواعد طبیعی خورشید است اگر مقوله غیبت و ظهور حضرت به طور دفعی و بدون هیچ زمینهای واقع شود، مسلماً جوامع بشری تاب این تحول شدید را نخواهد داشت.
اوایل روزهای سال ۱۳۸۰ با جمعی از دوستـــان عازم شهر مقدس قـــم شدیم در ایام حضور در قم با محقق بزرگواری آشنا شدیم که در مورد ظهور و نشانههای آن تحقیقات گستردهای انجام داده بود و با استدلالهای روایی جالب معتقد بود که ظهور بسیار نزدیک است نکات علمی سخنان ایشان، هر شنوندهای را به تفکر وامیداشت و قضیه فراتر از یک ادعای احساسی و بیبنیان بود تا این که در همان ایام توفیق، یارِ جمع دوستان شد و در صبح یک روز بهاری موفق به حضور در بیت علامه حسنزاده آملی (حفظه الله تعالی) شدیم و از نزدیک این دانشمند گرانقدر را زیارت کردیم داستان چگونگی حضور در محضر ایشان و ساعتی که در خدمت معظم له بودیم خود جریانی شیرین و درسآموز است که وقت مستقلی برای بیان میخواهد که در این مقاله مختصر نمیگنجد.
اما آنچه باعث شد آن جلسه برای این حقیر بهیادماندنی و سرنوشتساز شود مطرحشدن ماجرای تحقیق برادر محققمان در مورد ماجرای ظهور و نشانههای آن بود آن طلبه فاضل به تفصیل موضوع را برای حضرت علامه شرح دادند و ایشان باادب و حوصله مثال زدنی به دقت به سخنان ایشان گوش دادند همه دوستان حاضر در جلسه لحظهشماری میکردند تا عکسالعمل علامه حسنزاده را در قبال مسائل مطرحشده مشاهده کنند بعد از پایان سخنان برادر بزرگوار، استاد لحظهای تأمل کردند و سپس با خنده شیرین و معناداری به جمع نگاه کرده و با آن لهجه شیرین فرمودند خلاصه عرایض حضرات این است که میخواهید بفرمایید که ظهور حضرت نزدیک است؟ با تأیید دوستان ایشان فرمودند: اگر بــــگویم ظــــهور اتفـــاق افتـــــاده چه؟
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
اسلام ، شیعه ، بصیرت ، علامه حسن زاده آملی ,
نوشته شده در 13 / 10 / 1393
بازدید : 1171
نویسنده : کامران وزیری
|
|
این اولین بار نیست که افرادی به خود اجازه میدهند به توانمندی ملت ایران و دستاوردهایش توهین کنند و ظاهرا قرار است اصلاحطلبان میراثدار امثال رزمآرا باشند.
خبرگزاری فارس، امیر توانا- «ما در این کشور عرضه ساخت یک لوله تفنگ را هم نداریم آن وقت...» اینها جملات 60 سال پیش است که مانند پتک بر سر نمایندگان دوره شانزدهم مجلس ملی کوبیده شد و سختتر از اینکه نخست وزیر وقت این اظهارات را بیان کرده بود.
اظهارات رزمآرا نخست وزیر دولت شاهنشاهی ایران شاید یکی از بزرگترین نشانههای تحقیر لیاقت و جایگاه ملت ایران باشد که حتی نمایندگان جبهه ملی را آنقدر کلافه کرد که در صحن علنی مجلس به رزمآرا بیسابقهترین انتقادات را کردند و دست آخر خون نخستوزیری که ملت ایران را «بیلیاقت» خواند با گلولههایی که از لوله سلاح فدائیان اسلام بیرون آمد، قبل از پایان سال 1329 ریخته شد.
اما رزمآرا هیچگاه نقطه پایان کسانی که ملت ایران را لایق دست یافتن به تکنولوژی و پذیرفتن مسئولیت صنایع جدی نمیدانستند، نبود و سالها بعد جریانی در برخی مراکز قدرت در کشور حاکم شد که همین تفکر را برای مردم به ارمغان آورد.
این جریان در بحبوحه تنشهای ایجاد شده بر روی پرونده هستهای کشورمان در تریبون رسمی مجلس شورای اسلامی با زیر سوال بردن دستاوردهای کشورمان در زمینه انرژی صلحآمیز هستهای را «یک چاه بیآب» خواند.
البته این تفکر حتی با دستیابی چشمگیر ایران به چرخه غنیسازی و ساخت تاسیسات مربوط به آن نیز تغییری نکرد و پس از حدود 12 سال و در آستانه دور نهایی مذاکرات هستهای به صورتی هدفدار به اظهار همان عقاید رزمآرا گونه پرداختند.
دانشگاه تهران چندی پیش شاهد نشستی با عنوان «درباره یک توافق» و با حضور چهرههای اصلاحطلب بود؛ جایی که تفکراتی شبیه تفکر 60 سال پیش رزم آرا بازگو شد.
در این گزارش به بررسی رفتار کسانی خواهیم پرداخت که در طی چند دهه گذشته ملت ایران را «تحقیر شده» میخواستند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
ایران مقتدر ,
خودباختگان ,
دولت معتدل؟ ,
نوشته شده در 7 / 10 / 1393
بازدید : 1214
نویسنده : کامران وزیری
|
|
روز نهم دی در تاریخ ماند. این جمله رهبر انقلاب اسلامی است. ایشان فتنه ۸۸ را حاصل برنامهریزی چندین سالهی دشمنان و در ادامه قضایایی چون فتنه سال ۷۸ تحلیل میکنند و راهحل علاج آن را حرکت عظیم مردمی همانند آنچه در ۹ دی سال ۸۸ اتفاق افتاد میدانند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به نقل از khamenei.ir از نگاه رهبر انقلاب روح دیانت حاکم بر دلهای مردم و توجه به فرهنگ عاشورا از خصوصیات مشترک حماسه ۹ دی و حوادث دوران پیروزی انقلاب اسلامی است.
آیت الله خامنهای حرکت ۹ دی را عامل در هم پیچیدهشدن بساط فتنه و فتنهگران و حادثه ای ماندنی در تاریخ معرفی میکنند.
آنچه در ادامه میآید گزیدهای از «روایت تاریخی حماسه ۹ دی» در بیانات رهبر انقلاب اسلامی است:
* برنامهریزی ده ساله دشمن برای فروپاشی نظام اسلامی در سال ۷۸ و ۸۸
دشمنان ما تصور میکردند با رحلت امام، آغاز فروپاشی این نظام مقدس کلید زده خواهد شد. آنها خیال میکردند امام که رفت، بتدریج این شعله خاموش خواهد شد، این چراغ خاموش خواهد شد. بعد، مراسم تشییع جنازهی امام، آن احساسات مردم، آن حرکت عظیم مردم در حمایت از کاری که خبرگان کردند، اینها را مایوس کرد. یک برنامهریزی ده ساله کردند - این تحلیل من است، این به معنای اطلاع نیست؛ تحلیلی است که قرائن آن را برای ما اثبات میکند - ده سال بعد امیدوار بودند که نتیجه بدهد. سال ۷۸ که آن حوادث پیش آمد، آن کسی که این حوادث را خنثی کرد، مردم بودند. روز بیست و سوم تیر سال ۷۸ مردم آمدند در خیابانها، توطئهی دشمن را که سالها برایش برنامهریزی کرده بودند، در یک روز باطل کردند. آن روز گذشت. موج دوم، باز یک برنامهریزی دهساله بود تا سال ۸۸ . به نظرشان فرصتی به دست میآمد. به خیال خودشان زمینهها را آماده کرده بودند. مطالباتی هم مردم داشتند - مردمی که وابستهی به نظامند، وفادار به نظامند - فکر کردند از این مطالبات بتوانند استفاده کنند؛ لذا آن قضایای سال ۸۸ به وجود آمد. دو سه ماه تهران را متلاطم کردند - البته فقط تهران را - دو سه ماه توانستند دلها و ذهنها را به خودشان مشغول کنند. اینجا هم مردم آمدند توی میدان. بعد از آنکه باطنها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی نه دی را به راه انداختند. نه فقط در تهران، بلکه در سراسر کشور، میلیونها نفر در روز نهم دی، بعد هم بلافاصله در بیست و دوی بهمن آمدند توی میدان، غائله را ختم کردند. این، هنر مردم است. درود به مردم ایران. درود به ملت مومن و مبارز و بصیر و آگاه ایران. انشاالله به توفیق الهی، مردم همین راه را و همین خط را و همین آرمان را و همین عزم و همت را تا آخر ادامه خواهند داد. ۱۳۹۰/۰۳/۱۴
* حضور پرشور مردم؛ عامل شکست فتنه هجدهم تیر و فتنه ۸۸
در فتنهی هجدهم تیر، پنج روز بعد از اینکه فتنهگران فتنهی خود را شروع کردند، مردم آن حرکت عظیم ۲۳ تیر را، نه فقط در تهران، بلکه در سایر شهرها به راه انداختند. در فتنهی ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیهی عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند، در مطبوعات غربی نوشتند و ما دیدیم، که گفته بودند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازهی امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود. این را مردم کردند. حضور مردم اینجوری است. ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
امنیتی ,
بیانات مقام معظم رهبری ,
,
:: برچسبها:
مقام معظم رهبری ,
حماسه نه دی ,
نوشته شده در 2 / 10 / 1393
بازدید : 1210
نویسنده : کامران وزیری
|
|
خرافات و تمسک به اموری که سند و مدرک معتبر روایی و دینی ندارند از جمله اموری است که موجب انحراف دین و منجر به بدعت در دین می شود. آداب و رسومی که با رنگ و لعاب دینی ناگهان در جامعه سر برمی آورند و عده ای ساده دل و یا جاهل را هر چند با نیت پسندیده به دنبال خود می کشد و به مرور زمان به علت نگرفتن حاجت از این خرافه ها باعث بد نامی و دلزدگی از دین میشوند که عموما این بدعتها برنامه ریزی هایی کم و بیش بلند مدت دشمنان است برای اسلام هراسی و اسلام گریزی
اعمال خرافی که در دین وارد نشده باشد و با عنوان دین انجام شود، نه تنها ثوابی ندارد، بلکه بدعت در دین است و از گناهان کبیره. دقالباب مساجد در شب اول ربیع الاول هم از جمله این امور است و سند روایی ندارد.
چند سالی است در پایان ماه صفر مراسمی باب شده است که در ظاهر مانند بسیاری از خرافات دیگر عملی نیکو وانمود می شود، اما هنگامی که در آن اندیشیده می شود نتیجه به آنجا می رسد که با خرافه ای دیگر مواجه هستیم.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
مذهب ،خرافه، ,
نوشته شده در 17 / 9 / 1393
بازدید : 1339
نویسنده : کامران وزیری
|
|
زمانه عجیبی است !
برخی مردمان امام گذشته را عاشقند،نه امام حاضر را !
میدانی چرا ؟!
امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند،
اما امام حاضر را باید فرمان ببرند.
و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
اسلام،ولایت،نفاق،فتنه ,
نوشته شده در 27 / 8 / 1393
بازدید : 1346
نویسنده : کامران وزیری
|
|
مرد فقیری بود که همسرش از شیر گاوشان کره درست او آنرا به تنها بقالی روستا میفروخت.آن زن روستایی کره ها را به صورت دایره های یک کیلویی می ساخت
و همسرش در ازای فروش آنها مایحتاج خانه را از همان بقالی می خرید.
روزی مرد بقال به وزن کره ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند.
هنگامی که آنها را وزن کرد، دید که اندازه همه کره ها ۹۰۰ گرم است.
او از مرد فقیر عصبانی شد و روز بعد به مرد فقیر گفت:
دیگر از تو کره نمی خرم، تو کره ها را به عنوان یک کیلویی به من می فروختی
در حالی که وزن آن ۹۰۰ گرم است.
مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت:
راستش ما ترازویی نداریم که کره ها رو وزن کنیم
ولی یک کیلو شکر قبلا از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر را به عنوان وزنه قرار دادیم ...
یقین داشته باش که به مقیاس خودت برای تو اندازه می گیرند!
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
ایمان وتقوا ,
انصاف ,
بازگشت اعمال انسان به خود ,
نوشته شده در 26 / 8 / 1393
بازدید : 1320
نویسنده : کامران وزیری
|
|
آیتالله علویگرگانی گفت: روحانیون باید در دسترس مردم باشند تا مردم از آنها استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، این مرجع تقلید در دیدار با جمعی از روحانیون مبلغ در نیروهای مسلح، با بیان اینکه «فضل و کمال روحانیت در تبلیغ نمایان میشود» گفت: روحانیت دنبالهروی حرکت انبیای الهی است زیرا تبلیغ ماموریت خدا به پیامبران و ماموریت پیامبر به ماست که باید به این وظیفه به خوبی عمل کنیم.
وی افزود: روحانیت نباید در انجام وظایف خود کوتاهی کند زیرا قرآن کریم بیان کرده است که هر کسی به شیوه خاصی امتحان میشود و امتحاناتی نیز در سرراه روحانیون خواهد بود.
این مرجع تقلید گفت: درست است که امروزه افرادی که به وظایف خود عمل نکنند باید در دنیا و قیامت پاسخگوی عدل اسلامی باشند؛ به همین خاطر باید به مردم در این امتحانات و شرایط سختی که دارند کمک کنیم.
وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم که تمام اعمال ما در محضر خدا انجام میشود و هیچ عملی از این دید گم نمیشود.
این مرجع تقلید بیان کرد: عملهای ما امروزه نسخهبرداری میشود و خداوند متعال بر کارهای ما ناظر است زیرا جنبههای مختلف امور را به خوبی میداند و همچنین در روز قیامت اعضای بدن انسان بر اعمال او گواهی خواهد داد.
علوی گرگانی خاطرنشان کرد: روحانیت باید در رسالت خود بیشتر توجه داشته باشند و در امور غفلت نکنند، زیرا باید پاسخگوی همه اعمال خود در روز قیامت باشیم؛ از دیگر چیزهایی که باید پاسخگوی آن باشیم عمر است که باید در مصرف آن نهایت دقت را داشته باشیم.
وی اظهار کرد: کسی که کار تبلیغی و دینی میکند نباید به دنبال مادیات دنیایی باشد زیرا اگر هدف اصلی خدا باشد پاداش آن را در دنیا و پاداش اصلی را در آخرت از خداوند خواهد گرفت.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
دین اسلام ,
مذهب تشیع ,
مراجع عظام تقلید ,
آیت ا ,
,
,
علوی گرگانی ,
نوشته شده در 16 / 8 / 1393
بازدید : 1260
نویسنده : کامران وزیری
|
|
بعد از واقعه عاشورا و شهادت مظلومانه یاران امام حسین ( ع) ، خونخواهی شهدای کربلا تا سالها ادامه پیدا کرد به طوری که تا ۶۰ سال پس از واقعه عاشورا افرادی برای انتقام خون سید الشهدا قیام کردند و البته تقریبا پایان قیام همه آنها نیز به نوعی شبیه به هم بود.
مجله مهر: واقعه کربلا در سال ۶۱ هجری رخ داد و بعد از شهادت فرزندان رسول خدا، همسران و فرزندانشان به اسارت رفتند. بعد از واقعه کربلا آنانکه پشیمان شدند و عده ای که نتوانستند خود را به امام برسانند، تصمیم گرفتند قیام کنند و به خونخواهی شهدا برخیزند تا حکومت را از دست قاتلان اهل بیت علیهم السلام در آورند و به فرزندان رسول خدا بسپارند. این گزارش، مروری است بر همه قیامهایی که با عنوان خونخواهی شهدای مظلوم کربلا در تاریخ ثبت شده است.
واقعه حره
بعد از حادثه خونین کربلا و شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش، ماهیت یزید و یزیدیان برای مردم فاش شد. مردم مدینه که بی توجهی خلافت اموی نسبت به واقعه عاشورا را دیده بودند با رهبری «عبدالله بن حنظله» در ذی الحجه سال ۶۳ هجری، یعنی دوسال بعد از واقعه عاشورا قیام کردند. مردم این شهر با عبدالله برای این قیام بیعت کردند و بعد از آن والی مدینه «عثمان بن محمد بن ابوسفیان» را از شهر بیرون کردند. بعد از آن هم یزید را غاصب خلافت خوانده و او را لعنت کردند. اما یزید وقتی از شورش مردم مدینه باخبر شد لشگر عظیمی به فرماندهی «مسلم بن عقبه» تدارک دید و راهی مدینه کرد. این فرمانده اموی بعد از لشگرکشی، شهر مدینه را محاصره و مقاومت مردم این شهر را درهم شکست و کشتار وسیعی راه انداخت. به گفته مورخان، مسلم بن عقبه سه روز، جان و ناموس اهل مدینه را برای لشگریانش مباح کرد و سپاه وی به کشتار وسیع و غارت اموال مردم این شهر پرداختند. کشتار و تجاوزهای مسلم بن عقبه و لشگریانش به قدری زیاد بود که به وی لقب «مسرف» به معنی «خونریز بی حد و حصر» دادند. هیچ کدام از مردم مدینه از این حادثه نجات نیافتند. یا کشته و زخمی شدند یا مورد غارت و تجاوز قرار گرفتند و این قیام به سفاکانه ترین شکل ممکن سرکوب شد.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
مذهبی ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
عراق ,
کوفه ,
ملت عهدشکن!!! ,
نوشته شده در 16 / 8 / 1393
بازدید : 1250
نویسنده : کامران وزیری
|
|
سران و رهبران جهان برای جابجایی و مسافرتهای داخلی و خارجی از هواپیماهای اختصاصی استفاده میکنند.
به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: در بسیاری از پروتکلهای سیاسی و قوانین داخلی کشورها سران و رهبران کشورها به دلیل مسایل امنیتی و سفرهای متعدد داخلی و خارجی باید از هواپیماهای شخصی استفاده کنند.
در بسیاری از کشورها از بودجه عمومی برای سران کشورها هواپیماهای شخصی تهیه میشود و سران و دولتمردان اغلب در کسوت شخصیت حقوقی خود مادامی که در مسند قدرت هستند، از امکان داشتن هواپیمای اختصاصی برخوردارند.
با شدت گرفتن بحران اقتصاد جهانی از سال 2008 بدین سو مسأله هزینهکرد مالیاتهای شهروندان در بسیاری از کشورهای با سیستم اقتصاد آزاد تبدیل به موضوعی مورد مناقشه شده است؛ دولتها برای فائق آمدن بر بحران مالی و کسری بودجه اغلب دست به انجام سیاستهای ریاضت اقتصادی میزنند و معمولاً بودجههای حوزههایی همچون بهداشت و آموزش و حقوق و ساعات کار و قوانین بازنشستگی است که دستخوش تغییرات میشود و دولتها برای جبران کسری بودجهشان از بودجههای آموزشی و بیمهای طبقه متوسط و کارمندان و کارگران میزنند.
این در حالی است که شهروندان معتقدند دولتها میتوانند در بسیاری از بودجههای عمومی و ریخت و پاشهای دیوانسالاری خود صرفهجویی کنند یا با افزایش مالیات ثروتمندان، از پس تأمین کسری بودجه برآیند.
این مناقشه حتی به مسایلی چون امکانات سران و رهبران کشورها و هزینهای که تأمین امنیت آنها و دستگاه دیوانسالاریشان بر بودجه عمومی کشور تحمیل میکند، کشیده شده است.
در لیست زیر که اخیر مجله "reachest" منتشر کرده، 9 هواپیمای گران سران و رهبران جهان به ترتیب قیمت آنها آمده است. در ابتدای این لیست پادشاه عربستان قرار دارد. او گرانترین هواپیمای اختصاصی یک رهبر سیاسی جهان را در اختیار دارد.
فهرست گرانترین هواپیماهای اختصاصی سران جهان بدین شرح است:
1- هواپیمای اختصاصی پادشاه عربستان؛ 520 میلیون دلار
2- هواپیمای بویینگ vc -25 اوباما؛ 325 میلیون دلار
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
بدون شرح !!! ,
|
|
|