|
|
نوشته شده در 1 / 12 / 1395
بازدید : 996
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رئیسجمهور لبنان درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای ضربهزدن به حاکمیت کشورش هشدار داد.
به نقل از المنار، میشل عون رئیسجمهور لبنان گفت که هرگونه تلاش از سوی رژیم صهیونیستی بر ضربه زدن به حاکمیت لبنان، با واکنش مناسب روبهرو خواهد شد.
وی اظهار داشت: زمانی که اسرائیل به اقدامات متجاوزانه خود بدون هیچ بازدارندگی ادامه میداد، به سر رسیده و هرگز تکرار نخواهد شد.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
لبنان ،محور مقاومت،شیطنت رژیم صهیونیستی ,
نوشته شده در 13 / 11 / 1395
بازدید : 1021
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 13 / 11 / 1395
بازدید : 1021
نویسنده : کامران وزیری
|
|
جلسه صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام، در روز ۱۶ بهمن به ریاست آیتالله موحدی کرمانی برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، جلسه صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام روز شنبه 16 بهمن، با حضور اعضای مجمع و به ریاست آیتالله موحدی کرمانی برگزار خواهد شد.
به گزارش فارس، پیش از این آیتالله هاشمی رفسنجانی در طول 25 سال گذشته ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده داشت.
همچنین اعضا و ریاست جدید مجمع در اسفندماه از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین خواهند شد.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
مجمع تشخیص مصلحت، آیت ا ,
,
,
موحدی کرمانی ,
نوشته شده در 13 / 11 / 1395
بازدید : 1009
نویسنده : کامران وزیری
|
|
ایرانیهای بسیاری با حضورشان در آمریکا توانستهاند خدمات علمی، فناوری، اقتصادی و حتی ورزشی بزرگی را به آمریکا و جهان عرضه کنند، که اگر قرار بود قانون فعلی در سالهای گذشته نیز اجرا شود مطمئنا ضرر بزرگی برای آمریکا محسوب میشد.
به گزارش ایسنا به نقل از دویچهوله، ایرانیان همواره توانستهاند در شرایط مطلوب به بهترین شکل ممکن استعدادهای خود را شکوفا کنند و آمریکا همواره از این پتانسیل بالقوه نهایت استفاده را کرده است.
بسیاری از محققان، دانشمندان و کارآفرینان خارجی در آمریکا توانستهاند خدمات زیادی را ارائه کنند و کارنامه ایرانیان نیز در این زمینه بسیار درخشان بوده است.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
امنیتی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
آمریکا ، ترامپ، ایران، چالش دموکراسی ,
نوشته شده در 5 / 11 / 1395
بازدید : 1166
نویسنده : کامران وزیری
|
|
زنجان- فصول سرد سال و استفاده از وسایل گرمایشی همواره اخبار ناگواری از مسمومیت بر اثر گاز مونوکسید کربن را همراه خود دارد، اخباری که با وجود هشدارها سالانه رشد نگران کننده ای را نشان می دهد.
خبرگزاری مهر-گروه استانها- رحیم مقدمی: سالانه آمارهای زیادی در خصوص گازگرفتگی منتشر می شود و این آمار با وجود توصیه ها و هشدارها روند روبه رشد به خود می گیرد به گونه ای که تنها در فصول سرد سال شاهد مسمومیت و مرگ دها نفر بر اثر گاز گرفتگی هستیم.
با شروع فصل سرما و استفاده از وسایل گازسوز، هرساله تعداد زیادی از هموطنان جان خود را در اثر مسمومیت با مونوکسیدکربن از دست میدهند. این گاز، گازی است بیبو و بیرنگ و بهطور ظاهری قابل مشاهده نیست و در اثر سوخت ناقص مواد سوختی و عموما در فضای بسته ایجاد میشود. هر چند مسمومیت بر اثر نشت گاز منو اکسید کربن منحصر به فصول سرد سال نیست و در بسیاری از روزهای گرم سال نیز شاهد آن هستیم ولی متغیر این آمار در فصول سرد سال روند روبه رشدرا نشان می دهد.
در اثر احتراق هر نوع ماده سوختنی بهخصوص در محیطهای دربسته و فاقد اکسیژن ممکن است این گاز تولید شود. گازی که به علت عملکرد نامناسب وسیله گرمایشی (در اثر) سوخت ناقص، نصب نادرست یا استفاده ناصحیح از آن ایجاد میشود. غلظت مونوکسید در مقادیر بسیار پایین نیز برای انسان خطرناک و کشنده است.
علایم گاز گرفتگی
گیجی، کرختی مزمن، سردرد ناگهانی و بدون دلیل از علایم شایع گاز گرفتگی است که افراد سالم به دلیل این که علایم ذکر شده دیرتر در آنها بروز میکند باید کاملا هوشیار بوده و با مشاهده این علایم، در افرادی که حساستر هستند، سریع اقدامات اولیه را انجام دهند.
در شرایط عادی که نفس میکشیم اکسیژن توسط گلبولهای قرمز به همه اعضای بدن میرسد اما مونوکسیدکربن بخاری ۴۴ درصد، آبگرمکن ۲۵ درصد، موتور خانه ۲۰ درصد، شومینه ۸ درصد، اجاق گاز ۲ درصد و سایر وسایل گازسوز ۱ درصد در مرگ خاموش افراد نقش دارندمیتواند با قدرت بسیار زیادی به گلبولهای قرمز چسبیده و به راحتی جدا نشود، همین امر باعث میشود که اکسیژن به سلولهای بدن بهخصوص قلب و مغز نرسد و به همین ترتیب اثرات مسمومیتی خود را نشان دهد.
بخاری ۴۴ درصد ، آبگرمکن ۲۵ درصد ، موتور خانه ۲۰ درصد ، شومینه ۸ درصد ، اجاق گاز ۲ درصد و سایر وسایل گازسوز ۱ درصد در مرگ خاموش افراد نقش دارند.
علایم گازگرفتگی بستگی به میزان مونوکسیدکربن موجود در فضای حادثه دارد در ابتدا علایم به صورت خفیف است و به صورت گیجی، کرختی مزمن و درواقع علایمی شبیه یک آنفلوآنزا خود را نشان میدهد که افراد در مواجهه با چنین علایمی، باید به وجود گاز مونوکسیدکربن در فضا شک کنند.
علایم مسمومیت حاد با این گاز شامل سردرد، سرگیجه، تهوع و استفراغ، بیهوشی، تشنج و اغماست. در بیماران مبتلا به ناراحتیهای قلبی ممکن است تشدید بیماری یک علامت هشدار دهنده باشد. یکی از مهمترین اعضای بدن که به اکسیژن نیاز دارد، مغز است، این علایم به تدریج به صورت سردردهای ناگهانی شبیه میگرن بروز میکند و اگر تشدید شود میتواند فرد را دچار دردهای شدیدتر مثل تشنج، ضعف، بیحالی شدید و نهایتا حالت کما کند.
عوارض قلبی مانند اختلال در عملکرد عضلات قلب و نارسایی کلیه و در سایر موارد تغییر در رنگ پوست، از علایم مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن است.
در این میان استان های منطقه شمالغرب با توجه به برخورداری از اقلیم و آب و هوای سرد دارای حجم بالای استفاده از وسائل گرمایشی هستند و مصرف گاز با توجه به مزیت های نسبی که دارد بیشتر مورد توجه است و این امر باعث شده در برخی مواقع شاهد اخبار تاسف بار و نگران کننده از خفگی بر اثر گاز گرفتگی باشیم.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
,
:: برچسبها:
مسمومیت ,
بی احتیاطی ,
حادثه ,
ایمنی ,
سلامت ,
نوشته شده در 3 / 11 / 1395
بازدید : 975
نویسنده : کامران وزیری
|
|
مجری و تهیهکننده برنامه «ثریا» از طراحی پیچیده برای حذف برنامههای انقلابی خبر داد و با اشاره به اینکه «نمیتواند درباره خیلی از مسائل اظهارنظر صریح کند»، گفت: اصلاً انتظار نداشتیم دولتی که شعار «آزادی بیان» میدهد اینگونه ما را در تنگنا بگذارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گروه «ثریا» بیتردید یکی از رویشهای بارز رسانهای انقلاب اسلامی است. مسیر این گروه شباهتهای بسیار زیادی با شرایط گروه سید مرتضی آوینی دارد؛ همان بحثها، همان تنگناها، همان بایکوتها، همان مشکلات، همان فتوح و بالا رفتنها با همان نگاه و همت انقلابی.
بیدلیل نیست که طی پنج سال از آغاز تولد این برنامه، رهبر فرزانه انقلاب سه نوبت نسبت به این برنامه تفقد و تشویق کردند؛ گذشته از دلگرمی و شوق وافر این گروه از این تشویقها، شاید یکی از دلایل اصلی عدم تعطیلی برنامه، همین مراقبت آقا باشد؛ در جایجای این مصاحبه خواهیم دید معاندان گرچه طراحی پیچیدهای برای تعطیلی ثریا داشتهاند اما بهمدد نیمنگاه رهبری، این افراد را یارای تعطیلی ثریا نیست.
اگر رهبر انقلاب زمان شهادت مرتضی آوینی هم پیام نمیدادند و در تشییع پیکر مطهرش شرکت نمیکردند قطعاً او هم ناشناخته و مهجور میماند.
گفتوگوی مفصل چندساعتهای با محسن مقصودی، مجری و تهیهکننده شناخته شده ثریا انجام شد. هنگام پیادهکردن مصاحبه، به نظر میآمد که بند به بند این گفتوگو میتواند نماد و تیتر برای همه مطلب باشد؛ گفتوگویی با دهها تیتر جذاب، از دغدغههای منظومه هنری و رسانهای، باید و نباید رسانههای انقلاب و تریبونهای عدالتخواه تا فشارهای شدید غربگراها که در این سالها تلاش کردند «ثریا» گرچه رسماً تعطیل نشود؛ اما بیخاصیت شود و انقلابی نماند.
مشروح این مصاحبه در روزهای آینده روی خروجی خبرگزاری تسنیم قرار خواهد گرفت. مهمترین محورهای مصاحبه تسنیم با محسن مقصودی عبارتند از:
بخش اول؛ رسانه تراز انقلاب اسلامی
- روایت سه نوبتی که رهبر انقلاب نسبت به «ثریا» تفقد کردند.
این تعبیر آقا که میفرمایند «من از چپ و راست شمشیر میزنم» تعبیر عجیبی است؛ در عین حال ما آرایش کشورمان را در مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یک آرایش جنگی نمیبینیم. ویژگی اهالی هنر و رسانه این است که این موارد را هشدار بدهند؛ شهید آوینی در همان مقطع اول انقلاب چقدر خوب آرمانهای انقلاب را میفهمد که «خوانگَزیدهها» را میسازد، به این دلیل که ایشان قبل از اینکه یک رسانهای باشد یک متفکر است.
- اگر «ثریا»یی وجود دارد حاصل اعتماد چند مدیر در صداوسیما به نیروهای جوان و انقلابی بوده است. نیاز جدی سازمان، «نیروسازی» و «پرورش نیروهای انقلابی در حوزه رسانه» است، کما اینکه در حکمی که آقا به آقای دکتر علیعسگری دادند بر این تأکید میکنند. البته الآن از این نیروها فراوان داریم، اما پراکندهاند و منسجم نیستند. ما در رسانه ملی مدیران حزباللهی خوب داریم، اما باید متوجه باشیم مجریان و کارگردانها و فیلمنامهنویسها سازمان را اداره میکنند و کار با بخشنامه درست نمیشود؛ برنامهسازها بلدند چطور حرفشان را بزنند.
- اگر به حرفهای آقا و گفتمان انقلاب اسلامی برگردیم فقط به آرمانهای انقلاب برنگشتیم؛ به جذابیت هم برگشتیم. وقتی به پیگیری حرف حق مردم نمیپردازی دیگر جذابیتی نداری. بنده خدا گرفتار نان شب است تو فانتزی میسازی؛ خوب؛ میرود سراغ رسانهای که حرف او را بزند؛ آنوقت مجبوریم خیلی کارها بکنیم برای اینکه جذابیت را بهزور برگردانیم. ما مزیت رقابتی خود را از دست دادهایم. در رسانهها کارمان تهی شده است.
- در دهه عدالت و پیشرفت در حوزههای مختلف مسائل پیشرفت کشور از اقتصاد و فناوری تا فرهنگی جای رسانه خالی است. مهمترین مسئله ما این است: عموم رسانههای ما باید یک رسانه منفعل و پیرو باشد یا یک رسانه متفکر و فعال که بر مبنای گفتمان رهبر انقلاب جامعه را آگاهیبخشی و جهتدهی کند؟
- یکی از بحثهای ریشهای وابستگی بودجه سازمان به دولت در تصویب و تخصیص است؛ ضمن اینکه باعث میشود به بنگاههای اقتصادی وابسته شویم.
بخش دوم؛ برنامه «ثریا»
- از ابتدا میخواستیم ثریا صراحت داشته باشد؛ عینک سیاسی و جناحی نداشته باشد؛ انقلابی و پژوهشی و بر مبنای آرمانهای انقلاب اسلامی باشد و در حوزه مسائل مهم پیشرفت کشور ساخته شود.
قسمتهای اولیه ثریا یک برنامه خلاقانه، جذاب و ترکیبی بود؛ سبد مخاطب داشت؛ انیمیشن داشت؛ مباحث سخت را اینطور برای مردم میگفتیم؛ همچنین مستندسازی؛ با زبان مردمی 40 تا 50 دقیقه پلیبک پخش میکردیم که رکورد بود؛ اما بهسمتی رفت که اینها را تعطیل کردند.
- اینکه ثریا 5 سال ماند و تمدید شد، فقط بهخاطر انگیزههای خاص انقلابی بود. یادم است که همیشه دغدغه بچهها بود که نکند این علَمی که بلند شده و اعتمادی که به بچههای ثریا شده جواب ندهد و بگویند ثریا پا نگرفت، لذا بچهها شبانهروزی کار میکردند و هیچ کجا نامی هم از آن افراد برده نشده است.
- درباره «سیاسی و جناحی عمل نکردن ثریا» مردم باید قضاوت کنند؛ ولی سابقه 5ساله ثریا نشان میدهد که در دولت قبل هم که خیلی با این دولت فرق میکرد ادبیاتمان همین بوده که الآن هست.
بخش سوم؛ «ثریا در محاق»
- مردم میبینند که سه هفته است برنامه پخش نشده است؛ مجموعه فرایند به اینجا رسید که آنتن ثریا مبهم است. البته بحث بر حذف کامل ثریا نیست؛ بحث این است که ثریا چه باشد؛ باید یک ثریای انقلابی بماند و باید این شرایط فراهم بشود. اگر قرار باشد فقط لوگو باشد، نبودنش بهتر از بودنش است.
- ثریا رسماً تعطیل نشده ولی فعلاً ثریایی وجود ندارد؛ در واقع امکان برنامهسازی از ما گرفته شده؛ هیچگاه نمیگویند "تعطیلید" اما شرایط طوری است که امکان پخش برنامه بهشیوه قبلی و با رویکرد قبلی فعلاً میسر نیست؛ انشاءالله این مسائل حل بشود و ثریا بتواند به آنتن برگردد.
- 15 تا 20 نفر حقوقبگیر داریم؛ حقوق بچهها حقوق بسیار معمولی در حد یک معلم است؛ اکثر بچهها در خانههای 50 تا 60 متری مستأجرند. اخیراً 4 نفر از بهترین بچههایمان را بهدلایل مالی از دست دادیم.
بهصورت کلی باید گفت رسانههای مستقل و انقلابی همیشه در معرض خطر و فشار هستند. اگر با باندهای قدرت و ثروت درگیر شوی و آرمانهای انقلاب را پیگیری کنی حتماً در هر رسانهای که باشی مخالف خواهی داشت. غربگراها و محافظهکاران بهصورت مستقیم و غیرمستقیم طراحیهای پیچیدهای میکنند تا رسانهها و برنامههای انقلابی را از حیّز انتفاع بیندازند. درخصوص تعلیق فعلی ثریا، مجموعهای از عوامل دخیل است؛ من الآن نمیتوانم بگویم که پشت صحنه چه اتفاقی دارد میافتد؛ خیلی هم اطلاع دقیقی ندارم. نمیتوانم صریح بگویم چه شده است. درباره برنامهای که بخواهد مسائل راهبردی کشور را بدون مصلحتاندیشیهای کاذب بیان کند، طبیعتاً خیلیها واکنش نشان میدهند، اما درباره ثریا بعضاً این واکنشها علنی بوده است؛ برخیها علنی هم علیه ثریا مصاحبه کردند و رسانههای متعددی از جریان غربگرا علیه روشنگریهای ثریا موضع گرفتند؛ این نشان میدهد که چه فشاری وجود دارد.
- قبلاً در حد یک تذکر هیئت دولت به آقای ضرغامی باقی میماند؛ خیلی ترکشش به ما نمیخورد؛ اینکه برنامه تعطیل بشود اصلاً سابقه نداشت، اما در سه سال اخیر مکرر برنامه داشتیم که روز قبل از برنامه کنسل شده است.
- در سه سال گذشته ثریا خیلی مشکلات جدی داشته است. متأسفانه در دولت فعلی بهمحض پخش اولین برنامه انتقادی، در بحث هستهای و در زمان توافق ژنو تمام مجموعههایی که به ما کمک میکردند بهشدت بازخواست شدند و مورد سؤال جدی قرار گرفتند.
هولاکاست که نیست؛ مثل هولوکاست معتقدند "حرف نزنید"؛ کاری کردند که عذر ثریا را از فلان مجموعه خواستند. الآن قصد ندارم باز کنم، فقط اشاره میکنم؛ دو سه ماه آواره بودیم؛ اصلاً انتظار نداری دولتی که شعار آزادی بیان میدهد اینگونه شما را در تنگنا بگذارد.
- حجم طلبی که ثریا از سازمان دارد بین برنامههای مشابه رکورددار است؛ در حالی که میگویند این موضوعات اولویت دارند؛ حالا اولویت هیچ؛ رکورددار نباشیم لااقل!
- اصلاً خجالت میکشیم اینها را بگوییم؛ 4 ماه حقوق نگرفتن ما در برابر کسی که در عراق و سوریه دارد میجنگد و بدون سر برمیگردد، شوخی است.
- درخواست جلسه با مدیران ارشد سازمان را داشتهایم و هنوز منتظریم که انشاءالله جلسهای برگزار شود و با نگاه مثبت مدیران و حمایتهای آنان انشاءالله ثریا بتواند بهزودی به آنتن برگردد. انشاءالله مسئولان ارشد سازمان تدبیری کنند که حل شود. این پرچمی که با همت خود مدیران سازمان برافراشته شده بتواند استمرار پیدا کند.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
!!! ,
نوشته شده در 3 / 11 / 1395
بازدید : 939
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 3 / 11 / 1395
بازدید : 1079
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 27 / 10 / 1395
بازدید : 986
نویسنده : کامران وزیری
|
|
امیر «حیدری» پنج برنامه محوری نیروی زمینی را تشریح کرد
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: برنامهای در ۵ حوزه محضر فرمانده کل قوا ارائه کردیم که در تمامی این برنامهها، محور و اساس اوامر مقام معظم رهبری (حفظه الله) است.
به گزارش ایسنا، امیر «کیومرث حیدری»، فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع کارکنان ستاد این نیرو گفت: به فضل خداوند و به نمایندگی از کارکنان نیروی زمینی حامل سلام شما به ولی امر مسلمین بودم؛ ایشان مطالب بسیار ارزشمند و گرانسنگی فرمودند، بنده خداوند را شاکرم که نیروی زمینی ارتش در ذهن نورانی ایشان جایگاه ویژهای دارد.
فرمانده نیروی زمینی افزود: بنده هیچ ادعایی ندارم که از فرماندهان قبلی بهتر هستم، بلکه شاگرد آن عزیزان بودهام. از محضر امیر محمدیفر، امیر دادرس و امیر پوردستان مطالب زیادی آموختهام، ولی تصمیم دارم گامهای بلندتری بردارم و بهترین مطالبی که از این عزیزان آموختهام را اجرا کنم، جایگاه ما به میزانی است که بتوانیم رضایت فرمانده معظم کل قوا را فراهم آوریم و مهم این است که رفتار ما در چارچوب منویات ولی امر مسلمین باشد و تلاش باید بر این معطوف شود که اوامر ایشان به بهترین نحو اجرا شود.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نیروی زمینی ارتش، حیدری اظهار کرد: برنامهای در ۵ حوزه شامل نیروی انسانی، ساختار سازمان نیروی زمینی، تجهیزات و تسلیحات، راهبردها و روشها و اماکن و تاسیسات محضر فرمانده کل قوا ارائه کردیم که در تمامی این برنامهها، محور و اساس اوامر ایشان است.
وی گفت: فرمانده معظم کل قوا دو دستور صریح برای بهبود معیشت کارکنان و ارتقاء توان رزمی بیان فرمودند که بر این اساس ماموریت اول بنده بهبود وضعیت معیشت کارکنان خواهد بود؛ چراکه روحیه بسیار مهم است و از ابزار و تجهیزات بدون روحیه نمیتوان به خوبی استفاده کرد.
فرمانده نیروی زمینی خاطرنشان کرد: حفظ کرامت و حرمت انسانها بخشی از معیشت است، باید امکانات موجود به خوبی بین همه تقسیم شود و اینطور نباشد که فقط عدهای از آن استفاده کنند. نگاه ما در نیروی زمینی، نگاه عدالت محور است. هرکس احساس کرد عدالت نسبت به او رعایت نشده است، این حق را به او میدهم به هر شکل ممکن پیامش را به گوش من برساند و قول میدهم بررسی کنم و اگر حقی داشت، به او بازگردانم.
وی با توصیه کارکنان نیروی زمینی به برخورد خوب با مراجعهکنندگان به ستاد نیروی زمینی گفت: حفط کرامت انسانی از بدیهیترین رفتارهای انسانی است و کارکنان ستاد نیرو باید همواره حرمت مراجعین را حفظ کنند، حتی اگر حق هم با آنان نبود با خوشرویی و احترام با آنها برخورد کنند و تاجایی که امکان دارد مشکل آن ها را حل کند.
امیر حیدری خطاب به فرماندهان یگانهای نیروی زمینی تاکید کرد: فرماندهان موظفاند مشکلات کارکنان را در یگان مربوطه حل و فصل کنند و تا جایی که امکان دارد از ارجاع آنها به ستاد نیرو خودداری نمایند.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
ارتش مقتدر، نیروی زمینی قهرمان ,
نوشته شده در 27 / 10 / 1395
بازدید : 965
نویسنده : کامران وزیری
|
|
سخنگوی سپاه گفت: هرازچند گاهی عناصر غربگرای سست روحیه که درک و فهم درستی از فضای امنیت ملی و الزامات بازدارندگی کشور در مقابل تهدیدات بیگانگان ندارند، به عمد یا ناخود آگاه، پژواک صدای دشمنان می شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در پی اظهارات اخیر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون رزمایشهای موشکی و به کارگیری لفظی نسنجیده در این خصوص، سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: هر از چند گاهی عناصر غربگرای سست روحیه که درک و فهم درستی از فضای امنیت ملی و الزامات بازدارندگی کشور در مقابل تهدیدات بیگانگان و نیز اقتدار، عزت و سربلندی ملت ایران ندارند، به عمد یا ناخود آگاه، پژواک صدای دشمنان می شوند.
وی بکارگیری تعابیر موهن در مذمت رشد و توسعه قدرت بازدارندگی موشکی را امری ناپسند دانست و تصریح کرد: اینگونه سخن گفتن پیرامون اقتدار موشکی ایران اسلامی که تاکنون نقش تعیین کنندهای در خاموش کردن آرزوهای شوم دشمنان داشته است، افکار عمومی را نسبت به این حقایق روشن، مشوش و نگران میکند.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان تأکید کرد: اینگونه افراد باید بدانند در پیشگاه ملت ایران تحقیر میشوند.
به گزارش فارس، علی مطهری اخیرا در یک مصاحبه گفته بود: تلاش برای اجرا نشدن برجام از طریق «موشکپرانی» و ایجاد بهانههای حقوق بشری برای دشمن و هر معترضی را فتنهگر خواندن، همه اینها به انقلاب ما ضربه زده است. اینها انقلابیگری نیست، اقداماتی است که از روی کمعقلی یا هواهای نفسانی و کسب قدرت به هر وسیله ممکن است.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
امنیتی ,
,
:: برچسبها:
سپاه پاسداران، رزمایش موشکی، علی مطهری ,
|
|
|