<آمریکا احتمالا می‌خواهد فرماندهان داعش در «رمادی» را مخفیانه خارج کند
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1238
نویسنده : کامران وزیری
یکی از فرماندهان نیروهای «بسیج مردمی عراق»علت تأخیر در عملیات آزادسازی فعلی مرکز استان الانبار را آمریکا دانست که سرانجام مانع حضور «بسیج مردمی» در عملیات شد و گفت: اما بسیج مردمی در تمامی راه‌های منتهی به رمادی مستقر است.
 
خبرگزاری فارس: آمریکا احتمالا می‌خواهد فرماندهان داعش در «رمادی» را مخفیانه خارج کند

«حیدر الحسینی العرداوی» فرمانده گروهان «امام خامنه‌ای» وابسته به «بسیج مردمی عراق» (الحشد الشعبی) در گفت‌وگو با گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تأخیر در عملیات آزادسازی شهرهای الرمادی و فلوجه در استان الانبار را نتیجه دخالت‌های آمریکا دانست.

العرداوی گفت که آمریکا مانع حضور الحشد الشعبی در عملیات آزادسازی «الرمادی» مرکز استان الانبار شده است اما نیروهای بسیج مردمی در چند ماه گذشته، علی رغم سنگ‌اندازی‌های آمریکا و فشار بر دولت عراق موفق شدند تمامی مناطق و حومه دو شهر مهم و راهبردی الفلوجه و الرمادی را از وجود عناصر تروریستی داعش پاکسازی تا مقدمه ورود به مرکز استان (الرمادی» فراهم شود.

العرداوی گفت: در حال حاضر متاسفانه با جلوگیری دولت عراق از ورود نیروهای بسیج مردمی برای شرکت در پاکسازی شهر الرمادی بصورت کاملا هوشیارانه تمامی مناطق منتهی به این شهر را رصد می‌کنیم و مستقر هستیم.

 

:: موضوعات مرتبط: مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق، تروریسم تکفیری، نبرد سرویسهای اطلاعاتی، حمایت عموسام !! ,



بازدید : 1303
نویسنده : کامران وزیری

محمد جواد ظریف

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به قانون مصوب کنگره آمریکا برای محدودیت سفر به این کشور در صورت سفر به ایران گفت: اگر عین قانون مصوب کنگره رفتار شود، حتما نقض برجام خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ظهر امروز در نشست خبری مشترک با لوندگ سورو سورن وزیر امور خارجه مغولستان که به تهران سفر کرده است، در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره تاثیر مصوبه اخیر کنگره آمریکا بر حضور شرکای اقتصادی در ایران با توجه به محدودیتی که برای سفر به ایران تعیین کرده است، اظهار داشت: همان‌طور که قبلا اعلام کرده‌ایم، ما با دولت آمریکا به عنوان نماینده کل این کشور بحث می‌کنیم و کاری به کنگره نداریم.

وی تصریح کرد: دولت آمریکا وظایف مشخصی را بر اساس ضوابط موجود برعهده دارد و این خود دولت آمریکاست که باید مشکلات داخلی خود را به هر روشی که می‌داند حل کند؛ این قاعده روابط بین‌الملل است که تصمیم‌گیری داخلی نمی‌تواند تعهدات بین‌المللی را از دوش یک کشور بردارد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: اینکه وزیر امور خارجه آمریکا رسما اعلام کرده است که اجازه ایجاد مشکل در اجرای برجام را نمی‌دهند، این اعلام یک سیاست از سوی دولت آمریکاست و باید دید چگونه اجرا می‌شود.

ظریف تاکید کرد: اگر عین قانون مصوبه کنگره رفتار شود، حتما نقض برجام خواهد بود، اما اگر دولت از امکانات خود برای اجرای این قانون استفاده کند، باید ارزیابی کرد که آیا نقض برجام صورت گرفته یا خیر.

هیات نظارت بر اجرای برجام تصمیم‌گیری می‌کند

وی همچنین در رابطه با مکاتبه روز گذشته هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با شورای عالی امنیت ملی درباره این مصوبه کنگره آمریکا و نقض برجام، عنوان کرد: هیات نظارت شورای عالی امنیت ملی که بر اساس نامه مقام معظم رهبری تشکیل شده، مسئول نظارت بر حسن اجرای برجام است و حتما نامه کمیسیون امنیت ملی مجلس در اولین جلسه هیات نظارت به اطلاع اعضا خواهد رسید و این هیات تصمیم‌گیری می‌کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدار خود با جان‌کری وزیر امور خارجه آمریکا در ۱۰ روز گذشته و در نیویورک، به دهها ایمیل و تماس از طرف مذاکره‌کنندگان غربی با همکاران وی در وزارت خارجه اشاره کرد و گفت: اعضای ۱+۵ منافع زیادی دارند که مانع اجرای این تصمیمات تبعیض‌آمیز هستند.

ظریف تاکید کرد: ما همه این مسائل را به هیات نظارت بر اجرای برجام گزارش خواهیم داد و این هیات تصمیم‌گیری می‌کند که چه باید بکنیم.

ملاک ارزیابی سفارتخانه‌ها، میزان پیگیری اهداف اقتصاد مقاومتی در خارج است

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه نشست خبری خود با همتای مغولستانی و در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره مهمترین برنامه‌های وزارت امور خارجه در زمینه اجرای برجام و دیپلماسی اقتصادی گفت: وزارت خارجه از ابتدای دولت تدبیر و امید دیپلماسی اقتصادی را به عنوان یکی از اهداف مهم خود انتخاب کرده است.

ظریف گفت: به دلیل شرایط ویژه‌ای که کشور از ابتدای جنگ تحمیلی با آن روبرو بوده، وزارت خارجه با یک گرایش سیاسی امنیتی در سطح بین‌المللی مواجه بوده است که این باید به گرایش توسعه‌ای تغییر یابد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با رفع تحریم‌ها اولین قدم برداشته شود و ملاک ارزیابی سفارتخانه‌هایمان را نیز میزان ایفای نقش در تحقق اهداف توسعه‌ اقتصادی کشور به ویژه اقتصاد مقاومتی قرار داده‌ایم.

وزیر امور خارجه افزود: زمینه همکاری با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای در حال توسعه، منطقه آمریکای لاتین و آفریقا در زمینه صادرات غیرنفتی و خدمات فنی و مهندسی فراهم است و مزیت‌های موجود زمینه را برای حضور جدی‌تر ما فراهم کرده است.

ظریف تصریح کرد: سفارتخانه‌های ما تسهیل‌کننده روابط هستند و این را رسالت وزارت امور خارجه می‌دانیم که در زمینه توسعه اقتصادی فعال باشد.

وی با بیان اینکه اهداف خود را در دیپلماسی اقتصادی محدود نمی‌کنیم، اظهار داشت: اولویت ما در حال حاضر توسعه روابط با همسایگان است، به ویژه در شرایط امروز که منطقه با خطر جدی افراط گرایی روبرو است، در این زمینه برنامه‌هایی را در دست اجرا داریم.

بررسی زمینه‌های همکاری تاریخی فرهنگی، کشاورزی، انرژی و معدن با مغولستان

ظریف در بخش دیگری از این نشست با ابراز خوشحالی از سفر لوندگ سورو سورن وزیر امور خارجه مغولستان در ایران که برای دومین‌بار صورت می‌گیرد، گفت: حدود چهار سال قبل نیز رئیس‌جمهور مغولستان برای حضور در اجلاس جنبش عدم تعهد به ایران سفر کرد.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: در طول چهار سال گذشته گفتگوهای خوبی برای گسترش روابط و همکاری‌های وسیعتر در حوزه‌های تاریخی، فرهنگی و میراث مشترک تاریخی و مطالعات مشترک داشته‌ایم و امروز نیز زمینه‌های همکاری سیاسی و اقتصادی به ویژه در حوزه‌های کشاورزی، انرژی و معدن را بررسی کردیم.

وی افزود: وزیر خارجه مغولستان نیز در طول مدت اقامت خود در ایران، با مسئولان مختلف کشور گفتگو خواهد کرد و در زمینه حوزه‌های مختلف فرهنگی و پیگیری مسائل تاریخ مشترک و نیز حوزه نفت، کشاورزی و صنعت گفتگو و رایزنی خواهد کرد.

ظریف ابراز امیدواری کرد که با توجه به مشترکات دو کشور، امکان گسترش روابط دوجانبه و استفاده از آن برای گسترش صلح و ثبات در منطقه فراهم شود.

 

 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای، توافق برجام،دسیسه اای برای نفوذ!!؟ ,



بازدید : 1158
نویسنده : کامران وزیری

الرمادی

منابع امنیتی عراقی با اشاره به ادامه نبرد سنگین علیه داعش در الرمادی مرکز استان الانبار ،از فرار تروریست ها از مناطق مرکزی این شهر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه السومریه، یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق اعلام کرد: ده ها تروریست داعش از مناطق مرکز الرمادی و ساختمانهای دولتی به سوی مناطق الصوفیه، السجاریه در شرق این شهر فرار کرده اند.

این منبع افزود: علت فرار این تروریست ها پیشروی های نیروهای امنیتی برای بازپس گیری الرمادی و حملات کوبنده توپخانه و نیروی هوایی به مواضع تکفیری ها در مرکز شهر است.

این در حالی است که یک منبع امنیتی از تلاش نیروهای مبارزه با تروریسم عراق برای عملیات در منطقه الحوز که ساختمان های دولتی در مرکز الرمادی در آن واقع شده است خبر داد.

یحیی رسول سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز اعلام کرد: نیروهای امنیتی عراق دستاوردهای مهمی به دست آورده اند و فاصله اندکی با ساختمان های دولتی در مرکز الرمادی دارند.

وی افزود: در عملیات نیروهای عراقی شمار زیادی از تروریست ها کشته شده اند.

فرحان محمد عضو شورای استان الانبار نیز گفت: نیروهای امنیتی با حمایت نیروی هوایی موفق به آزاد سازی ساختمان اداره راهنمایی و رانندگی در کوی افسران شده و پرچم عراق را بر بالای آن نصب کرده اند.

وی افزود: ساختمان های مجاور اداره راهنمایی و رانندگی نیز به کنترل نیروهای عراقی درآمده است.نبرد آتی در خیابان بیستم و کوی المعلب است تا الرمادی به طور کامل آزاد شود.

از سوی دیگر گردانهای التیار الرسالی و ارتش عراق یورش گسترده ای به داعشی ها در الکرمه انجام دادند و پل الکرمه را پاکسازی و پرچم عراق را بر بالای آن نصب کردند.

خنثی سازی حمله موشکی به حرمین عسکریین(ع)

منابع عراقی بیان کرد: جنگنده های عراقی تحرک تروریست های برای هدف قرار دادن مرقد امامین عسکریین(ع) را خنثی کردند.جنگنده های عراقی سکوی موشکی در منطقه جزیره سامراء که تروریست های داعش قصد داشتند از این منطقه حرمین را هدف قرار دهند منهدم کردند.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق، نابودی تروریسم تکفیری، تصرف الرمادی ,



بازدید : 1173
نویسنده : کامران وزیری
وزارت دفاع روسیه از هدف گرفتن بیش از یک هزار پایگاه گروه‌های تروریستی در سوریه طی 6 روز گذشته خبر داد.
 
خبرگزاری فارس: مسکو: جنگنده‌های روسی پایگاه آموزشی تروریستی مستشاران ترکیه‌ای در سوریه را نابود کردند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد، جنگنده‌های روسی در 6 روز گذشته با انجام 302 سورتی پرواز یک هزار و 93 مورد از مواضع نیروهای تروریستی داعش را هدف قرار داده‌اند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در این تاریخ از 18 دسامبر تا 23 دسامبر (27 آذرماه تا 2 دیماه) جنگنده‌های روسی همچنین یک ارودوگاه آموزشی نیروهای تروریستی را نیز در استان ادلب سوریه که جنگجویان و مربیان نظامی کارآموزده از ترکیه در آنجا فعال بودند را نابود کردند.

بر اساس گفته این مقام نظامی روس، «بمب‌افکن‌های سوخو 34 روسی یک پایگاه مهم آموزشی تروریستی در استان ادلب را نابود کردند. تعداد بسیاری از مربیان کارآزموده از کشورهای همسایه سوریه از جمله ترکیه نیز در این پایگاه آموزشی فعال بودند.»

وی افزود: اطلاعات مربوط به حضور این نیروها در این پایگاه آموزشی تروریستی توسط گروه‌های میهن پرست سوری حدود یک هفته پیش در اختیار روسیه قرار گرفته بود.

علاوه براین، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت که در این سری عملیات نظامی، جنگنده‌های روسی دو مورد از تأسیسات ذخیره نفت و دهها تانکر حمل سوخت را نیز نابود کرده‌اند.

بنا بر گزارش کوناشنکوف، یک بمب‌افکن روسیه سوخو 24 با انجام حملاتی هوایی علیه یک پایگاه نظامی داعش در استان حمص، موفق شد 6 خودروی زرهی کاملا مجهز به تسلیحات سنگین را نیز نابود کند.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه، نمایش قدرت، نابودی تروریسم تکفیری ,



بازدید : 1168
نویسنده : کامران وزیری
یک منبع نظامی یمن تأکید کرد که 50 هزار نیروی این کشور، آماده حمله به مواضع عربستان و آزاد سازی بزرگترین شهرها در منطقه جیزان و عسیر این کشور در چارچوب مرحله اول گزینه‌های استراتژیک هستند.
 
خبرگزاری فارس: آمادگی 50 هزار نیروی یمنی برای حمله به عربستان
 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در حالی که نیروهای مشترک یمنی در پاسخ به تجاوزات عربستان سعودی، با شلیک یک موشک بالستیک دیگر از نوع قاهر، پایگاه نظامی الفیصل واقع در خمیس مشیط در منطقه عسیر در جنوب عربستان را هدف قرار داده اند، یک منبع نظامی یمن تأکید کرد 50 هزار نیروی این کشور، آماده حمله به مواضع عربستانی و آزاد سازی بزرگترین شهرها در منطقه جیزان و عسیر این کشور در چارچوب مرحله اول گزینه های استراتژیک هستند.

در همین حال، نیروهای مشترک یمنی به عملیاتشان برای پاسخ به تجاوزات دشمنان در چند جبهه ادامه می دهند. نیروی موشکی یمن، با شلیک یک فروند موشک بالستیک از نوع قاهر 1، پایگاه هوایی الفیصل را در منطقه العسیر هدف قرار داد. یک منبع نظامی تأکید کرد: این موشک کاملا به هدف اصابت کرد.

به گزارش العالم،‌ در تحولی دیگر، نیروهای ارتش یمن و کمیته های مردمی اقدام به ورود به خاک عربستان در منطقه الحرث از توابع استان جیزان کردند و توانستند چند مرکز نظامی را به کنترل خود درآورده و انبارهای سلاح را نابود نمایند.

در منطقه الرمضه واقع در جیزان نیز، نیروهای مشترک یمنی، یک انبار سلاح را منهدم کردند و چند دستگاه خودروی نظامی عربستانی را نیز به آتش کشیدند.

نیروهای ارتش طی عملیات دیگری محل تجمع مزدوران عربستان در شهر ذباب واقع در استان تعز یمن را هدف قرار دادند که در نتیجه آن، شماری از این مزدوران عربستان به هلاکت رسیده و شمار دیگری نیز زخمی شدند.

از جمله کشته های این عملیات یک مزدور به نام "الیخاندرو تورینوس" می باشد که عضو گروه بلک واتر وابسته به ارتش امارات بود. همچنین یک سروان نیروی دریایی انگلیس به نام "ویلیام کاسیل" نیز در این عملیات به هلاکت رسید.

در استان تعز نیز نیروهای ارتش و کمیته های مردمی، ارتفاعات جباة در منطقه المسراخ را از وجود تروریست ها پاکسازی کردند. همچنین ارتش یمن، شماری از مزدوران در درگیری های ارتفاعات شوکه به هلاکت رساند و شماری را نیز به اسارت گرفت.

در استان الجوف نیز نیروهای مشترک ارتش و کمیته های مردمی یمن، حمله مزدوران به منطقه الغیل را ناکام گذاشتند و موقعیت های نظامی اشغال شده از سوی مزدوران وابسته به عربستان و عبد ربه منصور هادی را بازپس گرفتند.

همچنین درگیری های شدیدی میان نیروهای ارتش و کمیته های مردمی با مزدوران عبد ربه منصور هادی و عربستان در اردوگاه نظامی "اللبنات" درگرفت که در نتیجه آن، نیروهای یمنی چهار موقعیت واقع در اطراف این اردوگاه را بازپس گرفتند.

از سوی دیگر، یک منبع نظامی یمنی اعلام کرد 50 هزار نیروی یمنی آماده حمله مواضع عربستانی و آزاد سازی شهرهای بزرگ در منطقه جیزان و عسیر تا ریاض هستند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود افزود: شکستن خطوط دفاعی متجاوزان و مزدوران تنها یکی از مراحل مقدماتی اولین مرحله از گزینه های راهبردی است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: یمن، مظلومیت ملت، تجاوز عربستان،ردپای آمریکا و رژیم صهیونیستی ,



بازدید : 1280
نویسنده : کامران وزیری

نیجریه

 
 
 
 
 
  
دختر رهبر شیعیان نیجریه در واکنش به تحولات اخیر این کشور بیانیه ای را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم

من یک شیعه مسلمان نیستم، من تنها یک مسلمان هستم و هیچ چیزی نباید قبل از نام مسلمان بیاید. ما مسلمانان نباید چنین نام هایی را قبول کنیم؛ نام هایی که ما را به اقسام مختلفی از اسلام تقسیم می کند، تنها یک اسلام وجود دارد که توسط حضرت محمد صلی الله علیه و اله آورده شده است.

ما مسلمانان نباید نام هایی مانند مسلمان شیعه و مسلمان سنی و مسلمان نیجریه ای و مسلمان آمریکایی و مسلمان مدرن و مسلمان معاصر و مسلمان معتدل و غیره را قبول کنیم.

واقعا جای تاسف است که برخی از برادران و خواهران ما به واقعه قتل عام زاریا بعنوان قتل عام شیعیان نگاه می کنند. کانه این افراد (حکومت نیجریه و ارتش) بخاطر شیعه بودنمان به ما حمله کردند. انگار که در نیجریه شیعیانی نیستند که مورد این حملات قرار نگرفته باشد. وقتی که این حرکت آغاز شد اکثر قریب به اتفاق اعضای آن را اهل تسنن شکل می دادند و همان دوران نیز تقریبا همانند امروز مورد حمله قرار گرفتند. آنها هم به زندان افتادند و برای روش های فاسدانه و ناعادلانه حکومت تهدید تلقی شدند؛ چرا؟ برای اینکه ما تصمیم گرفته ایم تا به ظلمی که به مردم نیجریه روا می دارند خاتمه بدهیم. اگر ما نیز مانند اغلب مردم این کشور رفتار می کردیم که در برابر فساد و ظلمی سکوت کرده اند که همه از آن رنج می برند، آنگاه ما نیز در صلح و امنیت زندگی می کردیم. همانگونه که شما می توانید در کشوری زندگی کنید اما از هیچ حقی ولو حقوق اولیه بهره ای نداشته باشید.

پدر من هیچ وقت خود را بعنوان رهبر یک مذهب خاص معرفی نکرد و حرکت اسلامی را حرکت متعلق به یک مذهب خاص ننامید. هدف اصلی حرکت اسلامی این بود که در برابر بی عدالتی نظامی قیام کند که مجبور بودیم در این کشور تحت آن زندگی کنیم. هر کسی از هر کجایی، از جمله غیر مسلمانان، آزاد است تا ما در این مبارزه همراهی کند. در نهایت هر مذهبی را که دنبال کنیم ما همگی می خواهیم که همان چیزی را محقق کنیم که پیامبر اسلامی حضرت محمد صلی الله علیه و آله برایمان به ارمغان آورده اند.

ما تنها چند هفته ای به هفته وحدت داشتیم؛ هفته ای که همه مسلمانان برای شادی بر سر مشترکاتشان بجای اختلاف بر سر تفاوت ها، در کنار هم جمع می شوند. مراقب باشید دروس ارزشمندی را که در خلال سال ها از این هفته آموخته ایم بواسطه آنچه رخ داده است را از یاد ببریم.

وقتی سه تن از برادران من سال گذشته کشته شدند، آنها در حال تظاهرات در حمایت از مردم فلسطینی بودند که اکثرشان اهل تسنن هستند. آنها بخاطر شیعه بودن کشته نشدند بلکه آنها بدین خاطر کشته شدند که در دفاع از مظلومین ایستاده بودند. مسوولین نیجریه ای از این اقدام ترسیدند برای اینکه می دانستند خود این مردم تحت ظلم قرار دارند والا برای چه یک تظاهرات مسالمت آمیز مردم غیر مسلح اینگونه مورد حمله مسلحانه قرار می گیرد و مجروحین را رها کنند تا بسبب ساعت ها خونریزی جان بدهند؟

آنچه رخ داد قتل عام شیعیان نبود بلکه دوره ای از قتل عام بود. هرکسی در دنیا باید در برابر آنچه رخ داد قیام کنند؛ از جمله غیر مسلمانان و علی الخصوص نیجریه ای ها. اگر دولت و یا مردمی که قسم خورده اند تا از شما دفاع کند می توانند به بهانه ای واهی مانند بسته شدن مسیر عبور، فیلمی منتشر کنند و صدها بلکه هزارها انسان را بکشند، تصورش را بکنید که دیگر به چه بهانه هایی می توانند شما را بکشند؟ اگر شما علیه این مساله صحبت نکنید روزی همین بلا بر سر شما خواهد آمد و آن روز چه کسی خواهد بود که در دفاع از شما سخن براند؟


:: موضوعات مرتبط: مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: نیجریه، دولت دست نشانده، جاهلیت مدرن، قتل عام شیعیان، سکوت جامعه بین الملل، ردپای صیونیسم ,



بازدید : 1233
نویسنده : کامران وزیری
 

 

سامرا - حرمین عسکریین در سامرا در آستانه اربعین حسینی(ع) شاهد حضور باورنکردنی تعداد بسیاری از زائران ایرانی است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: برای رفتن به سامرا فقط یک راننده مطمئن و خوش اخلاق کم داشتیم که آن هم نصیب ما شد. «علی» و «حسین» دو برادری که کارشان جابجایی زائران در مسیر کاظمین - سامرا است، چنان به این کار علاقه دارند که برخلاف دیگر راننده‌ها، صحبت از کرایه برای آنها مهم نیست.

می‌شد عشق به ایرانی‌ها را در چشمان این دو برادر دید. ۹ نفر سوار دو ماشین شدیم و به سمت سامرا حرکت کردیم.

هنوز ۱۰ کیلومتر از کاظمین دور نشده بودیم که در اولین ایستگاه بازرسی، سرباز ارتش عراق با چهره‌ای درهم، جلوی ماشین را گرفت. کمی دلهره داشتیم، ولی در مسیر مرز مهران تا کاظمین دیده بودیم و پیش از آن هم شنیده بودیم که نظامی‌های عراقی احترام خاصی برای زائران ایرانی قائل هستند و ماشین‌هایی که زائران ایرانی در آن‌ها باشند بدون کمترین وقفه و بازرسی از ایستگاه‌ها عبور می‌کنند.

خودمان را آماده کرده بودیم برای پیاده‌شدن و بازرسی. به محض اینکه علی ترمز کرد، سرباز عراقی سرش را نزدیک راننده آورد و با صدای بلند گفت: «الله، محمد، علی، حسین صلوات»...

کمی که جلوتر رفتیم، علی، دیواره بتنی بلندی که حدود ۵۰۰ متر در حاشیه اتوبان ایجاد شده بود را به ما نشان داد که بیش از ۳۰۰ داعشی در آن زندانی هستند. برادر علی در این زندان کار می‌کرد و اطلاعات زیادی از نحوه دستگیری و زندانی‌شدن تروریست‌ها داشت.

هر چه جاده زیر چرخ‌های ماشین رد می‌شد، تعداد ایستگاه‌ها و نیروهای مردمی و ارتش عراق پررنگ‌تر می‌شدند. از خانه‌ها و مغازه‌های فروریخته کنار اتوبان می‌شد عمق فاجعه تسلط داعشی‌ها بر اتوبان را فهمید. داعشی‌ها روی پشت بام بعضی از این خانه‌ها سنگرهایی درست کرده بودند که به اندازه دید یک نفر سوراخ داشت.

چاله‌هایی که وسط اتوبان قرار داشت و راننده‌ها مجبور بودند سرعتشان را کم کنند، برای ما جای سئوال بود. علی گفت: داعشی‌ها بخش‌های مختلف این جاده را منفجر کردند تا ماشین‌هایی که از این محور عبور می‌کنند، سرعتشان را کم کنند و آن‌ها بتوانند از طریق تفنگ‌های دوربین‌دار، راننده و سرنشین‌های خودروها را شکار کنند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق،سامرا،بارگاه حرمین العسگرین،شکست حصر امنیتی ,



بازدید : 1167
نویسنده : کامران وزیری

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگی‌های منحصر به‌ فرد مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بی‌سابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.

خبرگزاری فارس: راهپیمایی عظیم اربعین ترکیب «ایمان و عشق» و از شعائر الهی است/ ای کاش همراه زائران اربعین بودیم/ توصیه به رعایت ضوابط و مقررات توسط زائران

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در جلسه درس خارج فقه، پدیده بی‌نظیر و حرکت عظیم و پر معنای راهپیمایی اربعین حسینی علیه‌السلام را حسنه‌ای ماندگار خواندند و گفتند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگی‌های منحصر به‌فرد مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بی‌سابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به بزرگواری و محبت مردم عراق در پذیرایی از زائران اربعین، به کسانی که توفیق حضور در این حرکت پر معنا و پر مغز را پیدا کرده‌اند توصیه کردند این فرصت را مغتنم بشمارند و افزودند: ما نیز از دور به حال زائران اربعین غبطه می‌خوریم و آرزو می‌کنیم ای کاش همراه شما بودیم.

رهبر انقلاب، فرصت ارتباط معنوی و عاشقانه با خاندان پیامبر اکرم(ص) و زیارت این عناصر ممتاز، برجسته، نورانی و ملکوتی را از امتیازات تفکر شیعی در میان فرق اسلامی دانستند و گفتند: حرکت عظیم مردم از ایران و سایر کشورهای جهان برای حضور در راهپیمایی اربعین، جلوه‌ای از ویژگیهای برجسته مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است که در آن، هم «ایمان، اعتقاد قلبی و باورهای راستین» موج می‌زند هم «عشق و محبت».

ایشان همچنین زائران اربعین را به رعایت ضوابط و مقررات توصیه و تأکید کردند: دولت در خصوص خروج از کشور مقرراتی معین کرده که حتماً باید مراعات شود و حرکت خارج از این ضوابط مطلوب نیست.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: مراسم اربعین حسینی،بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ,



بازدید : 1282
نویسنده : کامران وزیری

اخبار موثقی که نگارنده در اختیار دارد،‌ حکایت از آن دارد که قرار است پس از گزارش چندپهلوی آژانس، شورای حکام در قطعنامه‌ای چندپهلو، از مدیرکل آژانس بخواهد «بررسی پرونده PMD» را «متوقف کرده و ادامه ندهد».

خبرگزاری فارس: ۳ سناریو درباره فرجام PMD/ لکه فنی با آب سیاسی پاک نمی‌شود!
 

اهمیت حل و فصل ادعای آژانس درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران یا PMD‌ را اگر بخواهیم در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوئیم هر گزارشی که متضمن فقدان بعد نظامی در برنامه هسته‌ای ایران و رد ادعاهای گذشته باشد، همه تحریم‌ها و اقدامات یک جانبه و چند جانبه و نهادی علیه ایران طی سال‌های اخیر را با بحران مشروعیت مواجه خواهد ساخت. و بالعکس، بسته نشدن این پرونده، هر چند با تعلیق و تخفیف برخی تحریم های مذکور در برجام همراه باشد، اتهامات بی پایه و اساسی را که آژانس علیه ایران مطرح کرده، سر جای خود نگه خواهد داشت و هر آن و به هر دلیلی ممکن است بازی با این ادعاها دوباره آغاز شود.

قصد بحث مبسوط درباره تاریخچه PMD‌ را نداریم،‌ اما برای تاکید بر اهمیت موضوع، بیان این مقدار ضروری است که آژانس بر پایه یک سری اسناد جعلی که خود زمانی صراحتا آنها را «مطالعات ادعایی»(Alleged Studies) می خواند، ایران را متهم کرد که بین سال‌های 2001 و 2003 پروژه‌ای تحقیقاتی در مورد سلاح های هسته‌ای تحت عنوان نمک سبز (Green Salt) انجام داده است. این اسناد به قدری بی پایه بود که محمد البرادعی مدیرکل پیشین آژانس علی رغم فشارهای فراوان حاضر نبود شرح آنها را در گزارش رسمی آژانس بگنجاند و سرانجام پس از برکناری وی،‌ یوکیا آمانو طی ضمیمه گزارش GOV/2011/65 شرحی درباره این اسناد ادعایی منتشر کرد. قبل از توافق برجام، برای راستی‌آزمایی این ادعاها، ‌ایران همکاری‌های گسترده‌ای با آژانس انجام داد، ‌دسترسی‌های متعددی به این نهاد داده شد و سوالات گوناگونی نیز پاسخ گفته شد. از جمله دو بار از مکان مورد ادعای آژانس در رابطه با ادعای ساخت اتاقک تست بمب، یعنی پارچین، بازدید شد و در پاراگراف 50 گزارش 8 نوامبر 2011 آژانس نیز اشاره شد که طی این بازدیدها، سندی بر مدعاها یافت نشده است. با این وجود،‌ یکی از توافقات انجام شده در دل برجام این شد که آژانس و ایران طی یک نقشه راه موسوم به RCPPOI، همه موضوعات را حل و فصل کنند و تهران به همه خواسته های آژانس درباره PMD‌ از جمله یک بازدید و نمونه برداری دیگر از محل مورد ادعا در پارچین تن دهد. این نقشه اجرایی شد و حتی در اقدامی بی سابقه شخص جناب آمانو طی سفری به تهران، از منطقه نظامی پارچین نیز بازدید کرد. آقای آمانو در همه گزارش‌هایی که بعد از اجرایی شدن «نقشه راه» منتشر کرده، تصریح کرده که ایران به صورت کامل درباره این نقشه راه همکاری کرده و «فعالیت‌های مقرر در نقشه راه برای دوره منتهی به 15 اکتبر 2015 میلادی طبق برنامه تکمیل شده‌اند».

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , علمی وفن آوری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای،برجام،کارشکنی غرب،نگرانی های ملت!!! ,



بازدید : 1271
نویسنده : کامران وزیری
نیروهای ارتش عراق با انتقال تجهیزات نظامی پیشرفته به «بیجی» خود را برای انجام عملیات آزادسازی «الشرقاط» در صلاح الدین آماده می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه نیوز، نیروهای ارتش عراق برای تسخیر آخرین منطقه تحت تصرف داعش در استان صلاح الدین آماده می شوند.

بر اساس این گزارش، نیروهای عراقی تجهیزات نظامی پیشرفته ای را به منظور آغاز عملیات آزادسازی «الشرقاط» آخرین دژ داعش در صلاح الدین، به «بیجی» منتقل کرده اند.

در همین ارتباط، یک منبع نظامی آگاه به سومریه نیوز گفت: به منظور آغاز عملیات آزادسازی «الشرقاط» هم اکنون تعداد زیادی از نیروهای نظامی عراق در «بیجی» مستقر شده اند. این منبع ادامه داد: تجهیزات نظامی که به بیجی منتقل شده، شامل سلاح های سنگین و تسلیحاتی است که برای اولین بار قرار است مورد استفاده قرار بگیرند.

این منبع عراقی که نخواست نامش فاش شود، همچنین اظهار داشت: ما اطلاعات کافی درباره تعداد اعضای داعش در شرقاط و همچنین نوع تسلیحات آنها در اختیار داریم. وی در ادامه اظهار داشت: اعضای داعش تمامی عناصر خود را از استان نینوا فراخوانده اند تا با هرگونه عملیات ارتش در الشرقاط مقابله کنند.

گفتنی است، «الشرقاط» در ۶۵ کیلومتری شمال استان صلاح الدین عراق قرار داشته و قریب به یک سال است که تحت تصرف تروریست های تکفیری داعش است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق،نبرد باتروریسم تکفیری،تسخیرآخرین دژ داعش ,