<تسلط ارتش سوریه بر منطقه کنسبا/عبور ۵۰۰ تروریست از مرزهای ترکیه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1310
نویسنده : کامران وزیری

ارتش سوریه

تسلط ارتش سوریه بر منطقه «کنسبا» در حومه شمالی لاذقیه،  عبور ۵۰۰ فرد مسلح از مرزهای ترکیه برای پیوستن به تروریست ها در اعزاز و ورود کمک های انسانی به مناطق مختلف از مهمترین تحولات سوریه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، ارتش سوریه در پی درگیری با گروه های مسلح تروریست، بر منطقه «کنسبا» در حومه شمالی لاذقیه تسلط یافت. یک منبع نظامی سوری اعلام کرد که یگان های ارتش و نیروهای مسلح سوریه با همکاری گروه های دفاع مردمی امنیت و ثبات را به منطقه کنسبا بازگرداندند.

ارتش سوریه با تسلط بر «کنسبا» به میزان زیادی ورودی حومه لاذقیه از سمت شمال شرقی را بسته و به استان ادلب نزدیکتر شد. ارتش سوریه با تسلط بر این منطقه به ۳ کیلومتری ادلب و ۱۳ کیلومتری جسرالشغور رسیده و به مرزهای ترکیه نزدیکتر شد.

از زمان آغاز عملیات نظامی ارتش سوریه ۷۵۰ کیلومترمربع از لاذقیه آزاد شده و ۱۳۵ کیلومترمربع یعنی ۱۸ درصد آن در دست تروریست‌ها و گروه‌های مسلح قرار دارد که از جمله آنها می توان به کبانی، شحروره، البیضاء، بیت جناورو، الکنده و برخی مزارع کوچک اشاره نمود.

از سوی دیگر ورود کاروان های کمک های انسانی به مناطق تحت محاصره در سوریه نیز انجام شد. در همین راستا ۶۲ کامیون از کمک های انسانی به مضایا در حومه دمشق، ۳ کامیون به شهر الزبدانی و ۳۰ کامیون از این کمک ها نیز وارد المعضمیه در حومه غربی دمشق شد. ۱۸ کامیون بزرگ از کمک ها نیز وارد دو منطقه تحت محاصره کفریا و الفوعه در حومه شمالی ادلب گردید.

در همین حال مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه از عبور ۵۰۰ فرد مسلح از گروه های تروریستی از مرزهای ترکیه برای پیوستن به دیگر تروریست ها در شهر اعزاز سوریه خبر داد. این مرکز اعلام کرد که عبور این تروریست ها توسط مقامات ترکیه و برای مقابله با پیشروی نیروهای کرد که در آستانه رسیدن به اعزاز هستند، انجام گرفته است.

این در حالی است که گروه های تروریستی موجود در منطقه «مارع» نیز سلاح ها و مهمات سنگین خود را از این منطقه خارج نموده و به منطقه «کفرکلبین» در جنوب شرقی اعزاز منتقل کردند.

لازم به ذکر است که ۳۵۰ تروریست مسلح ۱۴ فوریه از گذرگاه مرزی «اطمه» وارد سوریه شده و به سمت «اعزاز» و «تل رفعت» حرکت کردند. نیروهای کرد علیرغم بمباران توپخانه ای ارتش ترکیه، روز دوشنبه بر تل رفعت تسلط یافتند.

خبر دیگر اینکه بنا بر اعلام مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه ۱۵ غیرنظامی روز پنج شنبه در حملات ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا به مناطق تحت سیطره داعش در استان حسکه در شمال شرقی سوریه کشته شدند. در این حملات که ۴ روستای تحت سیطره داعش در حومه جنوبی حسکه را هدف قرار داده بود ۱۵ غیرنظامی از جمله ۳ کودک کشته شدند و شمار قربانیان رو به افزایش است.

به این ترتیب شمار غیرنظامیانی که در حملات هوایی ائتلاف بین المللی به حومه جنوبی حسکه ظرف سه روز گذشته کشته شده اند به ۳۸ نفر افزایش یافت. پیش از این ۸ غیرنظامی روز چهارشنبه در حملات هوایی ائتلاف به منطقه الجایر در جنوب غربی حسکه کشته شده بودند. در حملات روز دوشنبه ائتلاف به منطقه الشدادی نیز ۱۵ نفر کشته شدند.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , محور مقاومت , محو تدریجی تکفیری ها ,



بازدید : 1266
نویسنده : کامران وزیری

 انگلیس

استفاده پلیس انگلیس از اسلحه الکتریکی بی‌حس‌کننده علیه کودکان اعتراض شدید سازمان ملل را به‌همراه داشته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم روزنامه ایندیپندنت اعلام کرد: استفاده پلیس از تفنگ بی‌حس  کننده برای افراد زیر 18 سال در انگلیس در حالی افزایش یافته است که سازمان ملل در این رابطه به انگلیس هشدار داده است.
سازمان ملل متحد تصمیم دولت انگلیس مبنی بر صدور اجازه برای استفاده پلیس این کشور از اسلحه بی‌حس کننده 50000ولتی علیه کودکان را به‌شدت محکوم کرد و این اقدام را بی‌شرمانه خواند.

این اقدام دولت انگلیس مغایر با کنوانسیونی  است که این کشور در سال 1990 در دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در سوئیس در رابطه با حقوق کودکان امضا کرده است.

آخرین باری که  رفتار انگلیس در قبال این کنوانسیون برآورد شد به سال 2008 برمی‌گردد که طی آن سازمان ملل از انگلیس و ولز خواسته بود از میزان و شدت پرتاب این سلاح‌ها بکاهند. شایان ذکر است پلیس بریتانیا  از سال 2003 اقدام به استفاده از این سلاح‌ها کرده است.

استفاده پلیس انگلیس از تفنگ بی‌حس کننده در سال 2013، 38 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است. لازم به ذکر است دارتی که از دهانه این اسلحه پرتاب می‌شود با وارد کردن شوک الکتریکی 50000ولتی به‌طور موقت سیستم عصبی فرد را غیرفعال می‌کند.

گفتنی است مدیر اتحاد حقوق کودکان انگلستان (Crae)، در این رابطه گفته است که  "استفاده از این سلاح در برخورد با کودکان نقض حقوق بشر است".

وی افزود: نهادهای سازمان ملل بارها و بارها برای دولت انگلیس در رابطه با ممنوعیت استفاده از آنها روی کودکان هشدار داده و به آسیب‌های جسمی و روانی جدی آنها اشاره کرده است اما استفاده از این سلاح روی کودکان همچنان ادامه دارد.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انگلیس، مدعی حقوق بشر، جنایت علیه کودکان ,



بازدید : 1317
نویسنده : کامران وزیری

عربستان و ترکیهیک مقام سعودی سعی کرد تا عقب نشینی ترکیه و رژیم سعودی از رجزخوانی روزهای اخیر خود علیه سوریه را توجیه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در مطالبی نوشت به نظر می رسد عربستان سعودی و ترکیه در حال عقب نشینی کردن از رجزخوانی‌های خود در خصوص اعزام نیروی زمینی به سوریه هستند.

نویسنده با اشاره به اظهارات برخی مقامات سعودی و ترک می نویسد در حالی به نظر می رسد که رجزخوانی های ترکیه و عربستان فروکش کرده است که مقاماتی از این کشورها اعلام داشته اند منتظر هستند تا ببینند سرانجام توافق آتش بس درباره سوریه چه خواهد شد.

روز یکشنبه یک دیپلمات سعودی گفت که عربستان سعودی در خصوص اعزام نیروهای زمینی به سوریه خیلی جدی بود اما اول منتظر میماند تا ببیند نتیجه طرح هایی که از سوی آمریکا و روسیه برای توقف خشونت ها در سوریه طراحی شده چه خواهدشد.

اواخر روز یکشنبه نیز عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی در ریاض گفت گزینه زمینی بستگی به تصمیم ائتلاف جهانی به اصلاح ضد داعش به رهبری آمریکا دارد و زمان انجام آن در اختیار ما نیست. همچنین یک دیپلمات سعودی به شرط فاش نشدن نامش به دلیل حساسیت موضوع گفت ترکیه نیز در حال بررسی اعزام نبروهای زمینی خود به سوریه میباشد.

بنا بر این گزارش، نیروهای سعودی متشکل از نیروهای ویژه هستند اما جزییات آن هنوز برنامه ریزی نشده است.

این دیپلمات سعودی گفت: زمان در حال از دست رفتن است و ما منتظر مشخص شدن نتایج روند صلح هستیم هر چند معتقدیم این روند با شکست مواجه خواهد شد و آنگاه شرایط کاملا متفاوت خواهد شد.

وی همچنین گفت ترکیه و عربستان در سوریه عمدتا در یک طرف بحران قرار دارند هر چند ترکیه مقابله با کردهای سوری را هم دنبال می کند.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ترکیه، عربستان، حامیان تروریسم تکفیری، سوداگران خاورمیانه ,



بازدید : 1226
نویسنده : کامران وزیری

امام خامنه‌ای

"...اما دلم برای دختر خردسال با آن موهای دم خرگوشی‌‌اش سوخت. تقلای این طفلک معصوم برای دیدن آقا دیدنی بود. قبل از آغاز مراسم خود را به صندلی آقا رساند و مدتی روی آن نشست."

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ولادت عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها فرصت خوبی است برای یاد کردن از شهیدانی که این روزها دوباره فضای زندگی ایرانیان را به عطر شورانگیز شهادت معطّر کرده‌اند. شهیدانی که «حقیقتاً حق بزرگی بر گردن همه ملت ایران دارند. (بیانات در دیدار خانواده‌های شهیدان مدافع حرم 5/بهمن/94)» تمام این شهیدان یک صفت مشترک دارند: "شهید مدافع حرم" امتیازی که آنان را متمایز کرده است: «اگر اینها نمی‌رفتند و دفاع نمی‌کردند، امروز دشمنان اهل‌بیت علیهم‌السلام حرم حضرت زینب سلام‌الله‌علیها را با خاک یکسان کرده بودند، سامرا را با خاک یکسان کرده بودند و اگر دست‌شان می‌رسید کاظمین و نجف و کربلا را هم با خاک یکسان می‌کردند.(بیانات در دیدار خانواده‌های شهیدان مدافع حرم 7/دی/94)»

اما فقط دفاع از حرم نیست که به آنها جلوه دیگری داده، امتیاز دیگرشان کوتاه کردن دست متجاوزان از خاک ایران اسلامی است؛ آن هم نه در مرزهای کشور که کیلومترها دورتر از آن و دفاع از کشور، دین و انقلاب اسلامی است؛ شهیدان مدافع حرم «با دشمنی مبارزه کردند که اگر اینها مبارزه نمی‌کردند، این دشمن می‌آمد داخل کشور. اگر جلویش گرفته نمی‌شد ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و در بقیه استان‌‌ها با اینها می‌جنگیدیم و جلوی اینها را می‌گرفتیم. در واقع این شهدای عزیز ما جان خودشان را در راه دفاع از کشور، ملت، دین و انقلاب اسلامی فدا کردند. (بیانات در دیدار خانواده‌های شهیدان مدافع حرم 5/بهمن/94)»

امتیاز دیگر این شهیدان که حکایت از مظلومیت آنها دارد، «شهادت در غربت» است. «امتیاز سوم هم این است که اینها در غربت به شهادت رسیدند. این هم یک امتیاز بزرگی است و پیش خدای متعال فراموش نمی‌شود. 5/بهمن/94»

ولادت با برکت دختر امیرالمؤمنین علیهم‌السلام، که حالا دفاع از حریم پاکش نمادی است برای دفاع از «حریم اسلام»، بهانه‌ای است برای انتشار حاشیه‌‌های یکی از دیدارهای خانواده‌های شهیدان مدافع حرم با رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیت رهبری (در تاریخ 5/خرداد/1394).

ای کاش من هم یک فرزند شهید بودم!


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: مقام معظم رهبری , دیدار باخانواده های شهدای مدافع حرم ,



خطر جنگ جهانی سوم!!!
نوشته شده در 24 / 11 / 1394
بازدید : 1365
نویسنده : کامران وزیری

 مدودف

نخست وزیر روسیه درباره خطر وقوع "جنگ جهانی جدید" در صورت حمله زمینی خارجی به سوریه هشدار داد.

"دیمیتری میدویدویف"، نخست وزیر روسیه که نماینده این کشور برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ است در گفتگو با "هندلز بلات" آلمان درباره وقوع جنگ جهانی سوم در سایه بحران سوریه هشدار داد.

وی به ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا در سوریه درباره عملیات نیروهای زمینی عربی هشدار داد و گفت: مذاکرات بهتر از ایجاد یک جنگ جهانی جدید است.

نخست وزیر روسیه در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: همه طرف‌ها باید مجبور به نشستن بر سر میز مذاکره شوند به جای اینکه یک جنگ جهانی جدید را به راه بیاندازند.

عربستان سعودی و امارات عربی متحده اخیرا درباره اعزام نیروهای زمینی به سوریه اعلام آمادگی کرده‌اند.

میدویدیف در این باره اظهار داشت که آمریکایی‌ها و شرکای عربی ما باید به خوبی این مسئله را مورد ارزیابی قرار دهند که آیا آنها یک جنگ دائمی را می خواهند. یک پیروزی سریع در چنین جنگی ممکن نیست.

به گفته نخست وزیر سوریه، چنین امری غیرممکن است بخصوص در جهان عرب که همه در برابر هم مبارزه می کنند. به جای آن باید آمریکا و روسیه فشار روی همه احزاب جنگی ایجاد کنند برای اینکه یک راه حل مذاکرات در سوریه به دست آید.

میدویدیف همچنین انتقاد شدیدی به سیاست پناهندگان مرکل وارد کرده و از اروپا درخواست کرد که به تحریم‌ها علیه مسکو پایان دهد.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه , هژمونی جدید خاورمیانه , خطرشروع جنگ جهانی سوم ,



بازدید : 1317
نویسنده : کامران وزیری

اشتون کارتر

یک رسانه عربی تاکید کرد آمریکا با مهار عربستان تاکید کرده است جنگی در سوریه رخ نخواهد داد و واشنگتن با مسکو درباره این کشور هماهنگی می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه السفیر نوشت آمریکا خیزش عربستان سعودی به سمت جنگ در سوریه را مهار کرده و کارتر وزیر دفاع آمریکا هم تاکید کرده است ما هرگز با روس‌ها تقابل نخواهیم داشت و درباره سوریه با آنها هماهنگ خواهیم بود.

السفیر نوشت : جنگ در سوریه(اعزام نیروی زمینی برای دخالت نظامی در سوریه) هرگز رخ نخواهد داد که این مسئله قطعی شده است(که جنگی در کار نیست)، تا زمانی که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در مقام ریاست جمهوری است،‌احمد العسیری(سخنگوی ائتلاف جنگ افروزان علیه یمن) تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند آغاز عملیات زمینی علیه سوریه را اعلام کند، چنین جنگی رخ نخواهد داد، هر چند تبلیغات و هیاهوی سعودی‌ها اخیرا در این زمینه(که جنگ علیه سوریه را آغاز خواهند داد) به اوج خود رسیده است، واشنگتن در برابر هرگونه تحرکی یک سقف مشخصی قرار داده است، تنها چیزی که فعلا(به آل سعود) اجازه داده شده است یا امکان آن وجود دارد، تیم‌های ویژه برای آموزش گروه‌های مخالف در داخل سوریه است، اما این مسئله هم مربوط به آینده است که جدول زمانی آن مشخص نیست، علاوه بر آنکه به برنامه‌ریزی و مقدمه‌چینی طولانی هم نیاز دارد.

السفیر نوشت خلاصه نشست وزیران دفاع کشورهای  عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو)ضد داعش همین نتیجه مذکور(جنگی در سوریه رخ نخواهد داد) بود، نشستی که با حضور وزیران و نمایندگان 49 کشور در مقر ناتو در بروکسل برگزار شد، این در حالی است که ترکیه و 20 کشور دیگر به عنوان ناظر به این نشست دعوت شده بودند.

البته محمد بن سلمان جانشین ولیعهد سعودی زودتر از همه به این نشست آمده بود و نشست‌های دوجانبه‌ای را انجام داد که مهمترین آن با اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا و همتایان انگلیسی و آلمانی‌اش بود(بن سلمان همزمان وزیر دفاع سعودی هم به شمار می‌رود)، اخباری به بیرون درز کرده بود که وی طرح دخالت نظامی سعودی در سوریه را مطرح می‌کند. برخی از همراهان هیئت سعودی از طرح جدیدی سخن گفته اند که بر آماده‌سازی قبلی و هماهنگی با ترکیه متمرکز است: منطقه منع پرواز ممنوع که زمینه دخالت نظامی وعده داده شده را فراهم کند.اخباری که از آنکارا می‌رسد هم به گونه‌ای با این مسئله مرتبط است، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بار دیگر این جملات خود را تکرار کرد که بدون ایجاد منطقه امن همراه با پشتیبانی هوایی، هیچ راه حلی ممکن نیست.

ولی پیش‌بینی‌های علاقه‌مندان و مشتاقان(دخالت نظامی در سوریه) به طور گسترده‌ای ناامید کننده بود، یک مسئول بلندپایه در دولتی که از مشتاق نبودن آمریکا ناامید شده است، به السفیر گفته است نباید انتظار تحول تازه‌ای را  داشت.

وی درباره طرح سعودی گفت این مسئله به طور کلی به ایجاد ائتلاف اسلامی اختصاص داد که در نهایت یک گام نمادین مربوط به همکاری مشترک است،‌ولی نمی‌توان انتظار اقدام مهمی از آنها را در سوریه داشت.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , حامی منافع خود نه عربستان! ,



بازدید : 1174
نویسنده : کامران وزیری

گفتگو با دکتر محمد حسینی سفیر سابق ایران در عربستاندر نشست بررسی تحولات عربستان در خبرگزاری مهر به تاریخچه کاهش قیمت نفت توسط سعودی ها اشاره و سناریوی ریاض برای ورود به سوریه تشریح شد.

گروه بین الملل: سمیه خمارباقی: عربستان طی ماه های گذشته و به ویژه با روی کار آمدن «سلمان بن عبدالعزیز» آبستن حوادثی بوده است که همگی ناشی از تصمیم گیری های نابخردانه شاهزاده های کم تجربه سعودی است، عزل و نصب های گسترده، شعله ور کردن جنگ یمن، کاهش قیمت نفت، اعدام آیت الله شیخ نمر النمر و در نهایت پیشنهاد اعزام نیروی زمینی به سوریه به بهانه مقابله با گروه های تروریستی از جمله تصمیمات شاهزاده های سعودی به شمار می رود. خبرگزاری مهر به همین مناسبت نشستی را با حضور سید محمد حسینی سفیر سابق ایران در عربستان برگزار کرد که مشروح آن از نظر می گذرد:

* متعاقب کاهش قیمت نفت برخی معتقد هستند که این موضوع باعث کاهش ذخائر ارزی عربستان شده و نهایتا این کشور قادر نخواهد بود اهداف بلند پروازانه خود را در منطقه دنبال کند آیا شما با این دیدگاه موافق هستید؟

عربستان مثل سایر کشورهای عضو اوپک که بخش عمده ای از درآمد آن ناشی از نفت است طبیعی است که بحث کاهش یا افزایش قیمت نفت نقش بسزایی در توان اقتصادی آن دارد اما همانطور که اشاره کردید خوشبینی های مثبتی وجود داشت و تصور بر آن بود که عربستان جزء کشورهایی است که کاملا به نفت وابسته است و سایر منابع دیده نمی شد در حالی که عربستان در طول دهه های گذشته چون کمتر دچار بحران و کودتا و مشکلات ساختاری بوده توانسته است در گذر زمان درآمدهای زیادی کسب کند، سرمایه گذاری های عمده ای انجام داده است مخصوصا در دوران بحران اقتصادی آمریکا، سعودی ها از شرایط کاملا استفاده کردند و خیلی از شرکت هایی که بنا به دلایلی در آستانه ورشکستگی بودند را خریدند و سود کلانی بردند. عربستان بنابراین کشوری نیست که فقط متکی به نفت باشد هم درآمدهای حاصل از شرکت های بین المللی و سرمایه گذاری های اساسی که در دنیا مخصوصا در آمریکا، آسیا و اروپا انجام داده است هم به لحاظ ذخایر ارزی فراوانی که اندوخته بود (گفته می شد بیش از 700 میلیارد دلار دارای ذخایر ارزی در سال های گذشته بوده است) کشوری با این وضعیت طبیعی است با کاهش قیمت نفت حتما متضرر می شود به عنوان بزرگترین تولیده کننده نفت اما اینکه بتواند در عرض یک تا دو سال تاثیر منفی بر اقتصاد عربستان بگذارد اینطور نیست اما اینکه چند سال بتواند با این وضعیت ادامه دهد مشخص نیست. سعودی ها مایل نیستند این داستان را تا سالیان سال ادامه دهند. سعودی ها به دنبال این بودند در کوتاه مدت ضربه سنگینی به ایران وارد شود چون این تجربه را قبلا داشته اند یکبار در سال های 55 و 56 و بار دیگر در دوران جنگ ایران و عراق در سال 66 که قیمت نفت به شدت کاهش پیدا کرد و بعضی تحلیلگران یکی از دلایل موافقت ایران با قطعنامه 598 را همین فشار اقتصادی ناشی از کاهش قیمت نفت از سوی عربستان می دانند. لذا در کوتاه مدت عربستان متضرر شده اما این بدین معنی نیست که کل ساختار اقتصادی این کشور دچار مشکلات جدی شده و نتواند در کوتاه مدت هزینه های جنگی در یمن و مناطق دیگر را تحمل کند اما در درازمدت قطعا کاهش قیمت نفت به عربستان خسارت وارد خواهد کرد کما اینکه اکنون ذخائر ارزی آن به شدت کاهش پیدا کرده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،عربستان،تقابل های تاریخی! ,



بازدید : 1186
نویسنده : کامران وزیری

 مولود چاووش اوغلو

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه،‌ می‌گوید عربستان سعودی برای ادامه نبرد علیه نیروهای داعش جنگنده‌های خود را به ترکیه اعزام خواهد کرد. وی همچنین اعلام کرد که "می‌توانیم [در سوریه] وارد عملیات زمینی شویم."

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، چاووش‌اوغلو که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به سر می‌برد در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که ترکیه و عربستان سعودی برای مبارزه با داعش از همان ابتدا خواهان عملیات زمینی بودند.

وی گفت:‌ "در تمام جلسات ائتلاف اعلام کردیم که اگر قرار است با داعش مقابله شود نیاز به یک استراتژی جامع و نتیجه‌محور داریم."

وزیر خارجه ترکیه در ادامه با تأکید بر اینکه "عملیات نظامی لازم است" افزود: "ترکیه، عربستان، همه ما، گفتیم که اگر این استراتژی وجود داشته باشد، می‌توانیم وارد عملیات زمینی شویم. برخی می‌گویند ترکیه علاقه‌ای به نبرد با داعش ندارد. اما محکم‌ترین پیشنهادات را نیز ترکیه ارائه می‌کند. اکنون عربستان به پایگاه اینجیرلیک ترکیه هواپیما می‌فرستد. آنها فعالیت‌های ارزیابی نیز در این پایگاه انجام داده‌اند. اکنون چند هواپیما اعزام خواهند شد، تعداد آنها هنوز مشخص نیست."

چاووش اوغلو ادامه داد: "[عربستان] گفت که اگر لازم باشد سرباز نیز اعزام می‌کند. این نشان می‌دهد که عربستان سعودی در نبرد علیه تروریسم در سوریه مصمم است."

چاووش‌اوغلو در پاسخ به این سؤال که "آیا سربازان عربستان ممکن است روزی از مرز ترکیه وارد سوریه شوند؟" گفت: "این یک درخواست منوط به آینده است نه چیزی که درباره آن برنامه‌ریزی شده است. عربستان سعودی هواپیما اعزام می‌کند و گفته است که در صورت لزوم برای عملیات زمینی نیز سرباز اعزام خواهد کرد."

وی افزود: "تاکنون روسیه خلاء قدرت در سوریه را پر کرده است. صدای هیچ کس هم در برابر روسیه در نمی‌آید. قوی‌ترین اعتراض‌ها را ترکیه می‌کند. روسیه به بمباران‌ها ادامه می‌دهد. این کشور 12 درصد داعش و 88 درصد مخالفین را هدف قرار می‌دهد."


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ترکیه،عربستان،حامیان تروریسم،ائتلاف حمایت ازتروریسم تکفیری ,



بازدید : 1451
نویسنده : کامران وزیری

رئیس‌جمهور سوریه با بیان اینکه به مبارزه با تروریسم ادامه خواهیم داد، تأکید کرد به دنبال آزادی تمام خاک سوریه هستیم.

خبرگزاری فارس: بشار اسد: به دنبال آزادی تمام خاک سوریه هستیم/ به طور قطع با دخالت نظامی ترکیه و عربستان مقابله می‌کنیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگراری فارس، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه،در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه در مورد بسیاری از مسائل مربوط به سوریه سخن گفت؛ از عملیات نصر در «حلب» تا امکان محاکمه‌اش در دادگاههای بین‌المللی و دخالت نظامی ترکیه و عربستان.

رئیس‌جمهور سوریه در این گفت‌گوی مفصل، گفت: هدف ما آزادی تمام خاک سوریه است، هرچند ممکن است این کار زمان زیادی طول بکشد.

او در این مورد افزود: اینکه از بخشی از اراضی کشور دست بکشیم، منطقی نیست و همچنین گفت‌و‌گوها به این معنی نیست که مبارزه با تروریسم را کنار بگذاریم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌تواند تمام اراضی را به دست بگیرد، گفت: اینکه می‌توانیم یا نه، به هر حال این هدفی است که ما بدون تردید دنبال آن هستیم.

رئیس‌جمهور سوریه ادامه داد: دخالت زمینی ترکیه و عربستان در سوریه بعید نیست و جنگ در استان حلب، با هدف قطع مسیر ترکیه به سوی تروریست‌هاست.

او با درخواست از فرانسه برای تغییر سیاست‌ها در قبال سوریه، از کشورهای اروپایی نیز خواست تا شرایط را برای بازگشت پناهجویان به سوریه آماده کنند.

بشار اسد همچنین اتهامات بین المللی علیه وی درباره ارتکاب جنایت جنگی را نیز رد کرد.

 


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه،خط شکن محور مقاومت ,



بازدید : 1248
نویسنده : کامران وزیری

یک وبگاه انگلیسی ویژه امور تسلیحاتی نوشت: جنگنده‌های سوخو -۳۰ فلانکر به طور قابل توجهی توان تنزل یافته نیروی هوایی ایران را بهبود می‌بخشد.

خبرگزاری فارس: سوخو -۳۰ به‌طور قابل توجهی توان عملیاتی نیروی هوایی ایران را افزایش می‌دهد/ تهران-مسکو در آستانه توافق بزرگ تسلیحاتی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه انگلیسی «جینز دیفنس» که ویژه امور نظامی است، اخیرا در گزارشی با اشاره به گام ایران در خرید جنگنده های «سوخو -30 فلانکر» نوشت: سوخو -30 به طور قابل توجهی توان  عملیاتی نیروی هوایی ایران را بعد از دهه‌ها تحریم‌های بین‌المللی به ویژه در امر تسلیحاتی  که موجب مختل شدن فعالیت‌هایش شده است، افزایش خواهد داد.

جینز دیفنس در ادامه با اشاره به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس مورخ دهم فوریه سال جاری در زمینه تلاش ایران در خرید آخرین نسل جنگنده‌های سوخو 30 فلانکر از روسیه نوشت: «حسین دهقان وزیر دفاع ایران در سخنان خود اشاره نموده است که کشورش قصد دارد علاوه بر خرید، در تولید این جنگنده  نیز مشارکت داشته باشد.»

بر اساس این گزارش، اعلام این خبر آخرین اشاره به آماده شدن تهران و مسکو برای توافق تسلیحاتی بزرگ بعد از رفع تحریم‌ها است. روسیه نیز بعد از اعلام رفع تحریم‌ها به فوریت اشتیاق خود برای ارسال جنگنده‌های میگ یا سوخو به متحد اصلی خود در منطقه را اعلام کرد.

جینز دیفنس نوشت: نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران (IRIAF) نیاز مبرمی به سرمایه گذاری مجدد بر ناوگان جنگنده‌های فرسوده و غیر قابل خدمات دهی‌اش دارد که بسیاری از آن‌ها را در دهه هفتاد میلادی از آمریکا خرید یا در جریان عملیات موسوم به «توفان صحرا» علیه عراق در دهه نود میلادی از این کشور به دست آورد.

وبگاه ذکر شده نوشت: قبل از انقلاب اسلامی ایران، آمریکا به شاه ایران حدود 500 فروند از آخرین نسل جنگنده‌ها و بالگردهای نظامی را فروخت که مشهورترین آن‌ها اف -14 تام کت ، اف- 4 ای و دی شرکت مک دانل داگلاس، اف -5 ای و اف ، هو. پیمای باربری هرکولاس C-130E/H Hercules و بوئینگ 707 ، هواپیمای ارویونت P-3F و بالگردهای شینوک CH-47A، و کبرا AH-1 فروخت.

جنگنده سوخو-30 جنگنده دو موتوره و دو سرنشینه مدرن و بسیار چابک است که توسط شرکت سوخو در روسیه ساخته شده است . این جنگنده چند منظوره برای تمام شرایط آب و هوایی طراحی شده و بسیار مناسب ماموریت های هوا به هوا و هوا به سطح است . این هواپیما ویژگی توانایی خلبان خودکار در تمام مراحل پرواز از جمله پرواز کم ارتفاع را دارد . برد عملیاتی این جنگنده 1500 کیلومتر است و با مخزن اضافی سوخت 3000 کیلومتر که با استفاده از سامانه سوخت گیری هوایی می‌توان آن را تا 5200 کیلومتر (3200 مایل) افزایش داد. این هواپیما نمونه ارتقا یافته جنگنده سوخو -27 است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،روسیه،شرکای راهبردی،منافع مشترک امنیتی، جنگنده سوخو30 ,