<موضوع هسته‌ای بهانه‌ای برای دشمنی با اسلام است
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1929
نویسنده : کامران وزیری
خطیب موقت جمعه تهران با بیان اینکه مسئله هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای دشمنی با اسلام است، صهیونیست‌ها را یک مشت افراد خیانتکار و جانی برشمرد که خدا را قبول ندارند و بعد هم بحث امنیت خود را مطرح می‌کنند.
 
خبرگزاری فارس: موضوع هسته‌ای بهانه‌ای برای دشمنی با اسلام است/ یک جریان سیاسی از وحشی‌گری سلفی‌ها حمایت می‌کند 

 

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله محمد امامی کاشانی خطیب امروز نماز جمعه تهران در خطبه‌های نمازجمعه، به پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام اشاره کرد و گفت: ایشان در پیام خود به مشکلات دنیای اسلام اشاره کرده‌اند. امروز جهان اسلام با مشکلی روبرو شده است که از مدتها پیش توسط دشمن در حال طرح و برنامه‌ریزی بوده است.

وی افزود: در قرن دوم هجری بحث سلفی‌گری متولد شد، سلف به معنای این بود که ما به اصحاب و گذشتگان خود باز می‌گردیم که البته حرف پسندیده‌ای بود چرا که ما باید تابع پیامبر گرامی اسلام باشیم البته آنها این حرف را به دروغ گفتند تا افکار و اعمال غلط خود را توجیه کنند.

خطیب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: به دنبال سلفی‌گری به سراغ مسلمین و شیعیان آمدند و آنها را تکفیر کردند البته خود سلفی‌ها نیز به گروه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند برخی تکفیر می‌کنند و برخی دیگر تکفیر نمی‌کنند اما باز هم این تفرقه را دارند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , مذهبی , ,
:: برچسب‌ها: نماز جمعه،آیت ا , , , کاشانی ,



بازدید : 1159
نویسنده : کامران وزیری
 

 

وزیر امور خارجه با اشاره به توافق ایران و 1+5 برای محرمانه ماندن مذاکرات ژنو خاطرنشان کرد:بنده و همکارانم آن چنان استوار و منطقی مذاکره کرده ایم که هیچ نگرانی از افشای مطالب مذاکرات نداریم.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد ظریف روز جمعه در مطلبی در صفحه فیس بوک در خصوص مذاکرات ژنو نوشت:

سلام دوستان

ساعت 10 و نیم صبح جمعه است. مذاکرات ژنو مفید و سازنده بود. توافق هم کردیم که بحث ها محرمانه بماند. محرمانه ماندن مذاکرات به معنای واهمه داشتن از افشای محتوای آن نیست. اطمینان داشته باشید که هیچ نگرانی در مورد اعلام عمومی آنچه در مذاکرات طرح شد نداریم. اما هدف ما از این مذاکرات رسیدن به تفاهم است و نه بهره برداری های زودگذر تبلیغاتی. بنده و همکارانم آمادگی داریم که فشار تبلیغاتی را تحمل کنیم ولی به نتیجه مذاکراتی که با حقوق و منافع مردم ایران ارتباط دارد خدشه ای وارد نشود.

در روابط بین الملل، محرمانه ماندن جزئیات مذاکراتی که در جریان است امری طبیعی و عادی است. معمولا محتوای مذاکراتی بر روی آنتن ها می رود که طرف های مذاکره امیدی به نتیجه آن نداشته باشند و فقط برای فشار سیاسی و بهره برداری تبلیغاتی این چنین اقدامی را انجام دهند.

طرحی هم که از سوی بنده در ابتدا ارائه شد و در طول دو روز مورد بحث قرار گرفت و توافق شد که در هفته های آتی در سطح کارشناسی مورد بحث بیشتر قرار گیرد، چارچوبی برای گفتگو و رسیدن به فهم مشترک ارائه می داد. این چارچوب که مورد توافق قرار گرفت رسیدن به تفاهم در مورد هدف مشترک، گام نهایی و اقدامات ابتدایی جهت اطمینان سازی متقابل بود. در مورد محتوای هریک از سه محور هم بحث های جدی و خوبی صورت گرفت ولی برای رسیدن به توافق، به گفتگوی بیشتر که برای هفته های آینده برنامه ریزی شده است، نیازمندیم.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،مذاکرات ژنو،ظریف ,



پشت پرده تعطیلی دولت آمریکا
نوشته شده در 22 / 7 / 1392
بازدید : 1217
نویسنده : کامران وزیری
یک وب‌سایت خبری با تاکید بر تسلط الیگارش‌های مالی بر حیات سیاسی آمریکا نوشته است که علت اصلی تعطیلی دولت، ساخت‌و‌پاخت دموکرات‌ها و جمهوریخواهان برای حمله به حقوق قشر کارگر و حذف بودجه برنامه‌های خدمات اجتماعی است.
وب سایت «ورلد سوسیالیست» در گزارشی با عنوان «پشت پرده تعطیلی دولت آمریکا» نوشته است که همزمان که تعطیلی دولت واشنگتن وارد سومین هفته خود می شود، آنچه بیشتر مشهود شده، این است که از بحران جاری در آمریکا و تهدید ورشکستگی دولت فدرال برای ایجاد یک چارچوب سیاسی جهت تشدید حملات به قشر کارگر در آمریکا استفاده می شود.

* توطئه دموکرات ها و جمهوریخواهان برای کاهش هرچه بیشتر خدمات اجتماعی

بر اساس این گزارش، از این روال مکررا استفاده شده است و حزب راست افراطی جمهوریخواهان چارچوب بحث ها را فراهم می کند و دموکرات ها از این فرصت برای موافقت با بیشتر و یا تمام درخواست های جمهوریخواهان استفاده می کنند و نتیجه این بحران تحمیل هرچه بیشتر کاهش های گسترده تر در هزینه های مربوط به خدمات اجتماعی آمریکا خواهد بود.

مذاکرات مربوط به بازگشایی دولت واشنگتن و تمدید اعتبار سقف بدهی آمریکا در طول هفته گذشته منجر به انتقاد از تامین اجتماعی و طرح خدمات درمانی ارائه شده توسط «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا شده است و هم کاخ سفید و سران جمهوریخواه صراحتا نشان داده اند که می خواهند از بحران فعلی برای کاهش برنامه های اصولی تامین اجتماعی که مانع فقر زندگی میلیون ها نفر در آمریکا داشته است، استفاده کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: جادوی حماسه،آمریکا،تعطیلی دولت فدرال ,



بازدید : 1190
نویسنده : کامران وزیری

 

در آستانه برگزاری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، اخبار گوناگون و متنوعی درباره محتوای پیشنهادهای هر یک از دو طرف‌ ارائه می‌شود؛ اما در آخرین خبر، برخی منابع آگاه غربی گزارش داده‌اند که آمریکا مجموعه‌ای از پیشنهاد‌های جدید را به ایران داده‌ که دربردارنده امتیازات مهمی برای ایران خواهد بود.

به گزارش «تابناک»، در شرایطی که طرفین مذاکرات هسته‌ای روز سه‌شنبه ژنو اظهار می‌دارند که هنوز هیچ پیشنهاد رسمی میان دو طرف منتقل نشده، ‌برخی منابع آگاه غربی از ارائه پیشنهادهایی از سوی آمریکا به ایران خبر می‌دهند که تفاوت‌های مهمی با پیشنهادهای سابق دارد.

به گفته این منابع، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، موافقت اصولی خود را با ادامه ‌برنامه هسته‌ای ایران ‌ از جمله ادامه غنی‌سازی اورانیوم در سطح ۲۰ درصد‌ اعلام کرده است؛ بنابراین، هم‌اکنون آنچه دو طرف درباره آن دچار اختلاف نظر هستند، حجم اورانیوم غنی شده و نوع سانتریفیوژهای به کار رفته در تأسیسات هسته‌ای ایران است.

افزون بر این، اوباما مایل است تأکید ایران بر این موضوع را که برنامه هسته‌ای کشور صرفاً دارای مقاصد صلح‌آمیز است و ایران هرگز در پی دستیابی به بمب هسته‌ای بر‌نخواهد آمد ‌بپذیرد؛ محور اصلی این رویکرد، پذیرش فتوای مقام معظم رهبری در ممنوعیت سلاح هسته‌ای از سوی اوباما خواهد بود.
 
به این ترتیب، مهم‌ترین مسأله‌ای که هم‌اکنون باید درباره آن توافق شده، ادامه فعالیت سانتریفیوژهای پیشرفته IR-۲ ایران و در واقع شمار این سانتریفیوژ‌ها برای ایران است. حجم اورانیوم غنی شده‌ای که ایران می‌تواند ذخیره کند، موضوع دیگری است که باید درباره آن توافق شود.
 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ابران،مذاکرات هسته ای ژنو،پیشنهادات آمریکا ,



بازدید : 1286
نویسنده : کامران وزیری

وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، گفت: اعتقاد دارم كه مي توانيم مساله هسته اي ايران را حداكثر طي يكسال به يك موضوع هسته اي عادي تبديل كنيم.
به گزارش خبرنگاران اعزامي ايرنا، دكتر محمدجواد ظريف پيش از ورود به ژنو سوئيس محل برگزاري دور جديد مذاكرات جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي عضو گروه ۱+۵ در هواپيما و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ايرنا اين مطلب را بيان كرد.
ظريف در پاسخ به سوال ايرنا مبني بر اين كه آيا در بسته جديد پيشنهادي ايران براي مذاكرات مدت زماني پيش بيني شده است يا خير، افزود: تبديل مساله هسته اي ايران به يك موضوع عادي به حُسن نيت طرف هاي مقابل در اين گفت و گو بستگي دارد.

رييس دستگاه ديپلماسي افزود: مبناي طرح ما زمان است يكي از روش هايي كه ايجاد اعتماد مي كند اين است كه زمان را باز نگذاريم و در يك بازه زماني محدود مذاكرات را پيش ببريم تا هيچ يك از طرف ها تصور نكنند مي توانند با وقت كشي برخي اهداف جانبي شان را به پيش ببرند.
ظريف با بيان اين كه به همين دليل يك بازه زماني را تعريف كرده ايم ادامه داد: ما قبلا هم اعلام كرده ايم كه فكر مي كنيم حداكثر ظرف يكسال مي توانيم به يك مرحله نهايي اجراي طرح برسيم البته طرح ما مراحل مقدماتي، مياني و يك مرحله نهايي دارد.
وي افزود: مراحل مقدماتي را فكر مي كنيم بتوانيم ظرف يكي دو ماه اجرا كنيم حتي امكان زودتر از آن هم امكان پذير است ولي فكر مي كنم برخي از اعضاي گروه ۱+۵ به دليل سازوكارهاي داخلي خود نياز به زمان بيشتري دارند.
ظريف در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري در مورد بسته پيشنهادي جديد ايران گفت: بسته پيشنهادي ما چهارچوبي براي يك راه حل است كه به طرف مقابل ارائه مي دهيم البته اين چهارچوب بايد مورد بررسي قرار گيرد و جزئياتش توسط همكاران ما مورد مذاكراه قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: البته ما اعتقاد داريم كار دشواري است ولي اين آمادگي را بنده و همكارانم داريم كه در تمام موارد اگر ملاحظه اي وجود داشته باشد و سوالي باشد پاسخ بدهيم اما بايد اين واقعيت را بپذيريم كه كشورهاي ۱+۵ نياز داشته باشند بعد از ملاحظه بسته ما با مقامات عالي رتبه كشورشان مشورت كنند.
ظريف اضافه كرد: درست است كه اين موضوع محوري ماست ولي كشورهاي ديگر كه در مذاكرات شركت مي كنند احتمالا مواضعي دارند كه اين مواضع خود را در اين نشست اعلام نمي كنند.
وزير امور خارجه اظهارداشت: ما توقع داشتيم كه كشورهاي۱+۵ با آمادگي كامل بيايند اما بايد انتظار داشته باشيم كه هيات ها براي بررسي بيشتر موضوعات مطرح شده در جلسات فردا و پس فردا نياز به مقداري زمان داشته باشند.
دكتر ظريف در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه آيا در طرح ايران براي رفع نگراني هاي غرب پيشنهاداتي وجود دارد يا خير؟ گفت: جمهوري اسلامي ايران آمادگي دارد نگراني هاي معقول را مرتفع كند، اما اين بدان معنا نيست كه از حقوق خود دست بكشد.
وي افزود: اصولا اعتقاد دارم كه روش دست كشيدن از حقوق و فشار آوردن به ايران براي دست كشيدن از حقوقش كار خوبي براي رفع نگراني هاي غرب هم نيست، آن ها بايد از اين طريق بيشتر نگران شوند.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور گفت: اگر از اين روش ها استفاده كنند توانمندي هاي بومي ايران در انرژي هسته اي به شكلي است كه اين توان قابل از بين بردن نيست و با تحريم و فشار از بين نمي رود لذا بايد راهكاري پيدا كنيم كه ضمن اجراي حقوق هسته اي كشورمان، ديگران هم اطمينان حاصل كنند كه ما برنامه ديگري به جز برنامه صلح آميز هسته اي نداريم.
ظريف با تاكيد بر اين كه برنامه هسته اي ايران صلح آميز است، افزود: ما هم از نظر فتواي رهبري و هم از نظر ملاحظات استراتژيك و ملاحظات امنيتي، سلاح هسته اي را به نفع سياست و امنيت ايران نمي دانيم لذا بايد اين نگراني ها رفع شود و نبايد اين نگراني ها ادامه يابد.
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه آيا قرار است ايران در مذاكرات خود امتيازي بدهد؟ گفت: اصلا مبناي ما در مذاكرات امتياز دادن و امتياز گرفتن نيست من معتقدم كساني كه با ديدگاه حاصل جمع صفر وارد معادلات بين المللي مي شوند ضرر خودشان و طرف مقابل را تضمين مي كنند.
ظريف اظهارداشت: معتقديم اين بازي مي تواند يك بازي باخت- باخت باشد مانند بازي اي كه تاكنون ادامه داده اند يا اين كه بازي برد- برد باشد.
وي ادامه داد: در بازي برد-برد نبايد نگاه ها نگاه امتياز دهي و امتياز گيري باشد بلكه بايد نگاه رسيدن به راه حل مورد قبول باشد.
ظريف در ابتداي اين مصاحبه در جمع خبرنگاران گفت: مذاكرات، امشب با ديدار من و خانم اشتون شروع خواهد شد و فردا (سه شنبه)جلسه افتتاحيه مذاكرات ايران و ۱+۵ كه من در آن حضور خواهم داشت خواهد بود و سپس مذاكرات بين هيات هاي كارشناسي ادامه پيدا خواهد كرد.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور اظهار داشت: اين اولين دور مذاكرات ايران و ۱+۵ بعد از اجلاس وزرا در نيويورك است از اين رو اولين آزمايش براي ما خواهد بود، تا ميزان جديت ۱+۵ را بسنجيم چون جلسه نيويورك در سطح وزرا بود، اعلام اراده سياسي بود و برداشت ما اين بود كه كليه هيات ها تمايل دارند به صورت سريع به يك راه حل برسند و از طريق مذاكره مشكل حل شود.
ظريف با بيان اين كه اعتقاد داريم مشكلي در برنامه هسته اي ما وجود ندارد و برنامه ما كاملا صلح آميز است، ادامه داد: نياز است كه در مورد برنامه اي متوازن و متعادل، موانعي كه در اين راه ايجاد شده را برداريم و به سمت اجراي حقوق هسته اي ايران ضمن ايجاد اطمينان در سطح بين المللي نسبت به صلح آميز بودن اين برنامه پيش برويم.
وي گفت: در اين ميان منافع و معيشت مردم را تامين و به سمت رفع تحريم ها حركت كنيم و اين اقدامي است كه ما از فردا شروع خواهيم كرد.
ظريف با بيان اين كه نسبت به مذاكرات بدبين نيستم اما بايد حسن نيت و اراده سياسي طرف مقابل را در عمل ببينيم ، خاطرنشان كرد: اگر چنين اراده اي وجود داشته باشد كه من اميد دارم وجود داشته باشد، مي توانيم در يك آينده قابل تصوري به يك راه حل برسيم.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور افزود: البته همه بايد توجه داشته باشند كه مساله هسته اي موضوعي نيست كه با يك جلسه حل شود و موضوعي است كه سال ها طول كشيده و دوراني طولاني را طي كرده است.
به گفته ظريف در اين دوران طولاني بي اعتمادي متقابلي وجود داشته و بخصوص بي اعتمادي ما نسبت به غرب تشديد شده كه رفع اين مساله نياز به زمان دارد.
وي گفت: ما اميدوارم در كمترين زمان اين كار را انجام دهيم زيرا طول كشيدن بيش از حد مذاكرات خود باعث از بين رفتن اعتماد مي شود، ايجاد اعتماد نمي كند لذا زمان مذاكره خود يكي از اهداف است.
 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،وزارت خارجه،مذاکرات هسته ای،دکترظریف ,



بازدید : 1139
نویسنده : کامران وزیری

عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای طرح ایران به نشست ۱+۵ را منطقی، متوازن و واقع‌بینانه خواند و تصریح کرد که غنی‌سازی حتی یک روز تعلیق نخواهد شد.

 
خبرگزاری فارس: عراقچی: غنی‌سازی یک روز هم تعلیق نمی‌شود/ طرح‌مان منطقی،‌ متوازن و واقع‌بینانه است

 

 

 

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه و عضو تیم مذاکره کننده هسته‌‌ای ایران یکشنبه‌شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به تشریح طرح پیشنهادی ایران برای مذاکرات با 1+5 در ژنو پرداخت و عنوان کرد که تیم جدید با استفاده از تجربیات قبلی سعی کرده رویکردی جدید را طراحی و با برنامه عملیاتی جدید وارد مذاکرات شود.

عراقچی عنوان کرد که مذاکرات باید در دو مرحله صورت گیرد، مرحله اول باید به هدف نهایی مذاکرات و درک و تفاهم مشترک برسیم.

عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای با بیان اینکه در تاریکی قدم نخواهیم زد، اظهار داشت: هدف مذاکرات باید مشترک باشد و بازی برد - برد را تعریف کنیم که هر دو طرف برنده باشند و این به معنای دادن امتیاز و صرف‌نظر کردن از حقوق ما نیست.

وی در خصوص مرحله دوم اظهار داشت: مرحله دوم زمانی است که تصمیم بگیریم چگونه به این سمت حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه ما گام‌ها را منطقی، متوازن و واقع‌بینانه تنظیم کردیم که برداشتن گام اول برای دو طرف مقدور باشد،‌گفت: در طراحی ما گام اول و آخر مهم است و گام‌های میانی را بعداً می‌توان برداشت و در طرحی که ارائه می‌دهیم در تلاشیم که گام اول را تبیین کرده و در چارچوب مذاکرات به آن برسیم و زمانی که به گام آخر برسیم پرونده ایران به پرونده‌ای عادی تبدیل خواهد شد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،مذاکرات 1+5،دیپلماسی هسته ای ,



بازدید : 1285
نویسنده : کامران وزیری

 

بعد از تماس تلفنی که روحانی و اوباما روسای جمهور ایران و آمریکا داشتند الخبرپرس گزارش داد؛ که «بندر بن سلطان» رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی که طرحهای وی در سوریه با تلاشهای دیپلماتیک بین المللی روسیه و ایران به بن بست رسیده، هرگز خواهان بهبود روابط میان ایران و آمریکا نیست. او این با نفوذی که بر پادشاه عربستان دارد مخالف بهبود رابطه ایران و عربستان هم هست.

 

مجله مهر: تیرماه سال 91 شبکه خبری العربیه که با هزینه های عربستان حمایت می شود اعلام کرد که پادشاه عربستان شاهزاده بندر بن سلطان را به عنوان رئیس اطلاعات عربستان منصوب کرد و مقرن بن عبدالعزیز را از سمت رئیس اطلاعات عربستان برکنار کرد. چندی بعد هدف عربستان از این جابجایی روشن شد.
چندی بعد و در روزهایی که موج بیداری اسلامی در کشورهای عربی می رفت تا دامن عربستان را هم بگیرد مجله «نیشن» طی مقاله ای مبسوط به نقش شاهزاده بندر پرداخت و نوشت باید شناخت بهتری از شاهزاده بندر داشت که به صورت مهمترین سیاستمدار ماکیاولی در آمده است و رهبری تلاش‌های عربستان را به عهده دارد.

"

بندر بن سلطان به عنوان مهره اصلی عربستان برای مقابله با موج بیداری اسلامی شناخته می شود


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: جادوی حماسه،عربستان،بندربن سلطان ,



بازدید : 1223
نویسنده : کامران وزیری
 

یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده ایران اعلام کرد: در صورتی که گروه 1+5 در سطح وزیران در اجلاس ژنو حاضر نشوند وزیر امور خارجه ایران تنها در نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و 1+5 حضور خواهد داشت و ادامه مذاکرات با حضور معاونین برگزار خواهد شد.

 

یک منبع نزدیک به هیأت مذاکره کننده ایران در مذاکرات ژنو در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ترکیب هیأت های دو طرف در این دور از مذاکرات، گفت: محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و 1+5 در روز سه شنبه به عنوان رئیس هیئت ایران حضور خواهد داشت.

وی افزود: مذاکرات از دور دوم یعنی پس از افتتاحیه بدون حضور وزیر امور خارجه کشورمان و با حضور معاونین ادامه خواهد داشت و در غیاب وزیر امور خارجه ، عباس عراقچی ، معاون امور حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه به عنوان مذاکره کننده ارشد ایران به همراه سایر اعضای هیئت ایران مذاکرات را ادامه خواهند داد.

این در حالی است که کماکان ایران در سطح عالی یعنی وزیر امور خارجه در مذاکرات ژنو شرکت دارد و مسئول هیئت ایرانی وزیر امور خارجه است.

این منبع آگاه همچنین افزود: ترکیب هیأت ایرانی در مذاکرات ژنو ؛ محمد جواد ظریف، عباس عراقچی معاون بین الملل وزیر امور خارجه ، مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه، حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و امور بین الملل وزارت امور خارجه ، امیری مدیر کل پادمان وزارت امور خارجه و احتمالا بهروز کمالوندی ، معاون اداری و مالی وزارت امور خارجه خواهند بود.

وی همچنین با اشاره به اینکه هیأت طرف مقابل نسبت به مذاکرات آلماتی تغییری نکرده است ، اظهار داشت: تنها نماینده چین تغییر کرده است .

به گفته این منبع آگاه ، به غیر از کاترین اشتون و معاون وی اشمید در این نشست ، وندی شرمن از آمریکا، سرگی ریابکوف از روسیه، سایمون گس از انگلیس، ژاک او دیبر از فرانسه ، هانس دیتر لوکاس از آلمان حضور خواهند داشت.

مذاکرات ایران و 1+5 روز سه شنبه در ژنو آغاز خواهد شد. وزیر امور خارجه کشورمان به همراه تیم مذاکره کننده روز دوشنبه عازم سوئیس خواهد شد. ظریف دوشنبه شب در ضیافت شام با کاترین اشتون حضور پیدا خواهد کرد.

مذاکرات ایران و 1+5 دومین دور از این مذاکرات در دولت یازدهم است. پیش از این دور اول مذاکرات در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویوزک با حضور وزرای امور خارجه کشورها برگزار شد . ظریف در حاشیه نشست قبلی با جان کری ، وزیر امور خارجه آمریکا ملاقات کرد.

این در حالی است که مقرر است در دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 در ژنو جمهوری اسلامی ایران طرح جدیدی به صورت مکتوب به طرف مقابل ارائه دهد که متشمل بر سه بخش است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،مذاکرات هسته ای ,



بازدید : 1246
نویسنده : کامران وزیری

 

 

یک تحلیلگر آمریکایی گفت که افزایش تمایل جهانیان برای اهدای جایزه صلح نوبل به حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران نشان می‌دهد که جهان خسته از جنگ، به دنبال صلح است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مارک گلن، تحلیلگر آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه خبری پرس تی‌وی گفت: من فکر می‌کنم این شاخص خوبی است که مردم به اندازه کافی آماده ورود به فصل دیگری هستند که نه تنها زندگی خودشان، بلکه منافع دیگران و به طور کلی نوع بشر در این سیاره خاکی را نیز در نظر می‌گیرد.

او هم‌چنین به نظرسنجی آنلاین روزنامه گاردین اشاره کرد که نشان می‌دهد تعداد زیادی از مخاطبان این روزنامه علاقمندند که روحانی، برنده جایزه نوبل شود.

گلن گفت که سخنرانی صلح‌طلب اخیر روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل این واقعیت را ترسیم کرد که مردم در نهایت خسته از جنگ هستند و این بیماری و خستگی ناشی از جنگ در خاورمیانه تنها به نفع رژیم صهیونیستی است.

با توجه به این نظرسنجی، روحانی به دلیل اقدامات دیپلماتیک اخیر خود از جمله درخواست برای ایجاد روابط با غرب بر مبنای احترام و درک متقابل، مورد تحسین قرار گرفته است.

روحانی، در سخنرانی خود در شصت و هشتمین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران‌ تهدیدی برای جهان نیست و تهران آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌یی خود با شفافیت کامل است.

در اولین ارتباط مستقیم بین رییسان جمهور ایران و آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹، حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران در تاریخ ۲۷ سپتامبر پیش از ترک نیویورک با باراک اوباما، همتای آمریکایی‌اش گفت‌وگویی تلفنی داشت.

گلن گفت: این وضعیت یا بخشی از یک فرایند فکری آشکار است یا این که آن‌ها با تمام وجود به این احساس دست یافته‌اند که تا زمانی که اسراییل وجود دارد، جنگ پایان نخواهد یافت و من فکر می‌کنم که مردم به اندازه کافی آماده بازگشت به صلح و رفاه هستند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: روحانی،صلح،دیپلماسی آشتی جویانه،نرمش قهرمانانه ,



بازدید : 1154
نویسنده : کامران وزیری
 
 
 دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: مذاکره و برقراری رابطه اوباما و روحانی نقشه ای بود که توسط رژیم صهیونیستی به راه انداخته شد و اسرائیل با این اقدام می خواست نشان دهد که رئیس جمهور ما در داخل کشور مورد حمایت نیست و سخنان او در سازمان ملل کاملا شخصی بوده است.
 

به گزارش خبرنگار مهر از مشهد، محمدجواد لاریجانی، پنچشنبه شب در همایش "رابطه با آمریکا"‌ در تالار ابن‌سینا مشهد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی در چهارچوب نظام مدنی حرکت می کند و در این راستا غرب و دشمنان نظام اسلامی می خواهند با دیکته کردن دموکراسی لیبرال سکولار، نظام اسلامی را از مسیر آرمانهایش جدا کنند.

انقلاب اسلامی در مسیر بیزاری از مشرکان گام برمی دارد

وی ادامه داد: یکی از اهداف و آرمانهایی که نظام در مسیر آن حرکت می کند بیزاری از مشرکان و ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی بوده و این همان چیزی است که خاری در چشم دشمنان است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به این مطلب که امروز در صورت برقراری این رابطه باید این موضوع را در نظر داشت که هر گونه حرکت سیاسی و دیپلماسی قهرمانانه باید با تکیه بر مکتب اهل‌بیت(ع) باشد و نباید در این مسیر جمهوری اسلامی از ارزشهای خود غافل شود.

تماس تلفنی اوباما و روحانی خطا و اشتباه بود


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: لاریجانی،نرمش قهرمانانه،روحانی،احمدی نژاد ,