<رهبر معظم انقلاب: مذاکره‌کنندگان کشورمان هیچ حرف زوری از طرف مقابل قبول نکنند.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1284
نویسنده : کامران وزیری
رهبرمعظم انقلاب با تأکید بر اینکه مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته‌ای است، تصریح کردند: مذاکره‌کنندگان کشورمان هیچ حرف زوری را نباید از طرف مقابل قبول کنند و روابط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید بصورت متعارف و غیرفوق‌العاده باشد.
 
 

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ملی فناوری هسته‌ای صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، مدیران، متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی، مهمترین دستاورد پیشرفتهای هسته ای کشور را تقویت اعتماد به نفس ملی عمیق در کشور و زمینه سازی برای پیشرفتهای علمی دیگر دانستند و با اشاره به مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و گروه پنج بعلاوه یک، تأکید کردند: موافقت با این مذاکرات برای شکستن فضای خصمانه جبهه استکبار بر ضد ایران بود و این مذاکرات باید ادامه یابد اما همه بدانند که با وجود ادامه مذاکرات، فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه تحقیق و توسعه هسته ای به هیچ وجه متوقف نخواهد شد و هیچیک از دستاوردهای هسته ای نیز تعطیل بردار نیست، ضمن آنکه روابط آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید روابط متعارف و غیرفوق العاده باشد.

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با تبریک بیستم فروردین ماه، روز ملی فناوری هسته ای، ثبت چنین روزی در تقویم رسمی کشور را نتیجه تلاشها و مجاهدتهای نیروهای متخصص و متعهدِ فعال در صنعت هسته ای کشور دانستند و با تجلیل از شهدای مجاهد و فداکار هسته ای، افزودند: اگرچه از دانش هسته ای برای تولید انرژی و همچنین در صنعت، بهداشت، کشاورزی، امنیت غذایی و تجارت استفاده می شود اما مهمترین فایده دانش هسته ای در کشور ما تقویت اعتماد به نفس ملی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مهمترین شیوه های استعمار اعم از استعمار قدیم و استعمار فرانو، برای باوراندن سرنوشت تغییر ناپذیرِ زیر دست بودن و له شدن ملتهای تحت سلطه، خاطرنشان کردند: هر عاملی که بتواند این ترفند دشمن را باطل کند، عاملی اساسی برای رشد ملی و حرکت عظیم یک ملت خواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بیانات مقام معظم رهبری , ,
:: برچسب‌ها: ایران مقتدر , ولایت فقیه , انرژی صلح آمیز هسته ای ,



بازدید : 1357
نویسنده : کامران وزیری
 

 

 

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به وین ، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و کاترین اشتون ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقر سازمان ملل متحد در وین با یکدیگر دیدار کردند.

 

بر اساس این گزارش این دیدار نشست اختتامیه سومین دور مذاکرات وین در گام نهایی بود و تا ساعتی دیگر نشست خبری مشترک اشتون و ظریف برگزار می شود.

معاونین وزرای خارجه ایرانن و 1+5 به ریاست سید عباس عراقچی و هلگا اشمید در طی دو روز گذشته 4 دور مذاکره کرده اند.

دو ظرف در دو روز گذشته همه موارد را یک دور مرور کرده و قرار است در مذاکرات اردیبهشت ماه در وین وارد نگارش متن نهایی شوند .

 سید عباس عراقچی در پایان روز اول در جمع خبرنگاران گفت:مباحث امروز در فضای خوبی مطرح شد . طرفین بر مواضع خود هستند . در بعضی از موضوعات اختلافات کم و در برخی از موضوعات فاصله زیاد است . بحث های امروز مفید و سازنده بود و فضا هم مناسب و دوستانه بود ولی در عین حال بحث ها کاملا جدی بودو از پیچیدگی خاص خود برخوردار بود.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در این باره که آیا غرب درباره اراک دیدگاه ایران را پذیرفته و به راهکار مشخصی رسیده اند،گفت: اراک یکی از موضوعات مهم دستور کار ما هست. همان طور که در توافق ژنو آمده پذیرفتیمم که نگرانی هایی که مربوط به این رآکتور تحقیقاتی می شود را به نحوی پوشش دهیم و برطرف کنیم .

عراقچی با اشاره به نگرانی های مربوط به اشاعه سلاح های هسته ای بیان کرد: ممعمولا یک نیروگاه رآکتور اب سنگین به دلیل ویژگی هایی که دارد چنین نگرانی هایی را ایجاد می کند.ما معتقدیم از طریق فنی و تغییرات استفاده از تکنولوژی های روز می توان این نگرانی ها را کاهش دادو به حداقل رساند . از نظر ما رآکتور تحقیقاتی اراک حتما به کار خود ادامه می دهد. در این زمینه دیدگاه های طرف مقابل هم مطرح است و فکر می کنیم می توان با استفاده از شیوه های جدید و فناوری های  جدید نگرانی ها را پوشش داد. به هر حال دیدگاه های مختلفی که مطرح شده به تدریج به دیدگاه جمهوری اسلامی ایران نزدیک تر می شود.

در پایان مذاکرات امروز قرار است کمیسیون مشترک ایران و 1+5 برای اولین بار به منظور رفع موانع توافق ژنو با حضور نمایندگان مربوطه از ایران و 1+5 برگزار شود.

یک تیم حقوقی نیز در کنار تیم هسته ای کشورمان تشکیل شده است که برخی از اعضای این تیم حقوقی از جمله زمانی نیا تیم هسته ای را در این دور همراهی می کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ابران , انرژی صلح آمیز هسته ای , مذاکرات هسته ای ژنو ,



چه کسی مرزبان ایرانی را کُشت؟
نوشته شده در 8 / 1 / 1393
بازدید : 1219
نویسنده : کامران وزیری

ریگی در حالی در تور وزارت اطلاعات گرفتار شد که در حال رفتن به پایگاه نظامی آمریکا در قزاقستان(ماناس) برای ملاقات و دریافت دستورات جدید واشنگتن از «ریچارد هالبروک» دستیار ویژه باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا بود.

خبرگزاری فارس: چه کسی مرزبان ایرانی را کُشت؟

 

شهادت مرزبان غیور ایرانی شهید جمشید دانایی‌فر، بار دیگر نقاب از چهره مدعیان مبارزه با تروریسم بازگرفت. در حالی که مدعیان دروغین حقوق بشر در اروپا به نمایندگی از شیطان بزرگ به تهران می‌آیند و به راحتی با مجرمان امنیتی و محکومان فتنه دیدار می‌کنند اما صدایی از آنها درباره مرزبانان ربوده‌شده ایرانی برنمی‌خیزد و اگر هم چیزی می‌گویند، با نفاق و ریاکاری است؛ زیرا از یک طرف کاملاً از گروهک موسوم به جیش‌العدل از طریق پشتیبانی مالی و تسلیحاتی و هم‌چنین رسانه‌ای ـ با پوشش مصاحبه‌های سخنگوی این گروهک ـ حمایت می‌کنند و از سوی دیگر فریبکارانه می‌گویند اوضاع را تحت نظر دارند.

گروهک جیش‌العدل که از بازماندگان شرور معدوم عبدالمالک ریگی تشکیل شده است، پیش از ربودن و به گروگان گرفتن 5 سرباز مرزبان ایرانی و به شهادت رساندن یکی از این مرزبانان، 12 سرباز ایرانی را نیز در پادگانی در سراوان به طرز فجیعی به شهادت رساند.

اما آیا ایران در برابر این گروهک بزدل و جانی که در پناه حمایت مالی سعودی، پشتیبانی اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، جادهی پاکستان و پوشش رسانه‌ای سیا(رادیو فردا) دست به اقدامات تروریستی در شرق ایران می‌زند، با اعضای این گروهک روبروست یا آمریکا و اسرائیل؟ بی‌شک حتی حمایت‌های عربستان و پاکستان از این گروهک، تحت فرمان و با اشاره آمریکا و صهیونیست‌ها صورت می‌گیرد و این دو دولت نیز مانند همین گروهک، مزدور آمریکاهستند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: جیش الظلم , سرسپردگان غرب , تتمه گروهک ریگی , شمارش معکوس نابودی مطلق ,



بازدید : 1199
نویسنده : کامران وزیری

Mehdi Ghasemi-11-10.jpg

رئیس‌جمهور اظهار کرد: در سفر به افغانستان موضوعات علمی، اقتصادی و فرهنگی با هشت کشور حوزه نوروز، بررسی و مورد تاکید قرار گرفت.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حسن روحانی که پس از بازگشت به افغانستان و برگزاری جشن نوروز در این کشور، در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد سخن می‌گفت، خاطر نشان کرد: موضوع اصلی این سفر، جشن نوروز بود که با حضور هشت کشور حوزه نوروز در کشور افغانستان برگزار شد و در حاشیه آن نیز دیدارهایی صورت گرفت.

وی افزود: دو اجلاس سه جانبه و چهار جانبه بود که یکی با حضور کشورهای فارسی زبان ایران، افغانستان و تاجیکستان برگزار شد که در مورد مسائل فرهنگی، علمی و اقتصادی بحث و تبادل نظر شد؛ همچنین موضوع ارتباط جاده‌ای و ریلی بین سه کشور فارسی زبان نیز از دیگر موضوعاتی بود که در اجلاس سه جانبه افغانستان به آن پرداخته شد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: در اجلاس دیگری که با حضور چهار کشور پاکستان، افغانستان، تاجیکستان و جمهوری اسلامی ایران در حاشیه جشن جهانی نوروز برگزار شد، مسائل فرهنگی، مبارزه با افراطی‌گری و تروریسم و همچنین مراودات اقتصادی مورد تاکید قرار گرفت.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: جشن جهانی نوروز , تحقق وعده آزادی مرزبانان ایرانی , عیدی دولت پاکستان ,



بازدید : 1284
نویسنده : کامران وزیری
 
 وزیر امور خارجه گفت: دولت و مردم ایران انتظار دارند از جان گروگان های ما در پاکستان حفاظت شود و آنها هر چه سریع تر سالم و بدون ضرر و خطر به کشور و نزد خانواده های خود بازگردند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد ظریف پیش از ظهر امروز در حاشیه نخستین جلسه هیات دولت در سال 93 در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی منبی بر اینکه با هسته ای بودن کشور  پاکستان و نا امنی هایی که در آن وجود دارد، آیا نباید نگران باشیم، گفت: سلاح هسته ای برای هیچ کشوری نه امنیت داخلی و نه خارجی آورده و این موضع اصولی ما است البته دوستان پاکستانی ما دیدگاه های خود را دارند و دیدگاه های ما را نیز در این زمینه به خوبی می دانند.

وی افزود: ما با پاکستان روابط خوبی داریم، هم دو کشور، هم دو دولت و هم دو ملت همواره و به صورت تاریخی روابط خوبی داشته ایم و امیدواریم این روابط بسیار خوب باعث شود به دولت پاکستان این شجاعت و جسارت را دهد که این کار را با جدیت بیشتر دنبال کند و ما تلاش خودمان را نیز در این زمینه ادامه می دهیم.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: پاکستان , محمل امن تروریسم , ناتوانی دولت مرزی یا همراهی وپشتیبانی از تروریسم!؟ ,



بازدید : 1323
نویسنده : کامران وزیری

منابع آگاه در پاکستان اعلام کردند که جیش العدل یکی از مرزبانان گروگان گرفته شده را به شهادت رسانده است.

خبرگزاری فارس: شهادت یکی از مرزبانان ربوده شده بدست جیش العدل

 

منابع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام آباد، اعلام کردند که جیش العدل یکی از مرزبانان گروگان گرفته شده را به شهادت رسانده است.

روز گذشته گروهک تروریستی جیش العدل در بیانیه‌ای در وبلاگ خود مدعی شد که «جمشید دانایی فر» یکی از مرزبانان گروگان گرفته شده را به شهادت رسانده است.

همچنین این گروه 10 روز برای برآورده شدن خواسته‌های خود در آزادی تروریست‌های گروه خود، مهلت داده و اعلام کرد که در غیر این صورت یکی دیگر از گروگان‌ها را به شهادت خواهد رساند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , حوادث , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: جولان جیش العدل درشرق کشور،تروریسمريا،خشونت،قتل وکشتار،سکوت جامعه جهانی،غفلت عناصر امنیتی و وزارت اطلاعات ,



بازدید : 1204
نویسنده : کامران وزیری
 
 
کاخ سفید اعلام کرد به دلیل اختلافات موجود بین همپیمانان واشنگتن در حوزه خلیج فارس "باراک اوباما" در سفر قریب الوقوع خود به منطقه به صورت جداگانه با مقامات این کشورها دیدار می کند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا هفته آینده تور خاورمیانه خود را با سفر به عربستان آغاز می کند. در آستانه این سفر کاخ سفید اعلام کرد از تلاش برای ترتیب دادن یک دیدار گروهی بین اوباما و مقامات شورای همکاری خلیج فارس منصرف شده است.

این تصمیم به دلیل وجود اختلافات بین همپیمانان منطقه ای آمریکا در حوزه خلیج فارس انجام می شود. در پی این تصمیم، رئیس جمهوری آمریکا به صورت جداگانه با مقامات کشورهای این حوزه دیدار خواهد کرد.

طبق برنامه اعلام شده از سوی دفتر ریاست جمهوری آمریکا، در سفری که از جمعه آینده آغاز می شود اوباما عازم ریاض شده و در نخستین برنامه خود به دیدار ملک عبدالله پادشاه عربستان می رود. انتظار می رود اوباما در این سفر با مقامات دیگر کشورهای منطقه نیز دیدار کند.

طبق این گزارش اوباما در پایان این سفر عازم اروپا می شود تا در نشست ویژه ای که برای بررسی تحولات اوکراین ترتیب داده شده، شرکت کند. سفر اوباما به منطقه پس از بالاگرفتن تنشها در بین اعضای شورای همکاری خلیج فارس انجام می گیرد. به دنبال گسترش اختلافات در این شورا، در روز پنجم مارس عربستان، امارات متحده و بحرین سفیران خود را از قطر فراخواندند.

این کشورها، دولت قطر را به دلیل حمایت از اخوان المسلمین که به ادعای آنها یک گروه افراطی خطرناک برای منطقه است و نیز اقدامات یک جانبه دوحه در سوریه مورد انتقاد شدید قرار داده اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: شورای همکاری خلیج فارس،حباب روی آب! ,



بازدید : 1286
نویسنده : کامران وزیری

نشست خبری مشترک کاترین اشتون و محمد جواد ظریف، رییسان هیات‌های مذاکره‌کننده ایران و 1+5 ، پس از پایان این دور از مذاکرات در وین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اعزامی به وین، اشتون در این نشست گفت: بر اساس چارچوبی که داشتیم گفت‌وگوهایمان خیلی مثبت بود. درباره غنی سازی و راکتور اراک و همکاری های غیر اتمی و تحریم‌ها صحبت کردیم.

وی افزود: سعی می کنیم بر روی عرصه‌های زود بازده کار کنیم و در مرحله بعدی کارشناسان با هم مذاکره خواهند داشت.

اشتون نوروز را هم به ایرانی ها تبریک گفت.

ظریف نیز با تبریک سال نو و نوروز اظهار کرد: ما به همراه نمایندگان 1+5 دومین دور مذاکرات برای ادامه تلاش های دیپلماتیک دو طرف برای رسیدن به یک راه حل جامع را برگزار کردیم.

وی گفت: از وزیر خارجه اتریش و همکارانشان و سازمان ملل در وین برای فراهم کردن امکانات برگزاری این مذاکرات سپاسگذاریم.

وزیر خارجه اظهار کرد: در دو روز گذشته ما بحث های محتوایی و جدی و مفید درباره برخی مسایل از جمله غنی سازی، راکتور اراک و همکاری های صلح امیز هسته ای و تحریم ها داشتیم.

وی افزود: از 7 تا 9 آوریل(18 تا 20 فروردین) مذاکرات بعدی خواهد بود و درباره موضوعات محتوایی قابل پیگری در توافق جامع صحبت می کنیم.

ظریف گفت: کارشناسان نیز پیش از مذاکرات بعدی قرار است با یکدیگر دیدار کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،مذاکرات هسته ای،دوئل باخت باخت!؟ ,



بازدید : 1393
نویسنده : کامران وزیری

دولت آمریکا به طور رسمی به سوریه اعلام کرد که فعالیت‌های سفارت دمشق در واشنگتن متوقف می‌شود.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت آمریکا همچنین دستور اخراج دیپلمات‌های سوری از این کشور را صادر کرده است.

 واشنگتن همچنین به دمشق اعلام کرد که دولت سوریه دیگر اجازه ندارد به فعالیت دو کنسولگری خود در تروی (واقع در ایالت میشیگان) و هیوستون (واقع در ایالت تگزاس) ادامه دهد.

 نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه اعلام کرد: واشنگتن بر این باور است که افرادی که از سوی دولت بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای انجام اقدامات دیپلماتیک در آمریکا انتخاب شده‌اند، غیرقابل قبول هستند.

 سفارت سوریه در آمریکا پیش‌تر در یک مقطع زمانی بدون سفیر و تنها توسط گروهی از دیپلمات‌ها اداره می‌شد.

 نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه تاکید کرد: به رغم اختلافات میان دولت‌های دمشق و واشنگتن، آمریکا همچنان به ادامه روابط دیپلماتیک با دولت سوریه متعهد است و این مسأله نشان از روابط دیرین ما با ملت سوریه دارد؛ روابطی که پس از پایان دوران حکومت بشار اسد نیز ادامه خواهد داشت.

 در همین حال، سفارت دمشق در واشنگتن در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد که این سفارت از تاریخ 18 مارس سال 2014 قادر به ادامه فعالیت نیست.

 واشنگتن از دیپلمات‌های سوری که شهروند آمریکایی نیستند یا اقامت دائمی ندارند، خواسته که از آمریکا خارج شوند. 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , سوریه , تقابل دیپلماتیک ,



تنش در روابط کردها با مالکی
نوشته شده در 24 / 12 / 1392
بازدید : 1351
نویسنده : کامران وزیری

با بالا گرفتن تنش برسر بودجه میان دولت مرکزی عراق و کردهای این کشور، مسعود بارزانی تهدید کرد انتقال نفت از طریق مناطق شمالی عراق را متوقف می‌کند.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه المیادین، در پی افزایش تنش‌ها بر سر بودجه کل عراق میان دولت منطقه کردستان عراق و حکومت مرکزی این کشور، نمایندگان کرد حاضر در پارلمان عراق جلسه فردا (یکشنبه) پارلمان این کشور را که برای رای‌گیری بر سر بودجه تشکیل می‌شود، تحریم کردند.

 مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق نیز تهدید کرد که از اهرم آب‌های جاری در منطقه کردستان عراق و نیز صادرات نفت از طریق مناطق تحت کنترل این اقلیم به عنوان ابزاری برای اعمال فشار بر دولت مرکزی عراق استفاده خواهد کرد.

وی ادامه داد: اقلیم کردستان از لحاظ نظامی و اقتصادی از دولت مرکزی قوی‌تر است و این امکان را دارد که با اتکا به زور بر دولت بغداد فشار بیاورد.

بیشتر رودهای شمالی عراق از منطقه کردستان این کشور سرچشمه می‌گیرند و یا عبور می‌کنند و تامین کننده آب شرب و کشاورزی مناطق پایین دست در جنوب عراق محسوب می‌شوند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق , ارمغان غرب , اختلاف وتفرقه , سایه شوم تجزیه ,