<لیبرمن: کشورهای عرب خلیج فارس و اسرائیل علیه ایران متحد هستند
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1103
نویسنده : کامران وزیری

1234567-3.jpgوزیر امور خارجه سابق اسرائیل در مصاحبه‌ای درباره روند صلح خاورمیانه و مذاکرات پنهانی با کشورهای حوزه خلیج‌فارس در اروپا سخن گفت.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه معاریو تاکید کرد: من تلاش کردم تا به وزرای خارجه سراسر جهان بگویم که بهترین کاری که آنها ممکن برای ارتقای صلح در خاورمیانه انجام دهند، این است که ما را فراموش کنند! تمام پیشنهادات و ایده‌های آنها حاصلی جز ویرانی نداشته است. مداخله نکنید! ما می‌توانیم در کنار عربستان، مصر و کشورهای حوزه خلیج‌فارس با ایران مقابله کنیم. ما می‌توانیم با همکاری منطقه را توسعه دهیم. ما با کمک یکدیگر می‌توانیم جهان را تغییر دهیم.

 وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر مذاکرات محرمانه با کشورهای حوزه خلیج‌فارس در اروپا گفت: زمانی که در پشت درهای بسته با آنها مذاکره می‌کنید، آنها دقیقا شبیه ما صحبت می‌کنند. زمانی که آنها با اوباما در کمپ دیوید گفت‌وگو کردند، دقیقا همانطوری درباره ایران حرف زدند که ما حرف می‌زنیم؛ حتی خشن‌تر. هم‌اکنون تفاهم بسیاری میان ما و آنها وجود دارد.

 وی در ادامه گفت که کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس شاهد تحولات لیبی، سوریه و یمن بوده‌اند و چاقو درست بر روی گلوی آنها قرار دارد. لیبرمن گفت: آنها می‌بینند که ایالات متحده آمریکا چگونه با آنها برخورد می‌کند. واشنگتن به متحدانش خیانت می‌کند. ما هم علیه آن اقدام می‌کنیم. اگر کشورهای میانه‌رو در جهان عرب بخواهند بقای خود را حفظ کنند، باید مبارزه کنند. حملات هوایی به تنهایی کافی نیست. آنها باید بر روی زمین هم بجنگند.

 وی در ادامه با اطمینان گفت که آمریکا برای از سرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه میان اسرائیل و فلسطین هیچ عجله‌ای به خرج نمی‌دهد. وزیر امور خارجه سابق سرزمین‌های اشغالی تاکید کرد: در سال گذشته آمریکایی‌ها منفعلانه عمل کردند؛ حتی جان کری (وزیر امور خارجه آمریکا). نگاه کنید که کری در ابتدای روی کار آمدنش چقدر به اینجا سفر می‌کرد و حالا اوضاع چگونه است. او به این نتیجه رسید که نمی‌تواند به همه چیز رسید.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: رژیم صهیونیستی، اعراب حاشیه نشین، ایران هراسی ، منافع مشترک! ,



کاریکاتور/ مقراض مغرضانه!
نوشته شده در 4 / 3 / 1394
بازدید : 1168
نویسنده : کامران وزیری

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , کاریکاتور , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: کاریکاتور ,



بازدید : 1222
نویسنده : کامران وزیری

naghavi.jpgسخنگوی کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی بر عدم دخالت ایران در یمن تأکید کرد و یادآورشد: اگر ایران در یمن مداخله می‌کرد عربستان در همان هفته اول محو بود.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدحسین نقوی حسینی که سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه امروز تهران را بر عهده داشت در بخشی از سخنان خود با اشاره به مذاکرات هسته‌ای تأکید کرد: ملت ایران اجازه نخواهد داد توافقی به ضرر جمهوری اسلامی ایران تصویب شود.

 این نماینده مجلس خطاب به تیم مذاکره کننده گفت: دشمن در مقابل ماست. دشمنی خونخوار که مسلمانان را به خاک و خون کشیده. چشمانتان را باز کنید چرا که آنها کینه‌ورزند و نیت پاکی ندارند.

 او ادامه داد: اجازه ندهید به عزت و عظمت مردم ایران خدشه وارد شود. در مذاکرات سرداری کنید و فرمانبرداری نکنید. ملت ایران پشت سر شماست. فراموش نکنید که ما برای توافق خوب وارد میدان شده‌ایم. ملت ایران به غیر از توافق خوب به هیچ چیز اجازه امضا و اجرا نخواهد داد.

 نقوی حسینی تأکید کرد: توافق خوب توافقی است که حقوق ملت ایران در آن حفظ شود، حق تحقیق هسته‌ای حفظ شود و بازرسی‌ها کاملاً در چارچوب آژانس باشد نه فرا آژانس. به علاوه تحریم‌ها باید به صورت یکجا و بعد از توافق لغو شود در غیر این صورت ملت اجازه نمی‌دهد توافقی صورت بگیرد.

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین گفت: مجلس و نمایندگان در پی تهیه طرح جامعی هستند که بتواند از همه حقوق ملت حراست کند. نمایندگان ملت اجازه نخواهند داد توافقی به ضرر ملت ایران امضا و اجرا شود. 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران مقتدر , آل سعود , آل فتنه , مترسک عموسام ,



بازدید : 1223
نویسنده : کامران وزیری

arash khamooshi-25-32.jpg عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان درباره این دور از مذاکرات در وین گفت: این سومین دوری است که ما کار روی نگارش پیش‌نویس تفاهم یا توافق نهایی را ادامه می‌دهیم.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سید عباس عراقچی پس از ورود به فرودگاه وین افزود: این مذاکرات پیشتر در وین و نیویورک برگزار شده بود.

 وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه ما در نیویورک موفق شدیم به نخستین پیش‌نویس متن برسیم و الان کار روی این پیش‌نویس ادامه پیدا خواهد کرد، افزود: این پیش‌نویس بر اساس مفاهیم و راه حل‌هایی است که در لوزان به دست آمده و ما باید به این راه حل‌ها و مفاهیمی که در لوزان به دست آمده وفادار باشیم و تنها در همان چارچوب مذاکره خواهیم کرد و سعی می‌کنیم که به یک متن مکتوب برسیم.

مذاکره‌کننده ارشد تیم هسته‌ای کشورمان در پاسخ به این سوال که چند درصد از کار انجام شده است، گفت: خیلی نمی‌توان درصدی اعلام کرد، به هرحال ما اکنون متنی داریم که بخش نسبتا قابل توجهی از آن درباره حتی همه عباراتش توافق شده، ولی یک بخش از آن هنوز مورد اختلاف نظر است.

وی ادامه داد: در برخی از پارگراف‌ها یک عبارت مورد اختلاف است و در برخی از پارگراف ها یک جمله و بعضی از جاها کل عبارت مورد اختلاف است، ولی یک بخش قابل توجهی الان به اتمام رسیده است.

عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در ادامه گفت: امیدواریم زودتر از دهم تیر ماه بتوانیم جمع‌بندی نهایی داشته باشیم .

 وی افزود: عوامل مختلفی در داخل اتاق مذاکرات و خارج از آن هست که می‌تواند مانع شود ، ما با همه این عوامل هم‌زمان در حال مقابله هستیم و مذاکرات را پیگیری می‌کنیم. بسیار امیدوار هستیم حتی قبل از موعد مقرر هم به توافق برسیم.

 ایشان در پاسخ به این سوال که آیا تدوین پیش‌نویس با حضور همه طرفین و یا بخشی از مذاکره کنندگان انجام می شود،گفت: از طرف مقابل خانم هلگا اشمیت، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به نمایندگی از دیگر کشورها مذاکره می‌کنند و در تماس دائم با بقیه هستند .

 وی افزود: کارشناسان بقیه کشورها هم در جلسات حضور دارند و ایشان نیز در مشورت مرتب با بقیه کشورها هستند. روز جمعه معاونین وزرای خارجه بقیه کشورها هم به این مذاکرات ملحق خواهند شد و پس از آن یک جلسه جمعی خواهیم داشت.

 عراقچی گفت: روز پنجشنبه ملاقات دو جانبه‌ای با آمریکایی‌ها خواهیم داشت و یک قرار ملاقات هم با هیئت چینی در همان روز خواهیم داشت.

 معاون وزیر خارجه ایران با اشاره به اینکه با هیئت روسیه حتما دیدار خواهیم داشت، گفت: با کشورهای اروپایی هم به صورت یک‌جا یا جداگانه دیدار می‌کنیم.

 وی افزود: این فرصت خوبی است که با حضور معاونین وزاری خارجه و مدیران سیاسی کشورهای 1+5 به صورت دوجانبه و چندجانبه گفت وگوها را به پیش ببریم و بتوانیم این اختلافاتی که در خصوص متن وجود دارد و داخل پرانتز قرار دارد را هرچه کمتر کنیم و به یک متن واحد زودتر برسیم.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , انرژی صلح امیز هسته ای , مذاکرات 1+5 ,



بازدید : 1748
نویسنده : کامران وزیری

دور نخست مذاکرات معاونان وزیر خارجه ایران و معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پنج ساعت پایان یافت.

به گزارش خبرنگار انرژی هسته ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دومین دور مذاکرات ایران و ۱+5 به منظور نگارش متن توافق جامع هسته ای از صبح روز پنجشنبه به وقت محلی در نیویورک و در حاشیه نهمین کنفرانس بازنگری ان پی تی آغاز شد.

سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی به همراه هلگا اشمید معاونان ظریف و موگرینی در نشست صبح به ادامه گفت و گوها بر سر چگونگی نگارش و رسیدن به تفاهم بر سر برخی جزییات در حدود پنج ساعت پرداختند.

قرار است پس از استراحت و برخی مشورت های داخلی دو طرف مذاکرات را ساعت ۱۷ عصر به وقت نیویورک از سر گیرند.

یک دیپلمات ایرانی در خصوص برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه نگارش متن توافق از مذاکرات نیویورک که پنجشنبه آغاز شد، به طور رسمی کلید خورده است با بیان اینکه "نگارش متن از امروز آغاز شد" به خبرنگار ایسنا گفت: نگارش متن به صورت مشترک با استفاده از متن قبلی که در مذاکرات وین (سوم آذر ۱۳۹۳) به دست آمده بود و همچنین نظرات جدید طرفین از این دور مذاکرات آغاز شده است.

وی همچنین گفت که زمان پایان این دور از مذاکرات هنوز مشخص نیست و بعد از پایان این دور، زمان دور بعدی مشخص می شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , علمی وفن آوری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران، 1+5 ،نیویورک، نگارش متن توافق مذاکرات هسته ای ,



بازدید : 1122
نویسنده : کامران وزیری

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان ضمن تاکید بر اینکه راهکار سیاسی راه درست خروج از بحران یمن است، گفت: شکست عربستان در یمن آشکار است و هرچه جنگ طولانی‌تر می‌شود عربستان بیشتر شکست می‌خورد.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه خبری العهد، نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی اعلام کرد: هر کشوری حدود و مرزهایی دارد و این مردم کشورها هستند که نظام سیاسی و طریقه زندگی خود را مشخص می‌کنند حال آن که می‌بینیم عربستان با بهانه حمایت از امنیت خود و در قالب ائتلاف "طوفان قاطع" به تجاوز علیه یمن ادامه می‌دهد. آیا عاقلانه است که مردم یمن کشته شوند؟ عربستان چگونه با کشتن یمنی‌ها از امنیت خود محافظت می‌کند؟ یا چگونه می‌خواهد عبد ربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی را که طرد شده به قدرت برگرداند؟

 وی افزود: از آنجایی که جنبش انصارالله، ارتش و کمیته‌های مردمی کنترل بیشتر یمن را در دست گرفته‌اند، شهر عدن در کنترل آنهاست و همکاری میان شمال و جنوب یمن وجود دارد ما شاهد شکست سخت عربستان بودیم. هرچه زمان بیشتر می‌گذرد عربستان روز به روز بیشتر شکست می‌خورد.

 نعیم قاسم تاکید کرد: حل سیاسی بحران یمن بهترین راهکار برای این کشور است. چه فرقی میان تجاوز اسرائیل به غزه و تجاوز عربستان به یمن وجود دارد و باید بگویم هر دو اینها یک نتیجه مشابه دارند.

 نعیم قاسم افزود: شکست عربستان در جنگ یمن کاملا آشکار و واضح است و ظهور و افزایش اقدامات القاعده در پی تجاوز عربستان کم کم آشکار می‌شود اما باید عربستان بداند کسانی که طبل جنگ را می‌کوبند تنها شکست و ناامیدی نصیبشان می‌شود.

 وی درخصوص اوضاع داخلی لبنان نیز گفت: کسانی که منتظر انتخاب رئیس‌جمهور آتی با توجه به نتیجه تحولات منطقه‌ای هستند باید بدانند که این مساله بسیار بعید است چراکه تحولات به نفع مساله انتخاب رئیس‌جمهور نیست و تنها گزینه مطرح شده در مقابل لبنانی‌ها این است که با هم توافق کنند.

 نعیم قاسم تاکید کرد: ما آشکارا اعلام کردیم که گزینه ما درخصوص مساله ریاست‌جمهوری گزینه لبنانی‌هاست اما ائتلاف "14 مارس" منتظر عربستان هستند و تصمیمشان به دست خودشان نیست برای همین در انتخابات ریاست‌جمهوری کارشکنی می‌کنند و اگر همچنان روی گزینه‌های شکست خورده عربستان حساب بازکنند، مساله خلأ ریاست‌جمهوری طولانی‌تر خواهد شد چراکه دیرزمانی است عربستان در سوریه، منطقه و تمامی پایگاه‌ها حضور دارد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: حزب ا , , , , یمن , محکومیت جنایت آل سعود ,



بازدید : 1174
نویسنده : کامران وزیری

 بدرقه رئیس جمهور در عزیمت به کشور اندونزی

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مداخله در یمن با احکام اسلام سازگار نیست، گفت: امیدوارم در متن و حاشیه اجلاس سران آسیا–آفریقا بحث‌های مفیدی درباره یمن و مسائل منطقه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور  صبح امروز(سه‌شنبه) پیش از عزیمت به اندونزی در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد با تاکید بر اینکه مداخله غیرمسئولانه برخی کشورها در یمن با احکام اسلام و مقررات بین‌المللی سازگاری ندارد، این مداخلات را ناشی از عدم تعادل فکری و روحی مداخله کنندگان توصیف کرد و اظهار داشت: امیدوارم در متن و حاشیه اجلاس سران آسیا – آفریقا بحث‌های مفیدی درباره یمن و مسائل منطقه داشته باشیم.

حجت الاسلام روحانی درباره اهداف و برنامه‌های این سفر، گفت: اجلاسی که برای شرکت در آن به جاکارتا می‌رویم، گرامیداشت شصتمین سال تأسیس اتحادیه کشورهای جنوب – جنوب است که در سال ۱۹۵۵ و با حضور سران ۲۹ کشور از جمله برخی رهبران معروف آفریقایی، آسیایی آن زمان و برخی رهبران اروپایی در باندونگ اندونزی تشکیل شد.

روحانی با بیان اینکه در آن اجلاس تصمیمات مهمی اتخاذ شد که به اعلامیه باندونگ شهرت یافت و هنوز مورد احترام کشورهاست، افزود: به دنبال اجلاس باندونگ و تشکیل اتحادیه کشورهای آسیا – آفریقا بود که جنبش عدم تعهد متولد شد و بنده به عنوان نماینده کشوری که یکی از پایه‌گذاران این کنفرانس بوده و در اجلاس ۶۰ سال قبل نیز حضور داشته و نیز به عنوان رییس جنبش عدم تعهد در این اجلاس شرکت می‌کنم و در نخستین جلسه عمومی آن نیز صحبت خواهم کرد.

رییس‌ جمهور با اشاره به اینکه در حاشیه این اجلاس ملاقات‌هایی با سران برخی از کشورها، نشستی با علما، اساتید دانشگاه و متفکرین اسلامی اندونزی و جلسه‌ای با کارآفرینان و بازرگانان اندونزیایی خواهم داشت که هر کدام حائز اهمیت است، اظهار داشت: علاوه بر اجلاس گرامیداشت تأسیس کنفرانس آسیا – آفریقا، جلسه‌ای نیز با حضور اعضای سازمان همکاری کشورهای اسلامی خواهیم داشت که در شرایط فعلی منطقه بسیار حائز اهمیت است.

روحانی شرایط حال حاضر منطقه‌ای و شرایط بین‌المللی کشور را بسیار حائز اهمیت توصیف و تصریح کرد: به لحاظ داخلی سال پیش‌رو، سال همدلی و همزبانی است که با توجه به عبور از رکود، در این سال به دنبال رونق اقتصادی و رشد اقتصادی قابل قبول هستیم و در همین راستا باید به روابط بهتر با کشورهای همسایه و سایر کشورها برسیم و برای جذب سرمایه و تکنولوژی تلاش کنیم.

رییس جمهور با بیان اینکه شرایط بین‌المللی هر روز برای کشورمان بهتر از قبل می‌شود و امروز فضای مساعدی در جهان داریم، خاطر نشان کرد: مذاکرات هسته‌ای با اراده جدی که جمهوری اسلامی از خود نشان داده دنبال می‌شود و در حال پیشرفت است و امیدواریم طرف مذاکرات نیز همین اراده را از خود نشان دهد تا در فرصت دو ماه آینده به توافق کلی و جزیی برسیم. این توافق فضای جدیدی را برای همکاری در منطقه، آسیا و جهان برای ما ایجاد می‌کند و معتقدم که این توافق به نفع همگان خواهد بود.

روحانی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امروز در منطقه با خشونت و تروریسم و حتی جنگ داخلی در برخی کشورها مواجه هستیم، گفت:‌ متأسفانه شاهد مداخله برخی کشورهای غیرمسوول در کشورهای دیگر هستیم که نه با احکام اسلام سازگاری دارد و نه با عرف و مقررات و قوانین بین‌المللی همخوانی دارد.

رییس‌ جمهور اضافه کرد: نابودی زیربناهای یک کشور فقیر و کشتن زنان، کودکان و مردان بی‌گناه با بمباران، معنا و تفسیری جز این ندارد که کشوری در شرایطی تعادل خود را از دست داده است. حالا کشوری آرزوهایی داشته که آنها را مبنای عمل خود در عراق، سوریه، ‌لبنان و شمال آفریقا قرار داده ولی در تحقق این آرزوها ناموفق بوده و حالا این عدم توفیق‌ها جمع شده و باعث عدم تعادل روحی و فکری شده که تبدیل به بمب‌هایی شده است و بر سر مردم کشوری دیگر فرو می‌ریزد.

روحانی با بیان اینکه دنیا باید قاطعانه این رفتار را محکوم کند، اظهار داشت: مردم یمن مردمی با سابقه طولانی تمدنی و تمدنی چند هزار ساله و درخشان هستند که در بخش‌هایی از آیات و سوره‌های قرآن نیز به تاریخ بلند و تمدن درخشان این سرزمین اشاره شده و این مردم خوب، اما فقیر مستحق بمباران و دخالت در امور داخلی خود از طرف دیگران نیستند.

رییس‌ جمهور تصریح کرد: امیدواریم همه سر عقل آمده و برای تحقق پیشنهادی که جمهوری اسلامی ایران داده است که شامل آتش‌بس فوری، رسیدگی به وضعیت مردم، تشکیل جلسات گفتگوی یمنی – یمنی و تشکیل حکومتی که نمایندگان همه گروه‌ها و اقوام در آن حضور داشته باشند به توافق رسیده و برای آن تلاش کنند، چرا که این تنها راه‌حلی است که می‌تواند مشکل را حل کند.

روحانی با بیان اینکه قطعاً راه‌حل مشکل پیش آمده در یمن مداخله نظامی نیست و حل مشکل باید به خود مردم و گفتگوهای آنان واگذار شود، خاطر نشان کرد: امیدوارم در متن و حاشیه اجلاس سران کشورهای آسیا – آ‏فریقا بتوانیم درباره مشکل یمن، ثبات و امنیت در منطقه و مقابله با خشونت و تروریسم، گفتگوها و بحث‌های مفیدی داشته باشیم.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،اجلاس اندونزی،بحران یمن،تجاوز عربستان ,



بازدید : 1142
نویسنده : کامران وزیری

انتشار خبر تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده در هفته‌های اخیر با واکنش‌های زیادی از سوی مردم، مسئولان و مراجع روبرو شد به طوری که این واکنش‌ها به تعلیق سفر عمره انجامید.

 اقشار مختلفی از مردم ایران در روزهای گذشته تجمعاتی مقابل سفارت عربستان در تهران برگزار و خشم خود را نسبت به رفتار ماموران سعودی با زائرین خانه خدا ابراز کردند. بی‌شک خواسته خانواده این دو نوجوان، مسئولان و ایرانیانی که هموطنانشان مورد تعرض قرار گرفته‌اند، مجازات عاملین این اقدام قبیح است.

 خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در رابطه با امکان پیگیری حقوقی این موضوع با برخی از حقوقدانان گفت‌وگو کرده است.

حادثه فرودگاه جده از لحاظ بین‌المللی قابل تعقیب است

 

نعمت احمدی با جنایت علیه بشریت دانستن حادثه فرودگاه جده تاکید کرد که این موضوع از لحاظ بین‌المللی قابل تعقیب است.

این وکیل دادگستری در این باره اظهار کرد: ماده هفت اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی صراحتا می‌گوید هر نوع تجاوز و بردگی جنسی یا هر شکل دیگر خشونت جنسی جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود.

وی افزود: ماده هشت اساسنامه دیوان کیفری بین المللی نیز می‌گوید اگر این افراد مسلح باشند و با تهدید اتباع خارجی به ویژه کودکان مرتکب این اعمال شوند، مصداق جنایت جنگی است.

این حقوقدان گفت: بند ب ماده 21 همین اساسنامه تصریح می‌کند که تجاوز به کرامت شخص به‌ویژه رفتار مهم و تحقیرآمیز و ارتکاب تجاوز جنسی مصداق جنایت علیه بشریت است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عربستان , آل سعود , آل فتنه , جنایتکاران جنگی درسایه دین ومذهب ,



بازدید : 1102
نویسنده : کامران وزیری

رئیس جمهوری سوریه ضمن اعلام اینکه حزب الله لبنان به درخواست مقامات سوری در این کشور حضور دارد، وجود هر گونه نیروی ایرانی را در سوریه تکذیب کرد.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در مصاحبه با تلویزیون فرانسه، در خصوص سوالی درباره حمایت ایران از نظام سوریه گفت: حضور نیروهای حزب الله لبنان در سوریه به درخواست مقامات این کشور است اما ما هیچ درخواستی را از ایرانی‌ها نداریم و در حال حاضر هیچ نیروی ایرانی در سوریه حضور ندارد. اما رهبران و افسران ایرانی برای همکاری میان سوریه و ایران به دمشق می‌آیند.

 

بشار اسد

 وی همچنین استفاده نظام سوریه از گاز کلر علیه مخالفان در ادلب در مارس گذشته را تکذیب کرد و اتهامات دیده بان حقوق بشر را در این راستا اتهاماتی نادرست دانست که دولت‌های غربی مطرح می‌کنند.

 اسد افزود: ما از گاز کلر استفاده نکرده و نیازی به این اقدام نداریم چرا که سلاح‌های پیشرفته‌ای را در اختیار داریم و می‌توانیم بدون استفاده از گاز کلر به اهداف خود برسیم.

 وی خاطرنشان کرد: حملاتی که ائتلاف ضد داعش در سوریه انجام می‌دهد تاکنون جدی نبوده و به هیچ کسی کمکی نمی‌کند و آمریکا خود مسئول ایجاد داعش در عراق است.

 اسد همچنین اعلام کرد که دستگاه اطلاعات سوریه و فرانسه در تماس با هم هستند اما همکاری عملی میان آنها وجود ندارد.

 وی اشاره کرد که تماس‌هایی با برخی از اعضای سازمان اطلاعات فرانسه که از سوریه دیدن کرده‌اند، وجود دارد.

اسد درخصوص مذاکره با فرانسه گفت: ما آماده مذاکره با هر کشوری در جهان هستیم اما چگونه ممکن است با کشوری مذاکره کنیم که از تروریسم حمایت می کند. فرانسه و انگلیس علیه سوریه هستند و در حال حاضر فرانسه به نحوی از سیاست‌های آمریکا در منطقه تبعیت می‌کند و به طور مستقل عمل نمی‌کند.

 فوریه گذشته یک هیات پارلمانی از فرانسه به دمشق سفر و با بشاراسد دیدار کرد.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , خط شکن مقاومت , اسد , حزب ا , , , ,



بازدید : 1293
نویسنده : کامران وزیری
دفتر حفظ نشر و آثار حضرت آیت الله خامنه ای، با بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در مورد مذاکرات هسته ای، به ۱۱ یازده پرسش هسته‌ای با استفاده از بیانات رهبر انقلاب در چندماه اخیر پاسخ داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت بیانات مهم رهبر انقلاب درباره مسئله هسته‌ای در روز ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR به یازده پرسش درباره مسئله‌ی هسته‌ای با استفاده از بیانات رهبر انقلاب در چندماه اخیر پاسخ می‌دهد.

 

۱. چرا رهبر انقلاب با انجام «مذاکرات هسته‌ای» موافقت کرده‌اند؟

موافقت با این مذاکرات برای شکستن فضای خصمانه جبهه استکبار بر ضد ایران بود و این مذاکرات باید ادامه یابد اما همه بدانند که با وجود ادامه مذاکرات، فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه تحقیق و توسعه هسته ای به هیچ وجه متوقف نخواهد شد و هیچیک از دستاوردهای هسته ای نیز تعطیل بردار نیست، ضمن آنکه روابط آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید روابط متعارف و غیرفوق العاده باشد...هدف آنها این است که با این بهانه، فضای بین المللی را بر ضد ایران حفظ کنند و بر همین اساس بود که با طراحی جدید دولت برای مذاکره درخصوص موضوع هسته ای موافقت شد تا این جوّ جهانی شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقیقت نیز برای افکار عمومی دنیا مشخص شود. ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
مذاکره در موضوعات خاص اشکالی ندارد؛ منتها گفتم من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذن‌الله ضرری نمیکنیم. یک تجربه‌ای در اختیار ملّت ایران است که...این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد. ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
میگویند ما تحریم کردیم، ایران مجبور شد بیاید پای میز مذاکره، نه، [این‌طور نیست]. ما قبلاً هم اعلان کردیم، قبل از این حرفها هم ما گفتیم [که] نظام جمهوری اسلامی درباره‌ی موضوعات خاصّی که مصلحت بداند، با این شیطان برای رفع شرّ او و برای حلّ مشکل، مذاکره میکند؛ معنای این آن نیست که این ملّت مستأصل شده است، ابداً. ۱۳۹۲/۱۰/۱۹


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران مقتدر , انرژی صلح آمیز هسته ای , بیانات مقام معظم رهبری ,