<فرزندان عاشورا
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
فرزندان عاشورا
نوشته شده در 2 / 1 / 1395
بازدید : 1064
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1124
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: حمایت آمریکا از حمله به یمن یعنی مشارکت با سعودی‌ها در جنایات جنگی احتمالی

مدیر حقوقی دیده‌بان حقوق‌بشر سازمان ملل می‌گوید آمریکا با حمایت اطلاعاتی و لوجستیک از جنگنده‌های عربستان، بر اساس قوانین بین‌الملل به همدست سعودی‌ها در حمله به سمن تبدیل شده و باید به خاطر امنیت قضایی خود، موارد احتمالی جنایت جنگی در یمن را بررسی کند. 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیمز راس» مدیر امور حقوقی و سیاست‌گذاری دیده‌بان حقوق‌بشر امروز با انتشار مطلبی نسبت به تبعات حقوقی حمایت آمریکا از حمله عربستان به یمن هشدار داد.

در این مطلب که در نیویورک‌تایمز منتشر شده، راس ابتدا به گفته‌های «رابرت مالی» مشاور خاورمیانه «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص حمایت از اقدام نظامی سعودی‌ها در یمن اشاره کرده و جوانب حقوقی آن را سنجیده است.

مدیر امور حقوقی دیده‌بان حقوق‌بشر نوشته: «بر اساس قوانین بین‌الملل، حمایت آمریکا از ائتلاف تحت رهبری عربستان از طریق کمک به تعیین اهداف و سوخت‌رسانی هوایی به جنگنده‌های ائتلاف، ایالات‌متحده را به یکی از طرفین درگیر در این منازعه تبدیل می‌کند.»

راس می‌افزاید: «این امر واشنگتن را ملزم می‌سازد که در خصوص حملات هوایی ائتلاف تحقیق کند؛ ممکن است در این حملات، جنایت جنگی واقع شده باشد و ممکن است نیروهای آمریکایی هم در این مسئله، مسئول شناخته شوند.»

جیمز راس در انتها «غیرقانونی» بودن حمله سعودی‌ها به یمن را یادآور می‌شود و می‌گوید: «با توجه به حملات غیرقانونی مکرر به یمن در طول یک سال گذشته که دیده‌بان حقوق‌بشر هم آنها را مستند کرده، ایالات‌متحده باید یا فروش بمب به عربستان سعودی را متوقف کند و یا خطر همدستی در کشته شدن غیرنظامیان را به جان بخرد.»

دیروز در حمله جنگنده‌های عربستان به بازاری محلی در شهر «حجه» یمن 107 نفر کشته شدند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , حوادث , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا، عربستان، متجاوزان به یمن، نسل کشی، سکوت حقوق بشر! ,



بازدید : 1322
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: بان کی مون حمله به بازاری در یمن را محکوم کرد، اما نامی از عربستان نبرد

دبیرکل سازمان ملل متحد از طریق سخنگوی خود، حمله دیروز جنگنده‌های عربستان به یک بازار محلی در شمال یمن که 107 نفر را به کام مرگ کشید، محکوم کرده و بررسی فوری مسئله را خواستار شد.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک روز پس از حمله جنگنده‌های عربستان به بازاری محلی در استان «حجه» در شمال یمن، «بان‌کی‌مون» دبیرکل سازمان ملل متحد از زبان سخنگوی خود، این بمباران را محکوم کرد.

بنا بر اعلام سایت سازمان ملل، سخنگوی دبیرکل امروز در بیانیه‌ای به نقل از دبیر کل سازمان ملل گفت «بان کی‌مون این حمله را محکوم می‌کند و بررسی فوری جوانب این امر را خواستار شده است.»

در بخشی از بیانیه که حتی یک بار در آن اشاره‌ای به نام عربستان نشده، بان‌کی‌مون آمده است: «این حادثه یکی از خونبارترین حوادث از ابتدای درگیری بوده و طبق گزارش‌ها شمار زیادی از غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان را کشته است. این دومین حادثه بزرگ این چنینی ظرف تنها دو هفته است.»

وی تأکید کرده است که هرگونه حمله‌ای به مراکز و اهداف غیرنظامی مصداق نقض قوانین حقوق بشری بین‌المللی است.

در این حمله که شمار کشته‌های آن از زخمی‌ها بیشتر بود، 107 تن از جمله ده‌ها زن و کودک کشته و 75 تن نیز زخمی شدند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: یمن ، تجاوز آل سعود، سکوت جامعه جهانی ,



بازدید : 1128
نویسنده : کامران وزیری



اطاعت از ولی فقیه
نوشته شده در 26 / 12 / 1394
بازدید : 1236
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1183
نویسنده : کامران وزیری
سردار قاسم سلیمانی
شناسهٔ خبر: 3579554 - یکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
کرمان – فرمانده نیروی زمینی قدس سپاه گفت: عده‌ای به دنبال اين هستند كه ايران را در منطقه كشوری ماجراجو معرفی كنند در حالی‌كه ما دفاع از جان و مال مسلمين را ماجراجویی نمی‌دانيم.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم سلیمانی عصر یکشنبه در یادواره شهدای مسجد الرسول (ص) اظهار داشت: دشمنان به دلیل اینکه اصول آگاهی بخشی ایران با اصول آنها مطابقت ندارد، نمی توانند آن را تحمل کنند و عنوان می کنند که جمهوری اسلامی ایران به دنبال ماجراجویی است.

وی با تاکید بر اینکه ایران به دنبال ماجراجویی نیست، افزود: متاسفانه برخی از افراد ندانسته و از روی ناآگاهی این موضوع را تبلیغ می کنند و نمی دانند که کار گریز از مرکزی از سوی ایران در دنیا صورت نمی گیرد.

سردار سلیمانی وجه تمایز ایران با سایر کشورهای جهان را در دموکراسی موجود در کشور و استقلال همه جانبه دانست و گفت: این وجه تمایز مثبت، پاک و نمونه است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سپاه قدس،سردار سلیمانی،تئورسین مقاومت ,



نکند خانه ی مولاست خدا رحم کند....
نوشته شده در 17 / 12 / 1394
بازدید : 498
نویسنده : کامران وزیری

 غزلم سوخت، دلم سوخت، دل آقا سوخت روضه ی ام ابیهاست، خدا رحم کند..

بوی دود است که پیچیده ، کجا میسوزد؟ نکند خانه ی مولاست خدا رحم کند.... همه ی شهر به این سمت سرازیر شدند در میان کوچه دعواست، خدا رحم کند.... هیزم آورده که آتش بزنند این در را پشت در حضرت زهراست خدا رحم کند.... همه جمع اند و موافق که علی را ببرند و علی یکه و تنهاست، خدا رحم کند.. بین این قوم که از بغض لبالب هستند قنفذ و مغیره پیداست، خدا رحم کند ... مادر افتاد و پسر رفت زدست، درد این است چشم زینب به تماشاست، خدا رحم کند .... ماجرا کاش همان روز به آخر می شد تازه آغاز بلاهاست، خدا رحم کند... غزلم سوخت، دلم سوخت، دل آقا سوخت روضه ی ام ابیهاست، خدا رحم کند...
 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: حضرت فاطمه زهرا , ام ابیها , سرعاشقی ,



بازدید : 1158
نویسنده : کامران وزیری

آمریکا داعش

«حیدر العبادی» نخست وزیر عراق چندی پیش از آغاز قریب الوقوع عملیات آزادسازی شهر موصل خبر داد، اما اعلام مشارکت نیروهای مردمی در این عملیات به مذاق آمریکایی ها خوش نیامد.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل ـ رامین حسین آبادیان: نظامیان ارتش عراق پس از آزادسازی شهر الرمادی واقع در استان الانبار، هم اکنون سلسله عملیات های گسترده ای را برای آزادسازی دیگر مناطق و شهرهای واقع در این استان و همچنین مناطق تحت تصرف تروریست های تکفیری داعش در استان صلاح الدین کلید زده اند. جزیره «سامراء» واقع در استان صلاح الدین عراق از جمله مناطقی است که ارتش این کشور از روز چهارشنبه هفته گذشته عملیات آزادسازی آن را آغاز کرده و بنا بر اعلام مقامات عراقی طی روزهای آینده این منطقه به طور کامل از لوث تروریست های تکفیری داعش پاکسازی خواهد شد.

علاوه بر این، همزمان با آغاز عملیات بزرگ آزادسازی جزیره «سامراء» در استان صلاح الدین، نیروهای ارتش عراق عملیات آزادسازی جزیره «الخالدیه» واقع در استان الانبار را کلید زده اند. نظامیان ارتش عراق در ساعات اولیه آغاز عملیات آزادسازی این منطقه پیشروی چشمگیری در نبرد با تکفیری ها داشته اند.

عملیات ارتش عراق برای آزادسازی کامل استان «الانبار» در شرایطی است که مقامات آمریکایی در این زمینه کارشکنی های بسیاری را انجام داده و می دهند. از جمله مهمترین سنگ اندازی های آمریکا در مسیر پیشروی های ارتش عراق در استان الانبار، اقدام آنها در مشروط کردن حمایت های خود از دولت بغداد به حذف نقش نیروهای مردمی در عملیات نظامی علیه تکفیریها محسوب می شود.

آمریکایی ها همین استراتژی (حذف نقش نیروهای مردمی) را به ویژه برای شهر الرمادی در پیش گرفتند. این استراتژی تا حدود زیادی موفق بود، زیرا دولت بغداد نتوانست در برابر فشارهایی که از سوی آمریکایی ها اعمال می شد، مقاومت کند و به همین دلیل به عدم نقش آفرینی نیروهای مردمی در عملیات آزادسازی شهر الرمادی رضایت داد. در واقع آمریکایی ها تلاش کردند تا اینگونه القا کنند که علت عدم مشارکت نیروهای مردمی در عملیات آزادسازی الانبار و به ویژه شهر الرمادی، مخالفت ساکنان این استان با این مسأله بوده است. واشنگتن با این اقدام تلاش کرد تا با یک تیر، دو نشان را هدف قرار دهد؛

۱ـ القای وجود درگیری های فرقه ای میان اهل تسنن و شیعیان از طریق ترویج این توهم که ساکنان اهل تسنن الانبار با مشارکت نیروهای شیعی مردمی در نبرد علیه داعش مخالف هستند. این در حالی است که مقامات عراقی بارها اعلام کرده اند که حشد الشعبی یا همان نیروهای مردمی متشکل از شیعیان و اهل تسنن هستند.

۲ـ ممانعت از پیشروی های چشمگیر ارتش عراق در الرمادی در نبرد با تکفیری ها و به نوعی وابسته نگاه داشتن دولت بغداد به خود.

البته به این نکته نیز باید توجه داشت که تلاش آمریکایی ها برای به حاشیه راندن نیروهای مردمی در استان الانبار تنها در شهر الرمادی محقق شد، چراکه در جریان تحولات میدانی عراق در استان الانبار شاهد حضور گسترده نیروهای مردمی در این استان و نبرد آنها با تکفیریها در کنار نظامیان ارتش هستیم.

در هر صورت شهر الرمادی در نهایت از لوث تروریست های تکفیری داعش پاکسازی شد و هم اکنون دیگر مناطق واقع در استان الانبار هدف عملیات های گسترده ارتش عراق قرار گرفته اند. اما در این میان، آنچه که بیش از هر مسأله دیگری ذهن مقامات عراقی و همچنین آمریکایی را به خود مشغول ساخته، مسأله عملیات آزادسازی شهر موصل است؛ شهری که از حدود بیش از یک سال گذشته به کنترل کامل تروریست های تکفیری داعش درآمده است.

به نظر می رسد که با توجه به اظهارات اخیر «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق، در آینده ای نه چندان دور عملیات آزادسازی موصل آغاز خواهد شد. در همین ارتباط، العبادی اعلام کرده بود: «به زودی عملیات آزادسازی موصل آغاز خواهد شد». وی در ادامه اظهارات خود در پاسخ به سؤالی پیرامون حضور یا عدم حضور نیروهای مردمی در این عملیات گفته بود: «بدون شک نیروهای مردمی و همچنین عشایر در این عملیات دوشادوش نظامیان ارتش مشارکت خواهند داشت».

اظهارات نخست وزیر عراق در خصوص آغاز عملیات موصل و آزادسازی آن در حالی مطرح می شود که مقامات آمریکایی همچنان بر موضع خود مبنی بر عدم امکان تحقق این مهم در آینده نزدیک تأکید دارند. آمریکایی ها درست همین سناریو را در خصوص آزادسازی شهر الرمادی مطرح کردند، با این حال تیر آنها به سنگ خورد و الرمادی با وجود عدم مشارکت نیروهای مردمی آزاد شد.

در همین زمینه، اظهارات «وینسنت استوارت» عضو ارشد دستگاه اطلاعات ایالات متحد آمریکا در خصوص عملیات آزادسازی شهر موصل عراق واقع در استان نینوا بسیار قابل تأمل بوده و از بخش مهمی از استراتژی ایالات متحده در قبال این مسأله پرده بر می دارد. استوارت که در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا در خصوص تحولات عراق سخن می گفت، اعلام کرد: «بسیار بعید به نظر می رسد که در سال ۲۰۱۶ عملیات نظامی به رهبری عراق برای پاکسازی کامل شهر موصل در نینوا به نتیجه برسد». وی همچنین تصریح کرد: «عملیات آزادسازی موصل بسیار پیچیده خواهد بود؛ به اینکه ما می توانیم در آینده نزدیک شاهد آزادسازی این شهر باشیم، خوشبین نیستیم. به عقیده من در سال ۲۰۱۶ قطعا آزادسازی موصل اتفاق نخواهد افتاد».

این اظهارات در حالی مطرح می شود که مقامات عراقی از جمله «خالد العبیدی» وزیر دفاع این کشور بارها در مناسبت های مختلف از آزادسازی کامل خاک عراق از لوث تروریست های تکفیری داعش طی سال ۲۰۱۶ خبر داده اند. با این حال، مقامات آمریکایی حتی آزادسازی شهر کوچکی همچون موصل در طول سال ۲۰۱۶ را بعید می شمارند.

با این حال، اظهارات «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق نشان می دهد که وی دیگر تحت فشار مقامات آمریکایی تَن به سیاست آنها مبنی بر عدم مشارکت نیروهای مردمی در عملیات های نظامی ارتش عراق نخواهد داد، چراکه وی به خوبی دریافته است که مهمترین عامل طولانی شدن عملیات آزادسازی شهر الرمادی، عدم مشارکت نیروهای مردمی در این عملیات بوده است.

با تمام این اوصاف، به نظر می رسد که آمریکایی ها سناریوی جدیدی را برای جلوگیری از آزادسازی موصل در پیش گرفته اند، چراکه روز گذشته «برت مک گورک» فرستاده ویژه آمریکا در سازمان ملل در کمال تعجب از آغاز عملیات آزادسازی موصل خبر داد. این در حالی است که عمده تلاش نظامیان ارتش عراق در شرایط کنونی بر استان های الانبار و صلاح الدین متمرکز شده است و دولت بغداد تاکنون هیچ خبری در این زمینه را به صورت رسمی اعلام نکرده است.

به نظر می رسد که آمریکایی ها قصد دارند با پیشی گرفتن از ارتش عراق در آغاز عملیات موصل، اقدامات مشابه آنچه که در الرمادی انجام دادند را تکرار کنند؛ اقداماتی نظیر بمباران کردن یک پایگاه نظامی استراتژیک با حضور شمار زیادی از نظامیان ارتش عراق؛ اقدامی که در الرمادی شاهد آن بودیم و مقامات آمریکایی نه تنها مسئولیت آن را نپذیرفتند بلکه در اقدامی تعجب برانگیز دولت بغداد را به عنوان یکی از مقصران وقوع این حادثه معرفی کردند.

آنچه که مسلم است، این است که آمریکایی ها در قبال عملیات آزادسازی شهر موصل دست بسته نخواهند نشست. به نظر می رسد که سناریوی آنها در به حاشیه راندن نقش نیروهای مردمی در این عملیات پیشاپیش با شکست مواجه شده است. بنابراین تلاش می کنند تا از راه های مختلف دیگر، شانس خود را برای جلوگیری از تسلط ارتش عراق بر موصل یا حداقل طولانی کردن زمان آزادسازی این شهر امتحان کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق،موصل،نبرد باتروریسم تکفیری، سنگ اندازی آمریکا ,



بازدید : 1122
نویسنده : کامران وزیری

نصیحت ﭘﺪﺭم ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ

افسران - ﺼﯿﺤﺖ ﭘﺪﺭم ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ
ﻧﺼﯿﺤﺖ ﭘﺪﺭم ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ .
ﻣﯿﮕﻔﺖ: ﺍﮔﻪ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﻮﺩﯾﻦ ﻭ ﺻﺎﺣﺐ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﭼﺎﯼ ﺁﻭﺭﺩ ﺭﺩ ﻧﮑﻨﯿﻦ ، ﺷﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﯿﺰﯾﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺬﯾﺮﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﻣﻬﻤﻮﻧﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﮔﻪ ﻧﺨﻮﺭﯾﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻪ ....
چون خودمونم مجبوریم همین کارا بکنیم نزدیکه عیده!
از بچه های دوستان و فامیل نپرسین برا عید چی خریدی ؟
چون اگه او هم همین سئوال را از تو پرسید نمی دونی چی بگی. ﺣﻮﺍﺳﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ . به محض اینکه یارانه ها را دادن،دستشون پر می شه.
به سلامتی همه دولت مردانی که سالیان سال از بهبود معیشت کارمندان و بازنشستگان حرف می زنند ولی هرگز عمل نمی کنند. چون 8سال عمر یک دولت کفاف رسیدگی به این وضعیت را نمیکنه.اگه کارمندان و بازنشستگان پیشنهاد بدن، عمر دولت ها به 16 سال افزایش پیدا کنه شاید یک درصد بیشتر به حقوق ها افزوده بشه.

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: گرانی،تورم،معیشت، مقوله فراموش شده! ,



بازدید : 458
نویسنده : کامران وزیری
 
 
افسران - ببخشید دیگه پاهام درازتر از این نمیشه...

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: تکرار هزار فامیل!!! ,