|
|
نوشته شده در 17 / 2 / 1395
بازدید : 429
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 13 / 2 / 1395
بازدید : 1073
نویسنده : کامران وزیری
|
|
سرلشكر محسن رضايي به مناسبت روز ملي خليج هميشه فارس در اينستاگرام خود نوشت: آيا مي دانيد در درازناي تاريخ چرا نام اين خليج را فارس گذاشته اند و خليج ع.ر.ب.ی نيست؟
محسن رضايي با ارسال تصويري از نقشه خليج هميشه فارس در صفحه اينستاگرام خود نوشت: روزي خواهد رسيد كه دو طرف اين آبراهه فرياد زنده باد اسلام و زنده باد ايران را سر خواهند داد. وي افزود: چون اين آبراهه از وسط سرزمين هاي ايران رد مي شد يعني هم شمال و هم جنوب اين خليج براي ايران بوده است كه در اثر ضعف پادشاهان ايران، جنوب خليج فارس از دست رفت ولي هويت آن را كسي نمي تواند منكر شود چرا كه شناسنامه اين آبراهه بنام خليج فارس گرفته شده است و هنوز هم بخش اعظمي از سواحل اين آبراهه از آن ايران است. عمليات بيت المقدس نيز كه به آزادي خرمشهر منجر شد، پرونده شكست ها و تجزيه ايران را بست.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
امنیتی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
خلیج همیشه فارس ودیگر هیچ! ,
نوشته شده در 13 / 2 / 1395
بازدید : 1030
نویسنده : کامران وزیری
|
|
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
امنیتی ,
مذهبی ,
اقتصادی ,
بین الملل ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
اقتصاد ,
نبض زندگی ,
اولویت اصلی دولتها ,
نوشته شده در 13 / 2 / 1395
بازدید : 1067
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 9 / 2 / 1395
بازدید : 1078
نویسنده : کامران وزیری
|
|
روزنامه آمریکایی با اشاره به حکم اخیر دیوان عالی آمریکا در زمینه پرداخت غرامت به برخی خانوادههای آمریکایی بابت ماجرای سال 1983، نوشته است که این حکم موجب شده تا حامیان برجام هم به شدت از واشنگتن انتقاد کنند.
نیویورک تایمز نوشته است که «حسن روحانی» رییس جمهور ایران که غالبا به عنوان مجری برجام نگریسته میشود، حمله لفظی شدیدی به آمریکا کرد و حکم دیوان عالی را «تداوم خصومت با ایران» و «دزدی آشکار و رسوایی قانونی» نام نهاد.
حکم صادره از سوی دیوان عالی آمریکا مسیر را برای بیش از هزار نفر از خانوادههای تفنگداران آمریکا که در بمبگذاری مقر نظامی این کشور کشته شدند، باز کرده است. واشنگتن ایران را به دست داشتن در آن بمبگذاری متهم کرده، اما مقامهای ایرانی بارها این اتهام را انکار کرده و آمریکا را متهم به استفاده از این حربه برای سرقت سرمایههای ایران میدانند. به نوشته نیویورک تایمز، اینک حسن روحانی، از معدود مقامهای ایرانی که آشکارا متعهد به احیا روابط با واشنگتن است نیز آمریکاییها را دزد مینامد.
در ادامه این گزارش آمده است: ایران انتظار داشت بعد از رفع تحریمهای هستهای به سرمایههای بیشمارش دست یافته و فرصتهای جدید تجاری را پیدا کند، اما تداوم اعمال تحریمهای غیر هستهای این فرایند را کند کرده و بانکهای خارجی از وام دادن به شرکتهای ایرانی به خاطر احتمال جریمه شدن از سوی آمریکا بیم دارند. بنابر این حتی با وجود تردد هئیتهای تجاری اروپا و آسیا به ایران، این کشور از عقد قراردادهای بزرگی که به احیای اقتصاد خرابش کمک کند، باز مانده است.
در خاتمه این گزارش به بیانات روز چهارشنبه رهبر انقلاب اشاره شده که آمریکا را فریبکار و کشوری که نمیتوان به آن اطمینان کرد، نامیدند. نیویورک تایمز نوشته است که هرچند رهبر ایران از توافق هستهای حمایت کرده، اما تاکید دارد که آمریکا سعی دارد به ایران نارو بزند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
ایران،آمریکا،دولت اعتدال،برجام، توافق جهانی،سراب رفع تحریم ,
نوشته شده در 1 / 2 / 1395
بازدید : 1111
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 27 / 1 / 1395
بازدید : 1166
نویسنده : کامران وزیری
|
|
سازمان همکاری اسلامی در نشست استانبول نشان داد که به جای پیگیری وحدت و انسجام در بین کشورهای مسلمان، به محلی برای تسویه حسابهای سیاسی عربستان تبدیل شده است.
نشستی که به گفته کارشناسان به جای وحدت جهان اسلام، تفرقه و اختلاف افکنی بین کشورهای مسلمان را دنبال میکرد و حتی روزنامه «رای الیوم» چاپ لندن آن را «بدترین نشست» خواند.
این روزنامه در سرمقاله خود با بیان اینکه اگر بگوییم این نشست از ابتدای تاسیسش تاکنون بدترین نشست بوده، گزاف نگفتهایم، میافزاید: اگر دامنه فتنه مذهبی که بر جهان اسلام، به ویژه بر خاورمیانه سایه افکنده، جمع نشود، بعید نیست که چنین نشستی آخرین نشست این سازمان که در واکنش به آتش زدن مسجدالاقصی 21 اگوست 1969 پایهگذاری شد، باشد. این روزنامه سازمان همکاری اسلامی را سازمانی ایستا و ناکارآمد و «آسایشگاهی» برای شماری کارمند با درآمد و امتیازهای مکفی برشمرد و علت آن را قرار گرفتن این سازمان در جده و خواسته عربستان خواند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
مذهبی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
سازمان همکاری های اسلامی،شیطنت عربستان،فتنه آل سعود،تفرقه درمیان امت اسلامی ,
نوشته شده در 18 / 1 / 1395
بازدید : 1138
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رهبرانقلاب با بیان اینکه مسئولان قوا و مسئولان اصلی نظام در جهت اهداف اصلی انقلاب همفکر و هم نظرند، تاکید کردند: از هر اقدام مفید و لازم در جهت منافع ملی و حل مشکلات مردم جداً حمایت می کنم.
به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار عیدانه جمعی از اعضای هیأت دولت، هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، مسئولان عالی دستگاه قضایی و مسئولان برخی نهادها ضمن تشکر از مسئولان بویژه تلاشها و زحمات دولت محترم در جهت پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، «همدلی و هم زبانی» و «اتحاد مسئولان کشور» را برای اجرای این سیاستها بسیار مهم ارزیابی و تأکید کردند: قرارگاه مرکزی اقتصاد مقاومتی باید با فرماندهی دولت و شخص معاون اول رئیس جمهور، ضمن جلب همکاری و کمک همه دستگاهها و رصد دقیق عملکرد و حرکت بخش های مختلف، و حمایت جدی از تولید داخلی، زمینه ساز اقدام همه جانبه و فراگیر بمنظور تحقق «اقدام و عمل» در اقتصاد مقاومتی شود.
ایشان نقش فرماندهی قرارگاه اقتصاد مقاومتی را در رصد دقیق فعالیت های دستگاهها، بسیار با اهمیت خواندند و گفتند: در این رصد، باید دستگاههایی که در چارچوب این سیاستها حرکت می کنند تقویت، و دستگاههایی که بی تفاوت هستند، به مسیر اصلی کشانده شوند و از اقدامات دستگاههایی که بر خلاف اقتصاد مقاومتی حرکت می کنند، جلوگیری شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه «اقدام و عمل» در اقتصاد مقاومتی باید بهگونه ای باشد که در پایان سال، امکان ارائه گزارش دقیق و ملموس از عملکردها در حوزه های مختلف وجود داشته باشد، افزودند: مجموعه دستگاههای اجرایی، توانایی تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی را دارند و باید مجلس شورای اسلامی نیز در این مسیر به دولت کمک کند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ما به دنبال بالا بردن انتظارات و توقعات از دولت نیستیم و در جریان مشکلات و کمبود اعتبارات و منابع نیز هستیم اما باید با صرفه جویی در برخی بخشها، خلاءها و کمبودها در بخش های دیگر جبران شود.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
امنیتی ,
بیانات مقام معظم رهبری ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
آمریکا ,
شیطان بزرگ ,
نماد بدعهدی وخوی استکباری ,
نوشته شده در 18 / 1 / 1395
بازدید : 1111
نویسنده : کامران وزیری
|
|
غریب نیست اگر بگوییم این زمین از وقتی که از ایران جدا شده روی خوش ندیده است؛ سرزمینهای شمال غربی و ماورای روی ارس، از زمانی که به خاک روسیه چسبید درگیر جنگهای داخلی بوده است، یک طرف آذریها بودند که پشتشان به عثمانی و ترکیه گرم بود، طرف دیگر ارمنیها که انتظار حمایت از دولتهای مسیحی را داشتند.
دعوای تاریخی اینجا بر سرزمینی به وسعت استان قم ایران است؛ جلگههای سبز و مرتفعی که تا بود زمین مناسب برای گلهدارن بود و کشاورزان و زنبور داران؛ منطقه قرهباغ که با وجود اکثیرت ارمنیاش، در تقسیمبندیهای دولت مرکزی در اتحاد جماهیر شوروی وسط خاک جمهوری اذربایجان قرار گرفته بود و خیلیها فکر میکردند دلیلش نادانی دولت مرکزی نسبت به ترکیب جمعیتی این منطقه است.
در تاریخ اوایل قرن بیستم در این مورد آمده است که مردم ارمنستان و قرهباغ چندین بار با نامهنگاری و جمعکردن طومار و فرستادن سفیر و پیک به مقر دولت مرکزی آن زمان اتحادیه جماهیر شوروی سوسیالیستی سعی کردند دولت را قانع کنند که تقسیمبندیها اشتباه بوده است و قرهباغ با اکثیرت جمعیت ارمنی اش باید در جمهوری ارمنستان قرار بگیرد. این موضوع هر چند مورد توجه برخی رهبران شوروی قرار گرفت هیچ وقت به تصمیمی که رضایت کامل دو طرف ارمنی و آذری را جلب کند منجر نشد. اول برای این که یکی از سیاستهای دولت شوروی جابهجایی اقوام و به هم زدن ترکیب جمعیتی مناطق مختلف تحت کنترلش بود و بنابراین از قرارگرفتن یک اقلیت ارمنی از یکی از جمهوریهای مسلمان استقبال میکرد. دوم به این دلیل که قانون اساسی حکومت شوروی تغییر قلمروی هر یک از جمهوریها را مشروط به موافقت مردم آن جمهوری کرده بود و حکومت جمهوری آذربایجان با واگذارکردن قرهباغ به ارمنستان مخالف بود، در نتیحجه با وجود تلاشهایی برای دادن خودمختاری به این منطقه و حتی در مقاطعی، تعیین حاکمان روس و نظامی برای آن، درگیری بر سر این منطقه تمام نشد، خودمختاری آن هم که هر از چند گاهی در طول تاریخ برای چند دهه ادامه یافته ، همواره وضعیتی شکننده و مورد تهدید بوده است.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
امنیتی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
آذربایجان ,
ارمنستان ,
مناقشه قره باغ ,
نوشته شده در 2 / 1 / 1395
بازدید : 1088
نویسنده : کامران وزیری
|
|
به گزارش خبرگزاری مهر؛ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در اجتماع انبوه و پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی علیهالسلام، در سخنان مهمی با تبیین معنای حقیقی و «اهداف پنهان و خطرناک تفکر تسلیمطلبانهای» که آمریکا و عدهای در داخل سعی میکنند با ارائهی یک دو راهی دروغین و مصنوعی، به ذهن نخبگان و افکار عمومی ملت ایران تزریق کنند، ده پیشنهاد اساسی برای «اقدام و عمل» در زمینهی اقتصاد مقاومتی بیان و تأکید کردند: این راه منطقی و در عین حال انقلابی، ایران عزیز را در مقابل تهدید و تحریم مصونیت میبخشد و دولت را قادر میکند در پرتو همدلی همگانی و کمک و هماهنگی سه قوه، در پایان سال جاری به مردم گزارش عینی و اعتمادآفرین ارائه دهد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
امنیتی ,
بیانات مقام معظم رهبری ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
مقام معظم رهبری، سخنان نوروزی ، بدعهدی آمریکا وهمپیمانانش ,
|
|
|